2010. május 1., szombat

Április 8-i friss Adamus Közvetítés! Nyomtatás
AdamusAdamus üzenete, mely élőben hangzott el a BlogTalk Radio április 08-i adásában
ADAMUS : „…Szeretnék most egy kicsit arról beszélni, hogy mi is történik éppen. Vegyünk egy mély lélegzetet, ahogy belemerülünk a ma estére gondosan előkészített témánkba. (szünet)
Nos, úgy, megközelítőleg 25 000 éve léteznek olyan kis emberi csoportok a Földön, akik egyféle energia megtartók voltak. Ezen csoportok némelyike a bennszülött törzsek közül való volt. Az ausztrál bennszülött törzsek, vagy az indiánok közül kerültek ki, és újra és újra visszaszülettek ugyanezekbe a csoportokba, mert az ő felelősségük volt egy nagyon kényes és értékes egyensúly fenntartása itt a Földön, egészen addig, amíg az idő el nem érkezik.
Őket Megtartóknak, energia Tartóknak, Helyek Őrzőinek neveztük, és nem csupán a bennszülött csoportokból kerültek ki, hanem akármilyen furcsának is tűnhet, megtalálhatók voltak olyan helyszíneken is, mint a kolostorok, például voltak ilyen apáca csoportok, akik az apácai álca alatt, az Egyház körében egy olyan feladatot láttak el, amely nagyon egyedi volt, a szellem és az emberiség szolgálatában. Még a papok körében is, a rabbik körében is, a világ minden táján voltak olyan meditálók, sőt olyan csoportok, akiket bezártak egy hegy gyomrába.
Ők nem tartoztak semmilyen egyházhoz, semmilyen első nemzetséghez, de egy olyan csapat részét képezték, akik újra és újra erre a szerepre inkarnálódtak.
Gondolhatjátok, nem éltek valami nagyon izgalmas életet, mert ők egy életen át tartó szolgálatra születtek le. Az emberiségért, az angyali birodalomért. Ők életüket böjtöléssel, légzéssel, énekléssel és imádsággal töltötték, nem engedvén meg maguknak, hogy belemerüljenek az emberi élvezetekbe. nem azért, mert eme élvezetek helytelenek lettek volna, hanem azért mert nem kívántak beleragadni ezekbe az elemekbe.
Ők azért voltak jelen, hogy az energiát valóban megtartsák, várva az tökéletes időpontot a Földön. Egy adott pillanatban lehetett úgy pár ezer ilyen csoport a Földön, ami azt jelenti, hogy egyszerre olyan 20-30-40 000 ember végezte egyszerre ezt a feladatot. Ők mindezt nem azért tették, hogy ezzel a Földet megváltoztassák, hanem ők szó szerint rátok vártak.
Most iszom egy kis vizet, gyorsan.
Benneteket vártak. Tehát ellentétben azzal, amit páran hisznek közületek, ti sohasem voltatok igazi energia megtartók, őrzők, különben nem vennétek részt a mindennapi életben. Ti hírvivők vagytok. Hírvivők. A hírvivők olyan angyali lények, akik tudják, hogy egy nagyon fontos üzenetet hordoznak. Egy olyan üzenetet, amely az összes angyalnak szól, mert ők valójában az angyali családok képviselői.
Cauldre most egy kicsit megnehezíti a dolgomat, mert egyszerűen nem tudok egy helyben ücsörögni, szóval, most felállok, sétálni! (nevet). Köztetek sétálok ám, akkor is, ha nem itt ücsörögtök, ne lepődjetek meg, ha érzitek a kezemet a vállatokon. Vagy a lábatokra lépek egy kicsit…

Szóval ti voltatok a közvetítők, azok, akik végül elhozzák ezt az üzenetet a Földre, spirituális családok képviselőiként. Azt korábban elmondtuk már, hogy 144 000 spirituális család van, ti pedig egyikükből származtok, úgy, mint az egyik hírvivő.
És erre most egy elképesztő dolog történik. Itt vagytok a Földön, ebben a létidőben, amely az összes létidőt magába foglalja, és most az energia Őrzői elmennek.
Nem azért mert kifárasztotta őket a Föld, nem azért mert megundorodtak tőle, vagy nem végezték volna tisztességesen a munkájukat, hanem mert átadják nektek a fáklyát. Otthagyják a hegyeket, ahonnan egykor jöttek, a kolostorokat, és azokat a helyeket, ahova inkarnálódtak, hogy ott tartsák, őrizzék az energiát olykor több száz életen keresztül. Ez sokat elárul a számotokra, mert nem mennének el, nem lépnének át a túloldalra, ha nem éreznék azt, hogy a hírvivők itt vannak a helyükön, indulásra készen.
És ti pontosan ezért vagytok most itt. Sokan kérdezitek, vagyis, Tobiast sokan kérdeztétek, és páran engem is kérdeztek arról, hogy miért vagytok itt, mi a szenvedélyetek? "Valahol elvesztettem a szenvedélyemet…"
Kedveseim, ezért vagytok itt, ti vagytok a hírvivők, ez nem azt jelenti, hogy valami pulpitusra kellene felállnotok, hanem azt, hogy az üzeneteitek számos különböző szinten kerülnek átadásra. Energetikailag, a tudaton keresztül, és igen, a munkátokon keresztül is, ami rátok vár. De értsétek meg, hogy sokszor a munka, amelyet elvégeztek majd, amelyet választotok majd, nagyrészt az önmagatok boldogítását szolgálja majd, mert szeretitek csinálni, de az igazi munka egy energetikai síkon zajlik, a tudatosság szintjén. Sugározzátok magatokból vagy kiárasztjátok az üzenetet, a legmélyebb részeitekből. Nem kell ahhoz a szátokkal hangosan elkiabálnotok, nem szükséges, hogy könyvet írjatok róla, hiszen már most is közvetítitek az üzenetet.
Az üzenet pedig nem más, mint hogy ez az Új Energia ideje. Az üzenetben az áll, hogy az isteni, az emberi, a fizikai, a mentális rész most mind egybeolvad. Mind elér a közös metszésponthoz, és ez most zajlik éppen.
Szóval ti vagytok a közvetítők, és egy kissé még módosítanék is ezen, mert energiamozgatók is vagytok egyben. Ami azt jelenti, hogy eljött az ideje a mozgásba lendülésnek. Itt az ideje annak, hogy a saját energiáitokat mozgassátok, hogy valamit végre tegyetek, legyen az bármi, mert felismeritek majd, hogy az energiamozgatás egy nagyon érdekes spirituális fizikai jellegzetességgel jár. Többé nem előre, vagy felfele fogtok haladni, többé nem egy lineáris idősík mentén haladtok majd, hanem egyszerre minden irányban mozogtok majd. Erre majd visszatérek rövidesen… Tudom, hogy egy kissé gyorsan beszélek, mert sok mindenről kell ma este beszélnünk.
Szóval ennek a közvetítői szerepkörnek a részeként, amelyet az emberiség felé képviseltek, fontos, hogy a ti saját energiátokat mozgásban tartsátok. És meg kell érteni egy néhány alapvető kérdést. Magatokra eddig úgy tekintettetek, mint testre, elmére és szellemre, a három tipikus alkotóelemre.
Nem oly régen beszéltünk a csoportunkkal ezen három elem egyesítéséről, de szeretnék valami olyanról beszélni, amit specifikusan elvégezhettek, néhány olyan dologról, amit megtehettek, hogy könnyebbé tegyétek a saját energiátok mozgásba hozását, a saját energiátok kiterjedését. Először is beszéljünk arról, amit ti korábban a testetekként ismertetek. Némiképp úgy gondoltatok a testetekre, mint aféle börtönre. A testetekkel egy érdekes, ám gyakran konfliktusos kapcsolatban álltatok egymással, a testeteket egy visszahúzó erőként éltétek meg, és bizonyos szinten a szellemetek és a testetek között is él egyfajta konfliktus, mert úgy érzitek, hogy a testetek nem engedi meg a szellemeteknek, hogy az teljesen megnyilvánuljon. Általában nem bíztok a testetekben, mert tudjátok, hogy egy napon meghal majd, és addig is összeszed majd betegségeket. Vannak napok, amikor a test fizikai fájdalmai és szenvedései az egész napot megnyomorítják, és ott van bennetek az állandó félelem, hogy ugyan milyen betegséget fog majd összeszedni a testetek? Ezzel valójában megerősítitek a betegség üzenetét, az életetek szinte minden részéről jönnek olyan hatások, amelyek ezt erősítik, mint a hírekből, ahonnan minden nap hallotok valami új dologról, amely káros a számotokra. Megmondják nektek, hogy nem szabadna tejet innotok, húst ennetek, nem szabadna egy pohár bort sem elfogyasztanotok, sem egy csésze kávét, így elég hamar igencsak paranoiássá váltok a külső energiákat illetően, ezáltal a fizikai testetek elveszíti az egyensúlyát.
Tobias beszélt arról a tényről, hogy a test teljes mértékben birtokában van annak a tudásnak, amivel átalakíthat bármilyen energiát. Tudja, hogyan gyógyíthatja meg magát. Vagyis, ha megbízol a testedben és ezt a bizalmat ki is sugározzátok, akkor a test válaszolni fog erre a megfelelő módon. Visszatalál majd a megújulási programjához, és kitisztít majd olyan energiákat magából, amelyekre nincs szüksége, vagy amilyeneket már nem akar, hogy rendbe hozzon bizonyos károkat, amelyek ott keletkeztek, és ezáltal szó szerint kiragadja betegségek energiáit és a saját alkímiai folyamatán keresztül átalakítsa azokat természetes és tiszta energiákká. Tehát, amint beindul bennetek ez a felismerési folyamat, mely során tudatosíjátok, hogy ti vagytok a közvetítők, és az új energia mozgatók, áramoltatók, szeretném, ha valami mást is felismernétek, igen, rendelkeztek a biológiai testtel, de szeretném, ha elismernétek az energetikai testeteket is.
Az energia testetek nem csupán az aurát jelenti, amiről úgy tudjátok, hogy körbevesz benneteket, mert az energetikai testetek a fizikai testetek kiterjesztése. Rendelkezik azzal a szabadsággal, hogy el tud távolodni a bőrtől és a csontoktól, tud utazni, más szóval, egyfajta lebegést tapasztalhat meg, és így az energia test akár a világ túlsó felére is elutazhat, vagy más dimenziókba. Rendelkezik a fizikai testetek nagyon sok adottságával, de nem oly gátolt, mint a fizikai biológiai testetek.
Az energetikai testetek nem kap el betegségeket, vagyis nem betegedhet meg, sohasem hal meg. Az energetikai test nem feltétlenül egy színgyűrű, amely körbevesz benneteket. A fizikai test egyfajta kiterjesztése, de nem rendelkezik a fizikai test szerveivel, mert nincs rájuk szüksége. A kifejezés egy eszköze, az utazás eszköze, járgánya, és lehetővé teszi, hogy érzékeljetek dolgokat az emberi érzékelés szintjén, de jóval kiterjedtebb, mint a fizikai (testi) biológiátok. Mindig is megvolt, csak épp nem működött, mert lekapcsoltátok, vagy nem használtátok. De mindig is jelen volt. Most itt az ideje, hogy elkezdjétek felismerni és használni. Így hát vegyünk most egy mély lélegzetet ezen a ponton.
(szünet)
Vegyetek egy mély lélegzetet és érezzétek meg ezt az energetikai testet. Érezzetek bele.
Most pedig haladjunk a következő területünkre. Nagyon sokat beszéltem már az emberi elméről. Nem akarok a részletekbe belemenni most. Az elme egy csodálatos dolog. Nagyszerű az adatok raktározásához, az információk elemzéséhez, és az elmén keresztül hajlamosak vagytok ítélkezni is dolgokról. Az elme úgy van beállítva, hogy egyensúlyban és harmóniában tartson a fizikai környezetedben. Az elméről azt mondhatjuk, hogy az emberi tapasztalat legmagasabb szintjét jelenti. Erős késztetést éreztek arra, hogy intelligensek legyetek, magas IQ-val, de az elme, amilyennek most ismeritek, valójában bekorlátoz benneteket és megakadályozza, hogy valódi teljes tapasztalatokra tegyetek szert, abban a valóságban, amelyben léteztek.
Van valami, ami messze meghaladja az agyat, vagy az emberi elmét, jóval túllépve azon, sok névvel illetik, de én ma este a mesteri intelligenciának fogom nevezni. Van, aki az isteni intelligenciának hívja, van, aki intuíciónak, de ma legyen mesteri intelligencia. Messze meghaladja az emberi elmét, képes megérteni olyan dolgokat, amelyeket az agyatok nem képes megérteni. Rendelkezik azzal a képességgel, hogy a jövő potenciáljaiba belelásson úgy, ahogy arra az emberi elme sohasem lenne képes. Ez a mesteri intelligencia képes megérteni, hogyan mozog az energia, és hogyan működik. Együttműködik az emberi aggyal, hogy megértse az elraktározott adatokat, amelyek az agyban találhatók, és megérti az agy működését is. De sokkal átfogóbban dolgozik annál. Megérti a spirituális fizikát, az energia működését, és az okokat arra nézvést, hogy miért vagytok itt. A mesteri intelligenciád megérti, hogyan születnek döntések a spirituális szinten és nem csupán az emberi szinten.

Most eljött az ideje, hogy felnyissátok, és elkezdjétek használni ezt a mesteri intelligenciát. Nos, itt nem a magasabb IQ-ról van szó. Nem lesztek okosabbak tőle az emberi szinten. Vagyis nem oldotok majd meg könnyebben matematikai problémákat, nem sikerülnek majd jobban a vizsgáitok. Nem erre lett kialakítva. A mesteri intelligencia feladata az, hogy megértse az alapvető energiákat és a dolgok alapvető okait. Tehát itt az ideje, hogy elismerjétek magatokban ezt a mesteri intelligenciát. Értsétek meg, hogy messze túllép az agyról szerzett jelenlegi ismereteiteken, minden részetek kiterjesztéséről van szó. Nem egyszerűen az agyra korlátozódik.
Tehát arra hívlak benneteket, ha azt választjátok, hogy vegyetek egy mély lélegzetet, és ismerjétek el magatokban a mesteri intelligenciát. Ismerjétek el, hogy itt van, hogy elkezditek majd használni, ha úgy döntötök, és tudjátok, hogy nem úgy fog működni, mint az emberi elme, hanem teljesen másképp. Nehéz számomra meghatározni ezt nektek, de amint előbújik majd és működésbe lép, pontosan megértitek majd, hogy miről beszélek.
Tehát beszéltünk a testről, hogy létezik egy energetikai test is, nem csak a fizikai test, és beszéltünk az elméről, és arról, hogy létezik egy mesteri intelligencia az emberi agyon túl, és most beszéljünk egy kicsit a szellemről.
A szellem nagyon illékony volt eddig, bizonyos értelemben a szellem egy filozófikus elképzelést jelentett a legtöbb ember számára, volt egy nagy elkülönülés az emberi létezés és a szellem között. Az emberi oldal nagyon mélyen vágyik arra, hogy a szellemet megtapasztalja, de a legtöbb ember esetében ez nem történt meg. Szinte szándékosan őrzik ezt az elkülönülést az emberi és a szellemi között. Az ember és a Forrás közt. Tehát az emberek Szelleme leginkább elméleti, elképzelések alapján megfogalmazott volt, rengeteg dogma, túlmagyarázás, valamint kontroll szőtte át, de ti, a Hírvivők, elkezditek majd megtapasztalni azt, amit én az Élő Szellemnek hívok. Az Önvalótok élő Lelkét, amely nem csak egy elképzelés, nem a teológia alapjain nyugszik, hanem a bennetek élő, veletek élő Szellemként, veletek egységben, ebben a létidőben. A Szellem, amely életre kel veletek, a mesteri elmével, az energetikai testtel, így mindennel együtt képezve azt, amit én a Tudatosság Testnek hívok. A teljes Én, az élő Szellem, amely együttműködik a mesteri elmével, és az energetikai testtel, olyképp, hogy egy ponton túl már nem is különbözteted meg ezeket a különböző részeidet, mert azok összeolvadnak, és ti lesztek az energetikai test, a mesteri elme, és az élő szellem, mind egyben. Ezek mind harmónikusan együttműködnek egymással. Talán az egyik aspektus jobban előtérbe kerül olykor, amikor arra van szükség, de mindvégig szépséges harmóniában lesznek egymással. Az Élő Szellem, A mesteri intelligencia, és az Energetikai Test egyszeriben egyesül a Tudatosság Testetekben.
Ez nem egy elmélet, ez nem egy remény, hanem ez történik most veletek éppen. Éppen most, amint beszélünk, érzitek, ahogy a melegség végigfut a testeteken. Lehet, hogy egy kissé kiterjedtebbnek érzitek magatokat, vagy akár picit szédültök is, amint beszélek hozzátok, mert itt van a visszajelzés: az energetikai test azt mondja: IGEN! a mesteri elme pedig azt: Én itt vagyok! És az élő Szellem pedig azt: Gyerünk, csináljuk! Mozgassuk meg egy kicsit az energiát! Persze hírvivőként vagytok itt, és akként is működtök, amint éppen beszélgetünk, kisugározzátok a többi ember felé pontosan azt, amiről most beszélgetünk. Ám a Tudatosság testetek mozogni szeretne, tudja, hogy teszi a dolgát hírvivőként, de most már szeretne egy kis mozgást is, szeretne összedolgozni a fizikai valósággal, a földi létezéssel, nagyon régóta várta már a találkozást. És azt, hogy kifejeződhessen. Most pedig azt kérdi, minden egyes részetektől: Mit kellene tennünk? Mit csinálhatnánk? Milyen fajta tapasztalatra vágysz? És amikor azt kérdem, mit tehetnénk, nem arra gondolok, hogy menj és találj valami munkát, vagy hozz létre egy Tanfolyamot, vagy írj egy könyvet, mit szeretnél tenni? Szeretnél sétálni egyet? Vagy csak szeretnél egyet ücsörögni, úgy, ahogy most is ülsz és érezni akarod a dinamikáját a Tudatosság Testnek, ami vagy? Mit szeretnél tenni? Aztán kezdjük is el csinálni. Most szeretnék mindegyikőtöktől kérni valamit Joe együttműködésével.

JOE: Persze!

ADAMUS: Szóval arra kérlek Benneteket, hogy egy héten keresztül, az elkövetkező héten legyetek végig tudatában a Tudatosság Testeteknek, és bízzatok benne, ami valóban annyit tesz, bízzatok magatokban. Legyetek tudatában az energetikai testeteteknek, a mesteri elméteknek és az élő szellemeteknek, és bízzatok minden részben. Bízzatok azokban a részeitekben, amelyek talán szunnyadtak, vagy rejtve voltak hosszú ideje már, és most hadd csatlakozzanak hozzátok ebben a valóságban, játékosan forduljatok minden egyes alkotóelemetekhez, engedjétek meg, hogy kapcsolódjanak egymáshoz és együtt dolgozhassanak, ne csukjatok be kapukat közöttük. Engedjétek meg, hogy az energetikai test együtt játsszon az Élő Szellemmel, hadd szaladgáljanak körbe–körbe a mesteri elmével, hagyjátok őket örömködni, s ez idő alatt ne próbáljátok őket ellenőrizni, fegyelmezni, ami egyet jelent azzal, hogy magatokat fegyelmezitek. Amint megbíztok bennük, ezek a részeitek kiterjednek majd, és a jelen pillanatban becsatlakoznak majd hozzátok. Nem lesznek távol tartva valamilyen egyéb helyen.
Tehát egy héten át legyetek tiszta bizalommal a Tudatosság Testetekben. A három elem: Az energetikai test, a mesteri elme, és az élő szellem összeáll a Tudatosság Testetekként. Amely igazából a tudatot az éberségeteket jelenti. Tehát egy héten át játszatok vele, élvezzétek, és lépjetek ki a kényelmi zónátokból általa. Aztán egy hét után küldjetek egy emailt Joe-nak, vagy hívjátok fel, vagy valami hasonló, és osszátok meg egymással a tapasztalatotokat. Mi történt? Milyen szokatlan dolgot fedeztetek fel,milyen olyan dologra emlékeztetetek, amit már tudtatok? És hogyan alakult mindez a mindennapi életetekben,a  munkátokban, a családi életetekben, milyen változást hozott? Meg van a lehetőség arra, hogy ez egy elképesztő egy hét lesz, ha megengeditek. Joe, téged pedig arra kérlek, hogy valamilyen módon fogd össze ezeket a tapasztalatokat, és segítsd azokat, akik ma hallgatnak minket abban, hogy megértsék, mi is történik. Mert, ahogy mondtam, ti vagytok a hírvivők és azok, akik már nagyon régóta őrzik és tartják az energiát, most elmennek, és átadják nektek a csomagot. De nem arra kérnek, hogy ti üljetek helyettük és tartsátok mostantól ti az energiát, hanem arra kérnek, hogy Éljétek az Életet. Most. Ez a mai estére szóló rövid üzenetem, tudom, hogy vannak kérdések, és tudom, hogy várnak párbeszédek minket, úgy hogy kezdjünk bele.

JOE: Köszönjük mindezt, és ahogy mondtam, akik szeretnének ebben részt venni, és valóban szeretnének, azok küldjék el az emaileket a clearvibration@gmail.com –ra. És ha elkülditek ezeket nekem, akkor jövő csütörtökön éjjel a show vége felé lesz erről egy kis beszélgetésünk. Meglátjuk majd ki és mit küldött be.
Tudod, Adamus, tényleg élveztem ezt az üzenetet, amit az energetikai testről, a mesteri elméről és az élő szellemről beszéltél, említettél egy erős fogalmat, ami nekem nagy feladatom: a Bizalom. Számomra ez egy óriási dolog és ez az egész erről szól. Hogy bízzunk meg mindannyian önmagunkban.
ADAMUS: Így van, és ezt nehéz megvalósítani a bennünket körbevevő rengeteg illúzió közepett, nehéz megtenni, ha csupán úgy gondolsz magadra, mint ami bőrből és csontból áll. Én sem bíznék magamban, ha csak bőrből és csontból állnék. Akkor is nehéz magadban bízni, ha azt hiszed, hogy az elme a létező legfelsőbb erő a létezésben. Valószínűleg akkor sem tudnék bízni magamban, ha úgy tudnám, hogy ez a legmagasabb szintje a tudatosságnak, ugyanakkor egy ködös Szellemről hallva, amiről nem is igazán tudod, hogy mi az, hogyan bízhatnál tehát a Szellemben? Tehát az emberek természetes módon vesztették el a bizalmukat, de ha felismered, hogy energetikai test vagy, hogy mesteri intelligencia vagy, amely egy nagyon magas szinten azt jelenti, hogy Mestere vagy mindennek, minden energiának. Hogy többé nem vagy halott szellem, úgy értvén, hogy a szellemed nem egy másik dimenzióban van, hanem élő szellem vagy. Nos, ha ezeket egybe teszed, az általam Tudatosság testnek nevezett egészbe, akkor bízhatsz benne, vagyis bízhatsz önmagadban.

JOE: Biztos vagyok abban, hogy mindenkinek, aki bennünket hallgat most , vagy majd később az arhívumot, mindenkinek az életében, olykor-olykor voltak olyan rövid pillanatok, amikor is bízott magában teljesen, és én csak annyit kérnék, hogy nyúljatok vissza azokhoz az időszakokhoz, amikor is úgy éreztétek, hogy teljesen megbíztok magatokban, és vegyétek észre, hogy mit tudtatok ezekben az időszakokban elérni, megvalósítani, megjeleníteni. Én azt mondanám, ha vissza tudtok nyúlni ezekhez az eseményekhez, apró pillanatokhoz, néhány perchez, amikor is teljesen megbíztatok magatokban, akkor meglátjátok majd, hogy valójában, amit teremtettetek, az a varázslat volt.
ADAMUS: Ez teljes mértékben így van, mert azzal hogy bízol magadban, megengeded a tudatosság testednek, hogy teljesen élővé váljon, és játszhasson. Hozzá tennék néhány megjegyzést, ha elkezditek, nevezzük úgy a tudatosság tapasztalatot, holnap reggel kezdhetitek is, a holnapi nap minden bizonnyal mókás, élvezetes lesz, kacagni fogtok majd azon, hogy milyen csodálatos ez, és azon csodálkoztok majd, hogy korábban miért nem bíztatok magatokban? Úgy nagyjából 2 nap után, vagyis a hétvégén, felszínre jönnek majd dolgok, amelyek próbára teszik majd ezt a bizalmat. Ez természetes, különböző okoknál fogva… tehát elfáradtok majd, testileg is és mentálisan is ebben a folyamatban, hogy ismét eljussatok a bizalmatokba. Lesznek olyan részeitek, amelyek szinte kimerülnek ebben, és így szólnak, én ezt tovább nem bírom, vissza akarok jutni a régi módszereimhez, és ezt majd egy későbbi alkalommal próbálom ki.
Ilyenkor az történik, hogy a régi rendszereitek – mint a biológia, az elme, és a szellemnek egy aprócska része - tehát a régi rendszereitek továbbra is próbálnak működni, és egyfajta kontrollt és gyakorolni, fegyelmet követelni a bizalom eme új tapasztalata fölött. Majd ezek a részek elfáradnak, mert nem igazán tudnak működni már. Ezalatt a rövid időszak alatt, amikor elfáradtok és frusztrálttá váltok, azt gondoljátok majd, hogy ez egyáltalán nem is működik, én nem is tudom, hogyan bízzak magamban. De valójában nem ez történik. Csak egy átállás van a rendszeretekben, csak hozzá tesztek új dinamikus tudatosság pontokat a valóságotokhoz, és úgy tűnk, hogy a régi rendszereitek, az elmétek, a testetek elfárad, ám, ha ezeken a nehezebb napokon túljuttok, akkor valóban elkezd majd felnyílni bennetek, meglátjátok majd az ötödik, hatodik napon, és minden bizonnyal a 7. napon, hogy ez jó dolog, tetszeni fog nektek, csak túl kell jussatok a 2.-3-4. nap visszaesésén. Meglátjátok majd, hogy óriási mennyiségű vidámság és öröm van ebben.
JOE: Nos, én kapható vagyok a mókára! És várom!
ADAMUS: Rendben. Az jó!
JOE: Ami itt elhangzott valójában nagyon összekapcsolódik azzal, amit én csinálok. Valójában nagyon izgalmas dolog lehet ezt figyelni, hogy mikor esel ki a bizalmi állapotból. És nagyon jó dolog, amikor rajta kapod magadat, egy óra múlva, egy fél nap múlva, egy hét múlva vagy egy hónap múlva, és akkor felszisszensz: Ó! Nekem bíznom kellene magamban! És akkor visszatérsz a bizalmi állapotba és teljesen más szemmel látod a dolgokat.

ADAMUS: Ez teljesen így van! A célja ennek a tapasztalatnak az, hogy kapcsolatba kerülj ismét a kiterjedt én-részeiddel, és energiákat áramoltass, mozgass meg, azáltal, hogy most elkezded ezt az egyhetes tapasztalatot, keresztül mész egy csomó mindenen, majd megkérlek, hogy oszd meg ezeket, mindezt nem azért, hogy együtt ücsörögjünk és gondolkozzunk róla, hanem, hogy tegyél valamit. És ez teljesen összekapcsolódik azzal, hogy hírvivők vagytok, mert a hírvivők mozgatják az energiákat, tudatosan áramoltatják az energiát. Most pedig arra bíztatlak benneteket, hogy vegyetek ebben részt tudatosan. És végül eközben így szóltok majd: „Most már értem, mit értett azalatt Adamus, hogy hírvivők vagyunk.” Mert ebben a pillanatban a közületek sokan még csak rágódnak ezen, nem igazán értve, hogy mit is kellene tenniük, hozzatok mozgásba egy kis energiát, aztán játsszatok egy kicsit ezekkel a tapasztalatokkal, amiket felvezettem, és megértitek majd a hírvivő szerepét.

JOE: Nos, a továbbiakat illetően, elárulom, hogy van még 27 percünk és egy pár kérdés, de arra kérem a hallgatókat, hogy, ha belépnek a fórumba, és van kérdésük, akkor azt tegyék fel most. Addig is itt van nálam már egy kérdés, és ha nem gond fel is tenném: Az egységről szól.
KÉRDÉS:„Mindenki az Egységről beszél, az egységtudatról, arról, hogy együtt vagyunk, de az én érzésem az, hogy az embereknek erről van egy intellektuális képük, de nem igazán áll bennük össze, hogy mi ez az EGYSÉG dolog, amiről mindenki beszél. Te mit mondanál erről?
ADAMUS: Ó, imádok erről órákon át beszélni. De ha röviden szeretném elmondani a véleményemet - és ez az enyém, nem Cauldre-jé - ez az én véleményem, a nagy Felemelkedett Mesteré, vagy, ahogy én nevezem magam: a Szuverén Lényé: Ez az egész Egység dolog, Egység fogalom, egy hatalmas nagy hipnotikus réteg, hiedelem, az egyil legnagyobb… azt hiszem, nem használhatok modern kifejezéseket… tehát úgy mondom, hogy ez az egyik legnagyobb átverés, trükk.
Mit értesz azalatt, hogy Egység? Tettünk próbálkozásokat ez irányban Atlantiszban, próbáltuk a kommunális (közösségi) létet, és az pedig nem működött. Féltünk önmagunkba tekinteni, a saját egyediségünkbe, tehát eljátszottuk a közösségi játékot, hogy a létezésünk közös. Kedves barátaim, a közösségi lét egy jó dolog, ha minden egyén a közösségen belül felismeri a saját Egységét. Nem fogtok visszamenni az Egységbe, sajnálom, de ez nem fog megtörténni. Nagyon rossz dolog lenne a Szellem részéről, ha egyszerűen visszavinne benneteket az egységbe. A szellem megajándékozott Benneteket a Lelketekkel, a Vagyok minőséggel, így szólván: „Menj csak, és odaadom neked, amim van: az Életet. Értsd ezt a tudatoddal. Átadom neked!„ Na most a Szellem ugyan miért venné ezt vissza azzal, hogy visszajuttat benneteket az unalmas, képzeletbeli Egységbe? Nem, ti vagytok a saját Egységetek.
Nem azért vagytok itt, hogy a világot az Egységbe juttassátok. Hanem azért, hogy önmagatokat a ti saját szuverenitásotokba juttassátok. A ti saját Egységetekbe.
Amikor te felismered, hogy egy egyedi szuverén lény vagy, akinek nincs szüksége semmire senkitől, és neked sem kell senkinek semmit adnod, vagyis, teljes vagy önmagadban. Az emberek körülötted elkezdik majd felismerni, hogy eljött az ő idejük is, hogy felismerjék a saját egységüket. A szuverenitásukat, a spirituális egyediségüket. A tényt, hogy Ők is Istenek. És amikor sokan jutnak el ehhez a tudatossághoz a Földön, hogy megértik a szuverenitásukat, a személyes egységüket, ez természetesen elhozza majd az Egységet. Mert az egyének, ha megtalálják magukban az Egységet, akkor együtt érzőkké válnak önmagukkal szemben és másokkal szemben is. Nincs szükség arra, hogy mesterséges Egység programokat gyártsatok, és Békekezdeményezéseket, és az összes hasonló dolgot, mert mindenki egy szuverén lény, nincs szükség a hatalmi játszmákra és a manipulációkra, és az olyan kormányokra, amilyeneket most láttok, vagy pénzügyi rendszerekre, ha szuverének vagytok. Nincs szükségetek egyetlen kormányra sem, nincs szükség a pénzügyi rendszerekre, hogy az energiaáramlást vizslassátok. Nincs szükségetek a szabály rendszereke és törvényekre, mert ti magatok vagytok a saját Egységetek.
Szóval, ha azt hallom, hogy némely spirituális vezető az Egységről beszél, meg kell vakarjam a fejem, mert nem értem, miről beszélnek. Mindannyian kómába estek, vagy hipnózisba, és belezuhantok valamilyen nagy Egység medencébe?
Nem! Bennetek van a saját Egységetek. Most néhányan, kicsit idegenkednek tőlem, mert azt gondolják, hát ez rémesen önző dolog!  Teljesen egyetértek! Én központúságot kíván az, hogy megismerd a Benned lakó Istent. Nem valami külső Istenséget. Ha ezt ti önzőségnek akarjátok venni, akkor tegyetek így, ez a legnagyszerűbb ajándék, amit adhattok önmagatoknak! Szóval legyetek a saját magatok Egysége. Köszönöm a csodálatos kérdést!
JOE: Számomra volt öröm! Én is így látom ezt. Amikor valaki azt mondja nekem, hogy egyek vagyunk, akkor erre azt felelem: Igen, egy vagyok.
ADAMUS: Teljesen így van! (mosolyog)
JOE: Tudod, tényleg erről szól az egész! Az emberek ha valóban el akarnak jutni ebbe az „Egységbe”, amiről mindenki beszél, akkor annyit mondanék: válj eggyé önmagaddal, halld meg önmagad, válj teljessé, és szabadulj meg attól az illúziótól, hogy nem vagy teljes. Ez a legnagyobb dolog, elengedni azt az illúziót, mely szerint nem vagy teljes, mert közben mindenki az. Ennek a másik oldala az, hogy én Isten vagyok, és ugyanez igaz a többiekre is.
ADAMUS: Ez teljes mértékben így van! Több száz Felemelkedett Mester tért vissza a Földre 2009 július óta, ők beragyogják a Földet, a ti oldalatokon. Mindegyikük felfedezte a saját Egységét, és így váltak Felemelkedett Mesterekké, és visszatértek a Földre most, hogy együtt dolgozzanak a Hírvivőkkel, vagyis veletek, hogy elhozzák az üzenetet, mely szerint a szuverenitás önmagatokon belül van.
Tényleg, beszélni fogok majd egy napon arról, hogy hogyan is néz ki az új kormányzati rendszer, nem arról beszélünk, hogy buktassátok meg a kormányokat, hanem olyan kormányokról beszélünk, amelyek azért vannak itt, hogy azok érdekeit szolgálják, akik az Egységben vannak, és nem azokat, akik szükségben vannak. Beszélünk majd az új pénzügyi rendszerekről és az új Iskolákról, Ezek attól függnek majd, hogy mennyire értitek meg a személyes szuverenitást, nem pedig a kommunális életmódról - Cauldrét egy kissé felzaklatom a szenvedélyes beszédemmel...
JOE: (nevet) Hát van ez így, olykor idegeskedhet ő is kicsit… (nevetés) Nézzük csak meg az üzenőfalat... van itt valaki, egy kérdéssel… már a show kezdete előtt belépett és azóta vár türelmesen… Hallgassuk csak meg a  kérdését. Igen... igen... szeretném, ha működne az üzenőfal… (kis technikai probléma)
ADAMUS: Tudod, csak annyit kell, hogy mondjál: Nagybácsi! (nevetés)
JOE: Meg is tettem, és működik… Szóval. Nos: Ez a Tiszta Rezgés Rádió, adásban vagy, hallgatunk!
EILEEN: Eileen vagyok, kicsit összezavarodott bennem, hogy mit is akartam kérdezni, mert amit most mondtál, az annyira felszabadító! Hihetetlen, tudjátok? Tökéletes! Tudom, miről beszéltél, már megtapasztaltam, és otthagytam ezt az állapotot, mert azt mondtam, senki más nincs még ott, és inkább várok, míg mások is megérkeznek oda. Tehát így visszaléptem a drámába. És most nem tudom, hogy menjek megint vissza.
JOE: Szóval nem tudod, hogy juss vissza abba az állapotba, ami még a drámázás előtt volt?
EILEEN: igen, mert nagyon régen történt mindez.
JOE:Tehát ez a kérdésed most Adamushoz?
EILEEN: Az a kérdésem, hogy sikerülni fog-e mert néha úgy érzem, hogy nem.
ADAMUS: Részben ennek az oka a dráma energiákban van, és a korlátozó energiákban, amelyek bizony nagyon-nagyon csábítóak. Kihívást jelenthet kikerülni belőlük, mert az elmédben létrehozott minták és módszerek alapján próbálsz kilépni belőlük, de ez az elmén keresztül nem történhet meg, mert az részt vesz a csábításban, ő tart benne téged a játszmában. Tehát itt a legnagyobb kérdést a bizalom jelenti. Tudsz-e bízni abban, hogy létezik egy Mesteri Intelligencia, amit hívhatsz akár az intuíciódnak is, szóval van valami, ami körbevesz téged, és ami nem szorítkozik az elmédre. És amikor érzed a bizsergést a halántékod körül és a fejed tetején, az bizony a Mesteri Intelligencia energiája, amely elkezd beáramolni. A legtöbb ember távol tartja, pedig itt van. Tudom, olykor zavaros lehet a sok fogalom, de ha leegyszerűsítem, annyit mondok csak, kerülj ki az elmédből. Mert annál sokkal több vár rád.
EILEEN: Tudod, amikor pedig elkezdek szédülni, vagy fényesedik a fejem, akkor pánikba esek.

ADAMUS: Van persze egy régen beültetett mechanizmus az elmédben, amely arra ösztönöz, hogy ne nyílj ki, hanem kerülj csak vissza az elme korlátai közé. Ez egy mesterséges implantátum, amely megteremt egy félelmet, vagy egy visszahúzódó mechanizmust, és azt duruzsolja, hogy lépj csak vissza az elmédbe. Ez jó régen ott van bennetek, és még mindig elég aktív. De nem kell többé ráhallgatnod, nem rendelkezik fölötted semmilyen hatalommal, csak van egy közös múltatok. És mit csináljak azokkal a dolgokkal, amelyek visszahúznak, amelyeket akarok is meg nem is, szeretném a szerencsét, a jó dolgokat, meg a sok küzdelmet, hogy nem kapom meg azokat az egyszerű dolgokat, amire rettenetesen szükségem van például ruhákra, meg ilyesmikre…

ADAMUS: Nos, egy részed nagyon szeret játszani, ahogyan Joe is szeret velem játszani. Szeretne velem szkanderozni egy kicsit. Tudod, amikor ezt csináljuk Joe-val, akkor ő felismeri, hogy ez nagyon igaz. Amikor azt mondom neki, hogy akkor most némelyik technikai berendezéseddel fogok trükközni, vagy az autójával, esetleg egy otthoni berendezésével, ezek vicces dolgok, mert valóban megtörténnek, azt mondja magának: Adamus tényleg játszik velem! Nos, a Te esetedben ugyanez a helyzet, amikor így szólsz: nos, játsszuk el a bőség hiányát, és azt a játszmát: hogy én tényleg nem tudom! Először mókásnak indul, majd elkomolyodsz, frusztrálttá válsz és idejutunk, hogy betelefonálsz a show-ba, hogy megkérdezd, mit is tehetnél.
EILEEN: Igen, ez így van, szükségem van orvosokra, szükségem van ruhákra, és pénzre, és nem szeretem a szükség szót, érted, mit akarok ezzel mondani, számomra van egy negatív jelentéstartalma, de közben mégis ez az igazság!

ADAMUS: Nos, az emberek szeretnek szükségbe kerülni, szeretik a szükség játszmáját. De tudod, van egy csomó bátor, merész ember, akik azt fogják mondani, hogy én befejeztem ezt a „szükség” játékot, nem akarok többé ennek a csábításnak engedni, amikor eljutsz erre a pontra, akkor természetesen azt kérdezed magadtól, hogy,akkor mi fog a helyére lépni?

EILEEN: Igen!

ADAMUS: Erre én meg azt válaszolom: semmi! Erre te azt mondod, hogy még mindig jobb valamivel rendelkezni, mint semmivel! Mert azt érzed, hogy ha feladod a „semmi” játékát, vagyis, hogy nahát nincs semmi a következő lépcsőfokon… akkor…  Én most azért mondom a „semmit”, mert szeretném, ha mindannyian túl tudnátok jutni azon az elképzeléseteken, hogy a következő lépcsőfok, csak egy kiterjesztett változata lehet annak, amiben most vagytok. Mint például, hogy talán egy kicsivel több pénzetek lesz, vagy egy kicsivel könnyebb munkátok, vagy bármi hasonló az emberi életetek körülményeiből. A következő lépcső valóban a semmi, de aztán ebből a semmiből teremtődik meg minden.
EILEEN: Hát, remélem…
ADAMUS: Nem, ne reméld, hanem csak tedd meg. Csak csináld. Tudod, én mondtam neked, hogy veled leszek az út minden egyes lépésénél, de te kérted, hogy eljuthass a következő lépcsőfokra, Eileen.
JOE: Bízony, ez így van! Most mennünk kell tovább, mert kifutunk az időből. Eileen, köszönöm, hogy felhívtál minket, remélem, hogy a kérdésed megválaszolásra került!
EILEEN: Igen, köszönöm, és remélem, másoknak is segített!
JOE: Ebben biztos vagyok. Még egy hívást fogadok, aztán jöhet egy-kettő a csetelőktől és nekem is van még… ha odajutunk. Nos, itt a skype-on van egy hívás, figyelj, adásban vagy!
Telefonos nő: Én?
JOE: Igen.
Telefonos nő: Örülök, hogy itt lehetek és beszélhetek a vendégeddel, a kérdésem a kreativitásra vonatkozik. Nagyon-nagyra értékelem, és magamhoz ölelem a szuverenitást, a kreativitást. És szeretném, ha egy kicsit a kreativitással kapcsolatosan kifejtenéd a lehetőségeket.
ADAMUS: Értem, minden bizonnyal rengeteget tudnék beszélni a kreativitásról…
A kreativitás a természetes következmény annak, ami akkor történik, ha a Tudatosság testedet mozgásba hozod. Vagyis, ez a kreatív energia már most itt van, a kreativitás inspiráció, ihlet, egy ragyogó energiaáramlás. Egyébként ez mindig itt van, és az emberek rendelkezésére áll, de az elme kizárta, mert kissé művészinek, szeszélyesnek nyilvánította, tehát kizárta. Mert nem tudja behatárolni. És ez egy nagyon érdekes dolog a kreativitással kapcsolatban, hogy az energiája nem meghatározható, de mindig jelen van és szeretne folyton játszani. Együttműködik majd minden részetekkel, a testetekkel, az elmétekkel egyelőre. Noha azt mondtam, hogy nem igazán lehet meghatározni, körülírni, mégis úgy fogalmaznék, hogy a kreativitás a szépsége az összes potenciálnak, amelyet választhatsz az életedben.
Nos, hogyan használod a kreativitást, hogyan bonthatod ki a legteljesebb mértékben? Itt visszatérünk a ma esti feladatunkhoz: hogy bízzatok magatokban, és a kreativitás is beárad majd az életetekbe. Egyébként a kreativitás nem csupán a festést, a zeneszerzést jelenti, noha ezek mind csodálatos dolgok, de a kreativitás mindenben megmutatkozhat, hogy miképp főzöd meg ételedet, hogyan öltözöl, miképpen működsz együtt a testeddel, a kreativitás az életedbe behozható összes potenciál szépsége.
Ezzel most vissza is kérdeznék, hogyan és mire szeretnéd te használni a kreativitást?
Telefonos Nő: Az Életben. Ahogy az életemet élem.
ADAMUS: És milyen konkrét dologban alkalmaznád az Életedhez? Mit szeretnél csinálni?
Telefonos Nő: Mindent. Nem akarom bekorlátozni magamat, hiszen szuverén Lény vagyok. Tudatosan teremtek aspektusokat az életemben, és ezt könnyedén szeretném folytatni.
ADAMUS: Akkor csak válassz egy dolgot, egy kezdő lépést, ami nem egy bekorlátozás, inkább valami konkrét dolog, amit szeretnél megteremteni, amin keresztül megnyilvánulhat a kreativitásod.
Telefonos Nő: Hogy visszatérjek az életbe, hogy teljesen éljek, minden lehetőségemet kiteljesítve…
ADAMUS: Nézzük ezt konkrétabban; holnap egy csomó mindent fogsz csinálni, hogyan fogod belevinni ezt a kreativitást a holnapi tevékenységeidbe?
Telefonos Nő: Az örömömben, hogy minden tevékenységemben örülni fogok.
ADAMUS: Rendben. Ajánlanék Neked valamit, mert szeretném, ha megtapasztalnád a kreativitást, és megfigyelnéd, miként működik. Holnap fürödj egyet vagy tusolj, de legyen ez egy kreatív fürdőzés vagy zuhany. Ez egy nagyon egyszerű feladat. A kreatív fürdő vagy zuhany. És szeretném, ha megfigyelnéd a különbséget a rutin fürdés és zuhany között, illetve a kreatív tevékenység között.
Telefonos Nő: Értem, tehát habfürdő, rózsaszirmok, olajok, gyertyák..
ADAMUS: Bármi, amit szeretnél. Fejezd ki a kreativitást az egyszerű mindennapi rutinfeladatodban, mint amilyen a zuhany, vagy a fürdő.
Telefonos Nő: Érzem, értem, amit mondasz. Tudok ehhez kapcsolódni. Én is erre gondoltam.
ADAMUS: Pontosan. És nagyon jó témát hoztál fel, és mindenkinek elmondanám még egyszer, hogy kezdjétek el használni, alkalmazni a mindennapi tevékenységeitekben. Mindabban, amit tesztek, vigyétek bele ezt a tudatosságot az életetekbe. Szóval, nagyon köszönöm, hogy felhoztad ezt a témát, és megosztottad velünk az észrevételeidet.
Telefonos Nő: Én is köszönöm Neked!
ADAMUS: És holnap veled leszek a zuhany vagy a fürdőzés közepett is! Az lesz ám a kreatív tevékenység!
JOE: (nevet) Köszönjük, hogy hívtál, hívj majd legközelebb is!
Telefonos Nő: Úgy lesz!
JOE: Adamus, csupán 7 percünk maradt. Úgy hogy a következő kérdéseket eltesszük egy következő alkalomra. Tulajdonképpen minden egyes kérdés köré csinálhatnánk egy önálló műsort… szóval így is teszünk majd!
ADAMUS: Persze! Nagyon szívesen!
JOE: Ezt meg kell ismételnünk, szóval, ha nem bánod, visszajönnétek, Geoff-fel, Lindával?
ADAMUS: Megbeszéljük Lindával, és Geoff vagyis Cauldre mindjárt visszajön. És mielőtt eltűnnék, el kell mondanom a búcsú szavaimat: emlékezzetek kedveseim, minden jól van, a Teremtés egészében - ezért vagyok, aki vagyok: Adamus, a szolgálatotokban.

A rádiós közvetítésből magyarra fordította: Szénási Kata

Forrás:http://www.blogtalkradio.com/crystalclearspeaks

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése