2011. május 17., kedd

A (KÖVETKEZŐ) SOROZAT:

10. SHOUD: „A személyiségen túl” – Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában


Elhangzott a Bíbor Körben,
2011. május 7-én
www.crimsoncircle.com

Vagyok, Aki Vagyok, Adamus, az abszolút szuverén birodalomból. Ismét üdvözöllek benneteket az új tudatosság osztálytermében! Szinte olyan, mintha nem is tartottunk volna egy hónap szünetet.
Milyen tökéletesen sivár zenét játszott le ma nektek Cauldre! (nevetés) – Csak a szeretet/szerelem törheti össze a szívedet? (ez a dal került lejátszásra közvetlenül a Shoud előtt) Mi lett volna, ha ehelyett inkább Frederic Chopin, vagy egy másik klasszikus….csak a szerelem/szeretet törheti össze a szívedet? – Nem! Csakis te törheted össze a szívedet! A szerelem/szeretet mindössze csak még egy kalapácsütéssel járulhat ehhez hozzá! (nevetés)
Üdvözöllek mindannyiótokat! Újra üdvözöllek titeket! Jó itt lenni veletek. Milyen szép nap ez!
Valamit meg akarok tenni. Elkérhetem a fényképezőgépedet? (kérdezi David Schemel-től) Nem adom oda senkinek. Mindig másokról készítesz képeket, mi lenne, ha most rólad is készülne egy? (nevetés és taps, ahogy Adamus lefotózza Dave-et) Köszönöm uram!
DAVE: Szívesen.
ADAMUS: Köszönöm.
Aaarrh – az összes spirituális kalóznak! (a közönség válasza: -Aaarrh! – a közönség egy része kalóz jelmezben van) Aaaaarrrhh! – Úgy hangzik mint amikor egy hideg napon beindítod az autódat. (nevetés) De hol a zsákmány? Hol a zsákmány? Itt vannak a kalózok, de hol a zsákmány? Mi az, ami értékesebb még a pénznél és az aranynál is?
LINDA: Az élet.
ADAMUS: Az Adamus Díjak!
LINDA: Ó! Milyen okos!
ADAMUS: Díjat kap mindenki, aki kalóznak öltözött fel. Kérlek álljatok fel mindannyian! (a közönség tapsol) Hadd kerüljön a zsákmány kiosztásra! A kalózoknak zsákmány is dukál!
LINDA: (a díjakat osztogatja) Tessék! Tessék!
ADAMUS: Imádom ezt. Shaumbra, hosszú idővel ezelőtt azt mondtam nektek: - Öltözzetek fel, amikor idejöttök!” –És ezalatt nem az ünneplő ruhátokat értettem – bár azt is felvehetitek – hanem azt értettem, hogy öltözzetek fel! Lépjetek ki abból a szerepből, amit mindezidáig játszottatok, abból a személyiségből, amihez oly szorosan kötődtök.
LINDA: Elnézést! Akad itt egy probléma.
ADAMUS: Igen?
LINDA: Fogalmam sincs mit tegyek Sart-tal kapcsolatosan. (nevetés)
ADAMUS: Sart kettőt kap! (nagy nevetés, éljenezés és taps) Ha bárki is képes így felöltözni, majd ebben az öltözetben beülni a kis sportautójába és végigvezetni az úton a többi ember szeme láttára, nos az két díjat is kap. El tudod képzelni, hogy egy maihoz hasonló napon valaki egy lenyitott tetejű kocsit vezet, a több államon keresztülhajtó kamionok kereszttüzében, akik már elfáradtak a hosszú éjszakai vezetéstől, majd a szemük elé tárul ez a látvány?! (nevetés) Letekerik az ablakot, és azt kiáltják oda: -„Hé bébi, ezek a te kókuszdióid, vagy csak ennyire rám izgultál?!” Ó, drága Shaumbra!
LINDA: Adamus, egy csomóan nem tudják hogyan is van Sart felöltözve, mivel csak hallgatják a Shoud-ot.
ADAMUS: Á, ha megkérhetnélek! (Start feláll)
LINDA: De édesem, most mondom, hogy nem látják őt.
SART: Lényegében ez múlt havi.
ADAMUS: Akkor Linda majd részletes leírást ad az öltözetről. Gyere ide Sart testvér!
LINDA: Nem tudom képes leszek-e ezt udvarias keretek között tartani.
SART: Hello Shaumbra!
LINDA: Sart itt…
ADAMUS: Azok számára, akik csak hallgatnak minket, most Linda részletes leírást fog adni Sart öltözetéről.
LINDA: Oké, megpróbálom ezt a lehető legjobban megtenni. Sart…
ADAMUS: Akkor én most megyek….
LINDA: Sart egy hawaii-i fűszoknyát visel, amit rávarrt virágok díszítenek a közepükön gyöngyökkel…..te jó ég…..és kókuszdiót visel melltartó gyanánt, és a nyakában csipkével díszített virágfűzér található….továbbá kettő darab gyöngy karkötő díszíti a karját….és a hajviselete pedig olyan, amire nem találok szavakat. Nagyon nagyon hasonlít ahhoz, mint amikor az embert áramütés éri. (nevetés) Köszönöm Sart!
SART: Ez Shaumbra!
ADAMUS: Köszönöm. (a közönség tapsol)
LINDA: És közben hula táncot jár. Köszönjük Sart. Imádom a képzelőerődet és a kreativitásodat.
ADAMUS: És ez felhoz lényegében egy nagyon is jelentős dolgot – ami rendkívül fontos – és ezt fogjuk a mai témánkhoz használni.
LINDA: Ó!
ADAMUS: Ez pedig az, amiről már máskor is beszéltünk: mert annyira könnyű beleragadni, beleveszni a személyiségedbe, úgy téve, mintha olyasvalaki lennél, aki valójában nem vagy. Annyira könnyű bezárni magad abba, aki szerinted vagy, pedig az nem több egy szerepnél. Még ha nem is öltöttél ma jelmezt magadra, ez egy másik kosztüm. A tested: egy kosztüm. A történeted: mindössze egy színpadi forgatókönyv. Nem több, csupán ennyi. És az egyik legnagyszerűbb dolog, amit megtehetsz magadért itt és most, az az, hogy elengeded azt a személyiséget. És ez egyben a legijesztőbb dolog is. Mert azonosulsz vele. Elhitted, hogy ez vagy te. És én elmondhatom neked kevesem, hogy ez nem te vagy. Nem te vagy.
És érdekes dolog, hogy olyan sok ember van, kifejezetten azok, akik a spirituális utat járják, akik azon vannak, hogy megszilárdítsák azt a személyiséget, megpróbáljanak valamiféle értelmet kihámozni belőle, és megpróbálják azt tökéletesíteni, finomítani. De ez nem működik. Nem is működhet. Soha, de soha nem leszel képes tökéletesre faragni ezt a személyiséget, mivel ez egy illúzió. Olyan messzire is mehetnék, hogy azt mondom: az egy hazugság. Vagy legalábbis egy játszma. Talán egy kaland, de akkor sem valóságos. Minél inkább valamiféle értelmet akarsz belőle kihámozni, és minél inkább tökéletesíteni akarod, annál mélyebbre ásod le magad az üregben.
És amikor ez megtörténik – emlékeztek a történetre, amit Tóbiás mesélt nektek régebben? Akkor csak egyre mélyebbre és mélyebbre ásol. Ez egyfajta logikát nélkülöző logika – azt gondolod, hogy minél mélyebbre ásol, az lesz az, ami előbb vagy utóbb kiszed téged abból az üregből. De nem. Ezzel csak még mélyebbre ásod magad. És elérkezik egyszer egy pont, amikor azt kell, hogy mondd: - „Abbahagyom az ásást, azaz többé nem azonosítom magam azzal, amivel mindeddig azonosítani próbáltam magam, azzal, ahogy megpróbáltam valamiféle értelemre szert tenni ebből az egész tapasztalából. Abbahagyom az ásást vagy úgy, hogy egyszerűen csak kiszabadítom, kiengedem magam onnan, vagy legalábbis egy másik irányba kezdek el ásni” – ahogy ezt elmeséltük nektek Tóbiás történetében – aki egyre mélyebbre és mélyebbre ásta magát egészen addig, még végül egy nap rádöbbent, hogy oldalirányba is áshat a hegy oldalában, ahelyett, hogy a pokolba jutna, ahova egyébként tartott, mert csak egyre mélyebbre ásta magát, természetesen. Ez vicces volt. (kis nevetés) Igen, tényleg az volt.
Szóval drága Shaumbra…..(a közönség nevet, mert egy dilis, nevető rajz figura villan fel a képernyőn, amit Adamus nem lát)…tehát drága Shaumbra…..(még nagyobb nevetés, mert újra és újra felvillan a nevető alak, míg Adamus is meglátja) –Á, nevessetek csak! De az álmaitokban majd én nevetek utoljára!

KiHak


Drága Shaumbra, ki-hak! Akkor most beszéljünk erről egy keveset! Ahogy már a múltkor is említettem, sok…..ó, ehelyett (Lindához beszél) megtennéd, hogy csengetsz egyet, és esetleg kaphatnék egy kis kávét, egy kis tejszínnel? Ma nem kérek bele cukrot.
LINDA: Ó, örömmel.
ADAMUS: Köszönöm.
Kihak….az energia téged akar szolgálni.
Kihak. A múlt hónapban bejelentettük a tervünket, miszerint együtt fogunk dolgozni 99…és csak hogy tudjátok, több százan, több ezren fognak együtt dolgozni ezzel a 99 emberrel a mi oldalunkról…ahogy ezt Cauldre korábban elmondta már nektek, annak érdekében, hogy a Forrás energia új szintjei behozatalra kerüljenek.
Az emberek a természetükből fakadóan rendelkeznek azzal a szokással, hogy valahol máshol tartsák ezt a Forrás energiát, távol, elkülönítve azt ettől a Földtől, ettől a valóságtól. Félnek azt ide behozni, talán azért, mert az egy hosszadalmas utazás végének a kezdetét jelenti, egy olyan utazásnak a végét, amit bizony sokszor szidtok és átkoztok, de amit mégis megtanultatok megszeretni, megtanultátok nagyra becsülni annak nagyon is érzéki természetét, és mivel nagyszerű barátságokat kötöttetek más emberekkel és magával a Földdel is. A Forrás Energia ezen szintjeinek a behozatala talán az utolsó lépés a legvégső lépést megelőzően, ami a szuverenitásod, a felemelkedésed. Nagyszerűen hangzik, mégis zaklatott vagy emiatt. Azon elmélkedsz, vajon készen állsz-e a távozásra? Máris beszélünk azokról az indokokról, amik miatt esetleg mégis maradni akarnál.
Ilyen nagy mennyiségű Forrás Energia behozatala kapcsán az az aggodalom is felmerül benned, hogy az be fog szennyeződni, ahhoz hasonlóan, ahogy az emberek beszennyezik a levegőt, a vizeket és magát a Földet is. Édes Istenem, mi történik akkor, ha behozod ide azt a makulátlanul tiszta Forrás Energiát a más birodalmakból, az bejön ide, ebbe a sűrűségbe, ebbe a gravitációba, ebbe a dualitásba, eljut ide a Földre, majd teljesen beszennyeződik?
Jópáran közületek, mivel felelősségteljesek vagytok és tisztán láttok (valaki a háttérben nevet) – ez nem volt vicces! (kuncog) – tehát mivel felelősségteljesek vagytok, tisztán láttok és megértéssel bírtok, egy igaz és érvényes aggodalommal bírtok: - Mi történik akkor, ha a Forrás Energia ezen szintjeit behozod ide, erre a Földre? Mi van akkor, ha nem vagy eléggé felelősségteljes? Mi van akkor, ha van valamilyen szemétláda aspektusod, aki visszaél ezzel az energiával? Megkérdőjelezed, hogy a mostanit is képes vagy-e kezelni vagy az uralmad alatt tartani.
Mi van akkor, ha van egy – segítsetek nekem, mondjatok egy olyan szót, amit szabad használni adás közben is….(valaki mondja: -szaros) – Szeretem ezt a szót: -„szaros” – tehát mi van akkor, ha van egy szaros aspektusod, aki eltorzítja, elferdíti, beszennyezi ezt az energiát, és arra használja majd, hogy visszaéljen másokkal, bántalmazzon másokat, vagy ami még rosszabb, saját magadat? Tehát itt van ez az agodalom.
Jelenleg tisztában vagytok azzal, hogy körülbelül mennyit vagytok képesek kezelni. Tisztában vagytok a határaitokkal…...azt gondoljátok, hogy tisztában vagytok velük, de ez csak a régi emberi személyiséged szövegelése – ezért aztán van egy részed, aki ezt kívül tartja valahol máshol. Miért is vennél magadra ekkora terhet? Ekkora pluszt? Miért is vennéd magadra azokat az új szinteket, amik valószínűleg csak még jobban elszigetelnek majd téged a többi embertől, és azt okozzák majd, hogy a többiek még jobban ítélkezzenek feletted és megítéljenek, megbélyegezzenek téged?
Életeket töltöttetek azzal, de legalábbis az utolsó három vagy négy életeteket azzal töltöttétek, hogy megpróbáltatok elbújni, elrejtőzni …(közben ki akar kapcsolni egy ventillátort)…amikor megpróbáltatok….(David segít neki kikapcsolni) Köszönöm. Ezek a kis elektromos motorok és a mobiltelefonok mind kis frekvenciákat sugároznak magukból, és hatással vannak a mi sokkalta nagyobb frekvenciánkra itt. Linda most azt gondolja magában: -Jaj Istenem, most akkor meleg lesz itt!” De….(nagy nevetés, ahogy Linda előkap egy aprócska kézi ventillátort, majd bekapcsolja és az arca elé tartja)
Á, hol is tartottam? Ó, a Forrás Energiánál.
Tehát itt van ez az aggodalom a Forrás Energia új szintje behozatalát illetően. Életeket töltöttetek azzal, hogy megpróbáltatok elrejtőzni, beolvadni. Mindannyian ismeritek és tudjátok milyen is volt ez jelen életetek korábbi szakaszában, amikor is megpróbáltatok elvegyülni, beolvadni, megpróbáltatok „normálisak” lenni, ami csak nemrégiben ért véget.
Hiszen tudtad, hogy nem vagy „normális”, a szüled pedig határozottan tisztában voltak ezzel, a körülötted lévők pedig eléggé gyanakodtak, ezért aztán megpróbáltál kaméleon lenni. Ezért aztán megpróbáltál alkalmazkodni azokhoz a dolgokhoz, módokhoz, amikről tudtad, hogy nem helyesek, vagyis hogy legalábbis abban az értelemben nem helyesek, nem igazak, hogy te nem ezeket akarod a saját életedben. Megpróbáltál alkalmazkodni. Megpróbáltál láthatatlan lenni. Minden alkalommal, amikor volt egy nagy felismerésed, egy nagy projekted, és itt most senkire sem akarok ujjal mutogatni – Jane – akkor megpróbáltad azt elnyomni. Még azokat a régi emberi neveket is megtartod….kacsintás, kacsintás.
Tehát Shaumbra – KiHak! Annak a 99 embernek a számára, akik be fogják hozni a Forrás Energia új szintjeit, ez egy intenzív év lesz. A változás és a fejlődés éve lesz. Egy éven keresztül velem fognak dolgozni – hm, egy teljes éven át - és azokkal az angyali létezőkkel, akik támogatást fognak ehhez nyújtani. Egy egész csapatunk lesz. Ezt majd velük fogjuk megbeszélni. És amennyiben te közvetelenül nem veszel részt a projektben – nem vagy a 99 egyike – akkor mit tehetsz? (valaki beszól: „Imádkozz!” Imádkozz. (Adamus nevet) Energetikailag benne lehetsz ebben a csoportban.
Tudod, amikor kiküldik az űrsiklókat a külső terekbe, a csillagokhoz, akkor kevesen tartózkodnak a fedélzeten, ugyanakkor pedig sokan vannak a földi irányításnál. Sokan vannak, akik itt végzik a munkát, és ezt mindannyian, akik energetikailag részt akartok venni ebben a programban, megtehetitek. A részét képezhetitek a földi irányításnak Tom Őrnagy!A részét képezheted ennek a csoportnak…..nem fogsz energiát őrizni, bízz bennem! Hanem energiát fogsz mozgatni! Ti lesztek a kötőfék vagy a póráz a 99 számára. Bensőségesen részt vehetsz ebben, és lesznek olyan csoportok, angyali és emberi egyaránt, akik ezt támogatni fogják.
Jelenleg – ahogy most itt beszélek – élnek olyan létezők a hegyekben, a hegyek gyomrában, akik mindössze emberek, és nem földönkívüliek, akik már évszázadok óta ott élnek, vagyis az őseik is ott éltek. Ez részét képezi a Földnek tett szolgálatuknak – hogy őrzik ezt az energiát. Jelenleg is énekelnek, kántálnak, mert tudják, hogy elérkezett az idő, tudják, hogy az idő megfelelő itt a Földön. Emberek egy csoportja készen áll elfogadni ezt az új felelősséget.
Vannak mások kolostorokban, akik, nos ők úgy mondják, hogy imádkoznak, de ez egyfajta éneklés, meditáció. Életek óra ezekben a kolostorokban élnek. Életek óta. Igen, rejtve, az egyház címere alatt, de igazából egyáltalán nem oda tartoznak. Őrizték az energiát a megfelelő időkre, őrizték ezeket a becses kristályos energiákat – a belsőjükben, mert nem fizikairól beszélek – és várakoztak a megfelelő időkre, emberek egy csoportjára, akik komolyak és elkötelezték magukat arra, hogy behozzák a Forrást, a Forrás Energiát, és az embereknek ez a csoportja hajlandó kiterjeszteni a tudatosságát jóval az elméjükön túlra, őrülten az elméjükön túlra. Igen.
Tehát drága Shaumbra, amennyiben nem tartozol e 99 ember közé, energetikailag részt vehetsz ebben. És (Lindához szól) megtennéd, hogy megközelíted a táblát egy filctollal a kezedben?
LINDA: Igen uram.
ADAMUS: Ó, ne hívj engem uramnak. A Felséges úr is megteszi. (nevetés)
LINDA: Ó, Felséges úr! (még több nevetés)
ADAMUS: Tehát drága Shaumbra, részt vehettek ebben, de van némi feltétel. Egy évig fog tartani. És amennyiben feliratkozol, nem mondhatod le. Le akarod majd mondani, de nem teheted. Amennyiben feliratkozol, akkor meg fogunk kérni téged arra, hogy energetikailag csatlakozz! Ami azt jelenti, hogy fognak történni dolgok. Fognak történni dolgok. Nem veszel majd részt az intenzívebb munkában – és ez talán egy áldás, talán nem. De ha feliratkozol, ha jelentkezel, akkor a neved feljegyzésre kerül itt a Földön és az én más birodalmakban lévő irodámban is.
Érezni fogsz bizonyos dolgokat. Hallani fogsz bizonyos dolgokat. Energetikailag bele fogsz érezni a 99-es csoportba – támogatod, bátorítod őket – valamint a leföldelésben is segíteni fogsz. Ők 99-en önmagukban nem lesznek képesek arra, hogy behozzák és leföldeljék a Forrás Energiának azon szintjeit, amiről itt most szót ejtünk. Ehhez egy egész falu szükségeltetik. Egy egész közösség. Ha részt akarsz venni ebben a projektben, akkor küldj e-mailt az alábbi címre: keahak@crimsoncircle.com Már hallom is, ahogy a csoport vezetők azt mondják: „Erről nem mondott nekünk semmit.” - Abszolút. keahak@crimsoncircle.com
És majd kapni fogsz egy kérdőívet, amit ki kell töltened. Kapsz egy…ők ezt felmérésnek nevezik, amit vissza kell majd nekik küldened. A neved feljegyzésre kerül. Önkéntes jelentkezők segítségét kérjük, akik majd segítenek ennek a csoportnak a vezetésében, akik segítenek az adminisztrációban, a technológiában, és az egyéb dolgokban, amik a KiHak energia támogatókat fogja segíteni. Ehhez egy egész csoport kell, mindannyian.
Be fogjuk hozni ennek az energiának a teljesen új szintjeit, és megnyitjuk a tudatot, és ez feljegyzésre fog kerülni, megértésre fogunk jutni annak kapcsán, hogy mi folyik a TudatTestedben, mert van ám hozzá egy térkép, vagyis egy megértés, hogy mi zajlik ebben a projektben, amennyiben részt veszel benne. Jut eszembe, energetikailag nyújtasz támogatást. Ez nem kerül pénzedbe.
Akkor vegyünk most erre egy mély lélegzetet! A KiHak úton van!
Adnék egy kis segítséget, ha most azon elmélkedsz, vajon részt kellene-e ebben venned vagy sem. Pár nappal ezelőtt, szerda éjjel nagyon fura álmaid voltak. Egy előzetes összejövetelt tartottunk. Nagyon intenzív álmaid voltak, amik felébresztettek az éjszaka közepén, vagy pedig korán reggel. Az nem számít, hogy részletesen emlékszel-e az álomra. Az sem számít, mi volt az. Dolgoztunk azokkal közületek, akiket érdekel a program. Tehát még egy dolog, amit hozzáadhatsz az egészhez.
LINDA: Köszönöm.

Kihívásokkal teli idők



ADAMUS: Akkor Shaumbra, most rátérünk a következő témára.
Vegyünk egy mély lélegzetet! Egy pillanatra szállj ki az elmédből, és tényleg halld meg, amit most mondani fogok! Tényleg, igazán halld meg, és ne csak a szavakat, hanem az érzéseket és a megértést is! Egy pillanatra most érezz ebbe bele!
(szünet)
Május és június – a következő két hónap – energetikailag a legnagyobb kihívást intéző időszak lesz, amit ez a bolygó valaha is megtapasztalt, kifejezetten a május közepétől a június közepéig tartó időszakot értem ezalatt, de nem kizárólagosan! Ezek lesznek a legnehezebb, a legnagyobb kihívásokkal járó és a leginkább változó idők ezen a bolygón, és ti ezt érezni fogjátok. Már éreztétek. Éreztétek ennek a felvezetését.
A feszültségek nagyon erősek. Az emberek stresszesek. Az emberek elveszítik az eszüket. A konfliktusok szinte elképzelhetetlen mértékben és szinteken folynak manapság, és ez alkalommal egy egészen új kozmikus energia hullám, interdimenzionális energia lép be ebbe a valóságba. Ennek mennyisége akkora, amennyit eddig még soha nem látott a Föld, és ezt nagyon érdekes asztrológiai összhangok, együttállások, fényszögek is mutatják, vagyis helyesebben fogalmazva ezek a bolygók összhangjának a hiányát mutatják. Az asztrológusok gyakran az együttállásokat és az összhangot keresik, pedig ezek hiánya - ahogy ezt ti is tudjátok - legalább ugyanolyan fontos.
Miközben mindez zajlik, lesznek majd érdekes felfedezések és felismerések is az univerzumotok fizikai tárgyaival kapcsolatosan. Érdekes új felfedezések lesznek ezek, és talán hónapokig, vagy akár évekig is eltarthat, míg ezek a felfedezések a nyilvánosság elé lesznek tárva, de ez meg fog történni. Olyan bolygók, amiknek a létezéséről sem tudtak eddig, olyan kozmikus információk, amiket soha nem láttak vagy legalábbis nem értettek meg – mindezeket látni lehet majd az elkövetkezendő hónapokban.
És képzelhetitek, mivel minden óriási stressz ponton van, szóval képzelhetitek miféle potenciálok történhetnek meg ebben a két hónapban. De mindig, mindig, mindig emlékezzetek – emlékezzetek – ez nem rólad szól.
Elmondtam már korábban, és újra el kell mondanom: - Van ez a fajta szokásotok, hogy mindent magatokra vesztek, és a sajátotokként kezelitek. És hogy honnan tudjátok, hogy mikor teszitek éppen ezt? Mert a legelső dolog az, hogy ilyeneket mondasz: -„Mi a baj velem? Mi a baj? Miért érzem magam ilyen furán? Miért van az, hogy a dolgok nem követhetőek nyomon? Mi a baj velem?” – Úgy értem: veled. Veled. Ilyeneket szoktatok mondogatni. – „Mi a baj velem? Mit csinálok rosszul? Mi az, amit másként kellene tudnom? Miért nem adják meg nekem az alapszabályokat? Valamit biztosan rosszul csináltam. Talán ez egy aspektus, vagy talán az elmúlt életeim, de nem vagyok egyensúlyban.” – Abszolút. De ez nem rólad szól.
Csak egy pillanatra képzeljétek el ezeknek az energia beáramlásoknak az intenzitását! És képzeld csak el egy pillanatra ennek a bolygónak a tudatosságát – a tömegtudatot, ami már a határait feszegeti, és ami már így is jóval messzebbre terjedt, mint eddig bármikor! A Föld frekvenciái és rezonanciája ettől teljesen eltérően működik – szinte egyáltalán nincs szinkronban vagy ritmusban – azzal, amihez eddig hozzá voltak szokva. A meglepő az….nos, az a meglepő, hogy még nem őrültetek meg, és az, hogy ez a bolygó még nem omlott teljesen össze.
És a most beérkező magas szintű energiák ráadásul még azt is okozzák, hogy azok a csoportok vagy erők, akik nem akarják a továbbhaladást, még inkább ellenállnak. Szélsőséges méretű az ellenállás, és ezt onnan ismerheted fel, hogy arról beszélnek, hogy milyen jó lenne visszatérni azokhoz a régi szép napokhoz, időkhöz. De én vagyok annak a megmondója – és nyugodtan megnézheted egy előző életedet is – hogy nem voltak semmiféle jó és szép napok, idők! Voltak bámulatos időszakok, de nincs ehhez a mostanihoz fogható idő vagy dimenzió sehol sem!
Nevetnem kell, amikor azt hallom, hogy az emberek arról beszélnek, hogy vissza kellene menni 100 évet, 1000 évet, 2000 évet az időben, vagy vissza kellene térni Atlantiszhoz vagy Lemúriához. Először is – nem tudsz visszamenni. Megpróbálhatod persze, de ez képtelenség. Másodszor pedig: ezek nem voltak ám olyan jó időszakok! Lemúriában azzal a nagy kihívással kellett szembenézned, hogy egyáltalán benne tudjál maradni a testedben. Egy részed a francba se kívánta az egészet, ki akart onnan menekülni, egy másik részedet pedig magához csábította ennek a bolygónak a sajátos természete.
És akkoriban elég rondán néztetek ki! Néhányatoknak dinoszaurusz külsőtök, testetek volt. Egy páran pedig úgy néztetek ki, mint egy hal, vagy mint egy madár, és két vagy három fejetek volt, és tíz lábatok. Nem festettetek valami csinosan! (nevetés) Most sokkal jobban néztek ki. Sokkal jobban. Sokkal jobban.
Szóval drága Shaumbra, csoportoktól és egyéni emberektől is azt fogjátok hallani, hogy vissza akarnak térni a régi szép időkhöz. De nem tudtok. Ez még egy plussz feszültséget és stresszt okoz, amit meg fogtok tapasztalni.
Nézzétek csak meg, hogy kezdődött ez a május hónap! Ó, és ez még csak a kezdet volt. Nem volt ez semminek sem a vége! Nézzétek csak meg, hogy mi történt csak ezen az egy héten, és ez csak a kezdet.
És miközben mindez zajlik, vannak olyan részei – sok olyan része van – a Földközeli Birodalmaknak – amik azok a nem fizikai birodalmak, amik körbeveszik a Földet. Ez az a hely, ahol a szellemek és a kísértetek lófrálnak. Ez az a hely, ahol az összes elcseszett aspektusaid lófrálnak akkor, amikor éppen nem téged zaklatnak. Itt tartózkodnak azok a lények, akiknek nagyon erős meggyőződési, erős hitrendszerei vannak, amik kifejezetten vallási természetűek Ez az a hely, ahol a függősséggel bírók és a többiek tartózkodnak az életeik között. Nem mennek ők a mennyországba és nem mennek a pokolba sem. A Földközeli Birodalmakba mennek, ami mondhatni egyszerre pokol és mennyország is.
Odamennek, és ott továbbra is pontosan ugyanazt tapasztalják, élik meg, amit itt a Földön is tettek, csak talán egy kicsivel több képességgel, több mozgékonysággal. Ott aztán tényleg kijátszhatják a hiedelmeiket. Ez nem a szó szoros értelmében fizikailag veszi körül a Földet, ugyanakkor nagyon erősen kapcsolódik a Földhöz, és még a fizikalitás nem fizikai elemeit is tartalmazza. Vagyis nagyon könnyen tettethetnek bármit, mivel voltak már itt a Földön korábban.
A Földközeli Birodalmaknak vannak olyan részei, ahol jelenleg a káosz uralkodik. Totál káosz. Totális zűrzavar, zavarodottság. De valamikor régen nem is léteztek ezek a Földközeli Birodalmak. Valamikor, ennek a nagyszerű bolygónak a kezdetekor, nem léteztek ezek a Földközeli Birodalmak. Csak akkor kezdődött ez az egész, amikor elkezdtetek kihalni azokból a fizikai testetekből, amikben tartózkodtatok, és rögtön nagyon hiányozni kezdett nektek a Föld, és ezért elkezdtetek ebben a Földet övező pszichikus felhőben tartózkodni. Nos, tényleg nagyon túlnépesedett azóta. Elképzelhetitek az összes lényt, akik csak meghaltak, és az ő összes aspektusaikat, amik mind ott lófrálnak.
Nos azért vannak ott nagyon biztonságos és igencsak szépséges helyek is. A Shaumbra Szerviz Központ például egy nagyszerű hely a Földközeli Birodalmakban. Nem az egész rossz hely, de képzeljétek csak el milyen sok lény kószál ott életek között. A legtöbbjük soha sem hoz tudatos döntést arról, hogy visszatérjen ide a Földre. Túl kell, hogy lépjetek azon az elképzelésen és azon a történeten, hogy mindenféle nagyszerű tervező ülések vannak, ahol választások kerülnek meghozatalra a születést megelőzően. A legtöbb lényt csak visszaszippantja a Föld. Olyan ez, mint egy hatalmas energetikai vákuum alagút, ami egyszerűen csak magába szippantja őket, vissza a fizikai testbe, vissza az anyaméhbe. Aztán egyszerre csak megjelennek itt, és azt mondják: - „Megint itt vagyok”.
Tehát ők káoszban vannak. És ez hatással van rátok. Kapcsolódtok a Földközeli Birodalmakhoz. Vannak ott szeretteitek. Ti magatok is voltatok ott. Sok-sok alkalommal az volt az otthonotok a földi életeitek között. Tehát képzelhetitek mekkora káosz és összevisszaság van ott, és ez milyen hatással van arra, hogy ti hogyan érzitek magatokat, és arra, hogy a Földön mi folyik mostanság.
Ezen túlmenően, ha ez még nem lett volna elég, vannak olyan lények a más birodalmakban, akiket földönkívülieknek hívtok. Természetesen mi mind földönkívüliek vagyunk – nem igaz? Ők a beavatkozók. A közbeavatkozók. Mondhatjátok, hogy ők angyali létezők, de nem abból a fajtából, akiknek szép glória van a fejük felett. Ők most is éppen beavatkoznak. Mindezt a távolból teszik, legalábbis a legtöbb esetben. Hogy miért maradnak tisztes távolban? Miért ilyen messziről dolgoznak? Mert tudják, hogy ha egyszer ide beteszik a lábukat, akkor az több ezer földi élettel fog járni, és eltévednek, és még azt is el fogják felejteni, hogy egyáltalán mi a francnak is jöttek ide, és akkor majd nekik is emberi dolgokat kell tenniük, mint amilyen például az öltözködés és az iskolába járás, és ami még ennél is rosszabb, dolgozniuk kell majd. Nem akarnak dolgozni. (nevetés) nevettek, pedig ez az egyik legnagyobb félelmük. „Hogy mit csinálni????” (még több nevetés) Nem akarnak rabszolgák lenni.
Értettétek a célzást? Nem akarnak rabszolgák lenni. Oké, akkor jó. Semmi aggodalom.
Tehát drága Shaumbra, ezek a lények képviselik azokat az erőket a más birodalmakban, akik 1/ nem hisznek a Forrásban, 2/ mindent megtesznek, amit csak tudnak, hogy visszatérjenek a Forráshoz. Ez egy ellentmondás? Egyértelműen egy ellentmondás. Abszolút az. Abszolút az, és pontosan ebből fakad sok-sok ellentmondás.
Ezek a lények úgy érzik, hogy az emberek vagy az angyalok nem képesek kezelni a szabad akaratot, az isteni akaratot, vagy a szabadságot. Pont. Ők „tisztességes” lények, akik azt gondolják, hogy a teremtés egészét védelmezik, amiben egyébként meg nem is hisznek, szóval azt gondolják, hogy ők védelmezik a teremtés egészét a teljes összeomlástól, ami ugye akkor történne meg, ha más angyali létezők szabad akaratot kapnának. Nem úgy hangzik ez, mint egy olyan forgatókönyv, ami újra és újra eljátszásra került már itt a Földön korszakok hosszú sora alatt? Abszolút! Mivel, ahogy erről majd Varsóban beszélni fogok, ők közbeavatkoznak az itteni dolgokba.
Az ő céljaik, elvárásaik – ó, és ezek kapcsán rettentesen tisztességesnek, roppant tisztességesnek tartják ezért magukat – pedig semmi mást nem tesznek, mint elszívják az energiát, elszívják az életerőt, és így táplálják magukat. Végeredményben energiát lopnak. És bármilyen nevetségesen is hangozzon ez, azért lopják az energiát, hogy megpróbáljanak Hazajutni, miközben nem is hisznek ennek az Otthonnak a létezésében. De ugyanakkor pedig mégis, még a legsötétebb lényben is – a sötét alatt a tudatosság ürességét, hiányát értem, vagy nagyon kevés tudatosságot – szóval még a legsötétebb lényekben is ott található egy aprócska kis fényszikra, ami jelent némi kis tudatosságot vagy éberséget. És ez az aprócska kis valami….(elveszi valakinek a kalóz tőrét) ez a parányi kis valami, megpróbál hazajutni.
Á! Ha-ha-ha! (nevetés, ahogy valaki odanyújt neki egy sokkal nagyobb kalóz tőrt) Na ez aztán férfias! Kihívlak egy párbajra, egy kettős harcra! (nevetés, ahogy párbajt vív David-del) Igen, ez a dualitás. Ez vicces volt. (még nagyobb nevetés, ahogy arra vár, hogy a nevető rajz figura felvillanjon a képernyőn) Nagyon jó. Nagyon jó, igen. Megijesztettelek titeket? Lecsapni a fejét! Ó, ezt nem kellett volna mondanom. Ez az elmúlt életeidre emlékeztet, igaz?

Ezekben az időkben élni


Szóval mindezek a dolgok zajlanak, és mindezeknek a tetőpontja az elkövetkezendő két hónap. Nem akarlak ezzel megijeszteni titeket, egyáltalán nem. Nincs ebben dráma, mivel ti….ti mindannyian, kivétel nélkül, és akik most néztek minket, abszolút…(belenéz a kamerába)….ti kivétel nélkül, akik most hallgattok/néztek minket abszolút biztonságban vagytok. Most látom, hogy meg vannak számozva a kameráitok. Ennyire nehéz volt számon tartanotok őket? Egy, kettő, három. (nevetés) Tehát…..(Adamus nevet)
Abszolút biztonságos térben vagytok. Sőt, ez most annak az időszaka, hogy előbújjatok a spirituális szekrényetekből! Most van itt az ideje annak, hogy előgyertek, bárhol is vagytok, és teljes életet éljetek ezen a bolygón!
Ahogy már mondtam, több energia van itt, mint valaha, több lehetőséged van a tudatod kiterjesztésére, több támogatást kapsz a más birodalmakban lévő lényektől, akik igenis hisznek a szabadságban, akik igenis megértik a Forrást, ahonnan mind érkeztetek, akik megértik a szuverenitást – ahová tartotok, akik megértik a szeretetet. Nem azt a szeretetet, ami összetöri a szívedet, hanem azt a szeretetet, ami kiterjszeti a tudatodat, és ez önmagad szeretetével veszi kezdetét. Ott veszi kezdetét.
Ez most a legnagyszerűbb időszaka ennek a fejesugrásnak, hogy megtedd azokat a dolgokat, amiket meg akartál tenni, amikről álmodtál. Hogy megugord azt a fejesugrást, hogy túllépsz a személyiségeden, amibe már olyan nagyon régóta be voltál takarva. Máris beszélni fogunk erről. Ez a legnagyszerűbb időszak! A létező legnagyszerűbb időszak itt a Földön!
Tedd félre azokat a dolgokat, amik aggodalmat keltenek benned! Az újságokat, amennyiben ez kelt benned aggodalmat. Nem azt mondom ezzel, hogy bármi baj lenne velük, csak azt, hogy ezek arra fókuszálnak…itt most teszek egy kijelentést, amit Cauldre-nek és Lindának cseppet sem fog tetszeni.
Drága barátaim, elképesztő méretű befolyásolás jön be ide a más birodalmakból. Ők nem ostobák. Na nem is nagyon tudatosak, de a tudatosságnak és az intelligenciának az égadta világon semmi köze egymáshoz.
Ezek a lények, hogy úgy mondjam, nagyon tanultak, nagyon képzettek. Nagyon fókuszáltak a munkájukban, és nem jönnek közel a Földhöz. Nem jönnek ide kicsi kis fém hajókon. Ezen lépjetek túl! Nem tesznek bele földönkívüli szondákat az…orrlyukadba…vagy sehova máshová sem. De azt nagyon is jól tudják, hol és hogyan manipuláljanak és befolyásoljanak. Ó, és ez néha nagyon is nyilvánvaló helyekről érkezik, néha viszont még benneteket is meglepne.Olyan dolgokat befolyásolnak, mint a média, mivel a média közvetlen kapcsolatban áll a tömegtudattal, az emberek agyával. A drámával dolgoznak.
Most ezért ne az újságírókat vádoljátok! És a média cégeket se vádoljátok! Vádoljátok ezért azokat az embereket, akik nem képesek érezni vagy olvasni a sorok között! Azt merem állítani, hogy a vallásokkal, az egyházakkal dolgoznak, és drága barátaim, a spirituális szervezetekkel. Ezekkel van a legkönnyebb dolguk! Ezt jegyzőkönyvbe is vehetitek! Ezekkel van a legkönnyebb dolguk! Hogy miért? Mert a legtöbb spirituális csoport – és ezt most hangosan mondom – mindössze a vallások kiterjesztései. És…(valaki tapsol) Köszönöm. Egy taps. (még több taps, és egy kis nevetés) Nos, nem vártam el a tapsot, de mindig nagyra értékelem. (némi nevetés)
Ezeket a típusú csoportokat használják – önfejlesztés (Adamus köp egyet), önjavítás (Adamus megint köp egyet)….sajnálom….ó, szép, szép az energiák manipulálása. És most is dolgoznak. Nincs mitől félni. Egyáltalán nincs mitől félni, hacsak nem tudod, hogy behúz a dráma, és nem tudod, hogyan másszál ki belőle!
Most mindent látnotok kell, mindent észre kell vennetek – mindent, kivétel nélkül – ahhoz, hogy azt tegyétek, amit tenni akartok. Lélegezzétek be az energiát, még akkor is, ha őrült szalagcímek virítanak az újságok címlapjairól, még akkor is, ha hátborzongató események történnek, és kifejezetten akkor, emlékezzetek erre, húzzátok alá, írjátok vastag betűkkel, tegyétek bele a következő videómba, még akkor is, ha apró kis fémhajók érkeznek a Földre! Nem Jézus, nem a megváltó és nem is más érkezik. Hanem ők csinálják mindezt, azok műve lesz, akik közbeavatkoznak. Nem azért vannak itt, hogy bármi jót is tegyenek.
(Lindához szól) Ez egy kis bemelegítő Lengyelországra.
LINDA: Nahát….
ADAMUS: Most készítem fel Cauldre-t a valódi információra, amit majd ott mondok el.
LINDA: Hű!
ADAMUS: Szóval drága Shaumbra, értsétek meg, hogy manipuláció, kontroll és minden egyéb zajlik most. És a kérdés a következő, amit most hangosan felteszek: -„Honnan tudod, hogy én most nem manipulállak vagy hipnotizállak benneteket?” - Onnan, hogy nem akarjátok ezt. Ez az egyetlen válasz. Mert nem akarod, ezért nem vagy manipulálva. Még ha meg is próbálnám, te nem akarnád, hogy ezt tegyem. Így van? (a közönség válasza:-Igen) Ez nem hangzott túl meggyőzően. (A közönség kiabál: -Igen) Abszolút.
Ez a te szuverenitásodról szól. Ez a te szabadságodról szól. Ez arról az Istennel való kapcsolatodról szól, aki már most is vagy. Az nem számít, hogy bárki más mit mond, beleértve ebbe engem is, és bármelyik másik létezőt, és beleértve ebbe azokat a dolgokat is, amiket látok odakint mostanság, és amiket továbbítotok egymásnak, azt mondva: -„Hé, ezt el kell olvasnod.” – Valóban?!
A támpontok: Ez az, ami utat mutat a szuverenitáshoz? Mielőtt továbbítani szeretnéd ezeket a más anyagokat, állj meg egy pillanatra! Te hogy érezted magad, miközben azt olvastad? És a dráma nem számít! Erre ezt feleled: -„Nagyon izgatott lettem, és tényleg nagyon megijedtem, és gyorsan el kellett küldenem mindenki másnak is!” –Miért?! Az az anyag a szuverenitást támogatja? És a szabadságot segíti elő? És azt támogatja, hogy visszatérj ahhoz a szabad akarathoz, amivel mindig is rendelkeztél, csak hosszú idővel ezelőtt feladtad? Az az anyag visszahoz téged önmagadhoz? Vagy inkább kihelyez valahová máshová? Ez a kritérium. Akár én mondom, akár valaki más mondja, ez a kritérium.
Megértettétek? (a közönség válasza: -Igen) Akkor jó. Tehát…
Drága Shaumbra, egy szószéket kellene kapnom, és onnan beszélnem…..igen!
Tehát az energia nagyon, de nagyon intenzív. Ha bármi is történni fog ezen a bolygón, akkor az most fog megtörténni. Akkor az ebben az elkövetkezendő pár hónapban fog megtörténni. De ennek nem kell így lennie. Ennek nem kell rossznak lennie. De ha mégis bármi is történni fog az időjárás kapcsán, a terrorizmus kapcsán, a pénzügyek kapcsán……megmondom én nektek, hogy ennek a sok mindennek a gyökerénél, és figyeljétek csak mi fog történni ebben a két hónapban – a pénzügyek állnak.
A pénzügyek…ez mindössze energia, de nagyon meg van manipulálva és nagyon el van torzítva. A pénz egyfajta fura hatalomérzetet ad az embereknek, mivel ezzel rabszolga sorba dönthetik a másik embert, akár szó szerint, akár pedig csak manipulációs szempontból. Ezért aztán az emberek már nagyon hosszú ideje gyűjtögetik és felhalmozzák a pénzt – erre sok-sok minta van, és mindenféle dolgok zajlanak.
Most megmondom nektek, hogy a pénz – ennek a bolygónak az anyagi forrásai – újraelosztásra kerülnek. Itt most nem a kommunizmusról beszélek. Hanem egyenlőségről, jogosságról, mert túl sok olyan ember van, túl sok olyan Régi Energiás Cég van, és túl sok olyan hatalmi broker van, akik csak felhalmozták a pénzt, a vagyonokat, és mindig is visszaéltek vele, és az emberek ezt többé már nem fogják tolerálni. Ez a Föld ezt többé már nem fogja tolerálni.
És tudjátok mi a helyzet? Nincs hiány a bőségből. Nem létezik olyan csővezeték, amit ki kell nyissanak és el kell zárjanak. A bőségnek nem korlátozott medencéje van. Az energia abszolút bősége létezik, és most már itt van ez a dolog is, amit Új Energiának hívnak. Tehát ez csak méginkább elérhetővé teszi az energiát mindenki számára.
Az emberiség tudatának egy bizonyos része régebben azt mondta: -„Elég volt. Elég volt egy egyenlőtlenségből!” Mindenki, aki eljön erre a nagyszerű bolygóra, egyenlő és fair esélyekkel kell, hogy rendelkezzen. És a többi már rajtuk múlik. Az már rajtuk múlik, hogy mihez kezdenek ezzel. Az már rajtad múlik, hogy mihez kezdesz ezzel, de mindenkinek egyenlő és fair esélyekkel kell rendelkeznie.
Egyenlő és fair eséllyel, de mire? Az Én Vagyok felfedezésére. Ezt sokféleképpen megfogalmazhatnánk, de ez az ÉN, a Létezés integrálásáról és felfedezéséről szól, a más birodalmakból érkező manipulációk és beavatkozások nélkül, és az ebből a birodalomban meglévő manipulációk és beavatkozások nélkül. És ez történik. Abszolút ez történik, és ezért is van az, hogy az előttünk álló két hónap során mindezek az energiák egybefolynak, összejönnek egymással: a régi azzal, ami az új lehet; ami megpróbál ragaszkodni azzal, ami szabadságot akar – vagyis én úgy mondanám ezt, hogy összejön egymással az új igazság és a régi hamisságok. És ez most történik. Ti ennek a kellős közepén tartózkodtok. A kellős közepén.
Ne essetek pánikba! Ne féljetek! Ne tegyetek most őrültségeket félelemből és drámából! Tegyetek őrült dolgokat szeretetből! Tegyetek őrült dolgokat érzékiségből, azért, mert itt akartok lenni!
Az előbbiekben már elmondtam, hogy egy páran haboztok a fény energia új forrásainak behozatala kapcsán, mert olyan mélyen szeretitek ezt a bolygót. Intuitívan megértitek, hogy mi zajlik most, amit hívhattok határhelyzetnek, vagy változás pontnak, vagy szeparációs pontnak – és ez a részetek nem mer, nem akar most eltávozni. Hiszen most kezd jó lenni a show! Ez az, amikor a munkád, a légzésed, az álmaid gyümölcse beérik itt a Földön. És ez meg fog történni. Meg fog történni.
Mi a más birodalmakban megmérjük az energiákat. Nincsenek apró kis mechnaikus műszereink ehhez, mi beleérzünk ebbe. Megmérünk sok különféle dolgot, ami megmutatja nekünk, hogy merrefelé tart a tudatosság, beleértve mindazt, ami Gaia-val történik, és ez egy csodás módja az energiák megmérésének – és mi tudjuk, hogy ezen a bolygón a tudatosság keresztül fog törni. Ugyanakkor vannak olyan erők, amik ezt nem akarják. Másrészről viszont elegendő olyan ember van, akik azt mondták: -„Itt az idő! Itt a hely! Ez az, ahol ez megtörténik!”
Az elkövetkezendő két hónapban egyre csak lélegezzetek! Folyamatosan lélegezzetek! És ha elfelejtenéd, hogyan is kell lélegezni, akkor menj el a http://www.newbreath.net/ oldalra, és töltsd le Aandrah valamelyik légzés anyagát. Költs erre egy pár dollárt! Adj adományt, még akkor is, ha ingyenes az anyag. Hogy miért? Mert Aandrah szeret nagy lábon élni, ahogy én is, és ti is! (nevetés) (valaki beszól: Ez vicces volt) Ez tényleg vicces volt. (még nagyobb nevetés) Aandrah még mindig azon elmélkedik, hogy ez most vicces volt vagy mégsem. Az volt.
Ó, drága, drága Shaumbra, itt van ez az egész dolog a bőség kapcsán! Tudjátok mennyi panaszkodást hallgattam meg a KiHak pénz kapcsán? Túl sokat. Túlságosan is sokat. Egyszerűen csak hozzátok be a pénzt! Fejezzétek be az emiatti stresszeléseteket! Máris elmondom, hogyan tehetitek ezt meg!

Gaia-ról


Akkor a mai következő témánk…..mennyi időnk van még? (ránéz az órára) Ó, rendben van.
A következő programunk: a Föld, azaz Gaia, mert ez kapcsolódik ehhez. Gaia távozóban van. Sajnálom. Gaia távozóban van. Ezt most még egyszer elmondom, csak hogy ne legyenek kérdések ezzel kapcsolatban! Gaia távozóban van. Hogy miért? Mert Gaia is egy Szellem, akárcsak ti magatok, és hozzátok hasonlatosan ugyanúgy egy entitás, egy angyal, akit több millió másik angyali lény támogat, beleértve ebbe sokakat közületek is. Mély kapcsolat fűz benneteket Gaia-hoz. Gaia Ízisz Házából való, és egy nagyon tiszta, szerető, feminin energia, csodálatos energia, teremtői energia.
Gaia, az Angyal Gaia eljött erre a bolygóra több millió évvel ezelőtt, hogy életerő energiával töltse fel ezt a sziklát. A szó szerinti ideutazását megelőzték más angyali lények, akik nem fizikai, hanem mennyei alakban érkeztek ide, és akik biztosították a tervezetet vagy a lenyomatot a kristályos energiák számára, amik végül lehetővé tették, hogy Gaia sokáig itt maradhasson. Ez a bolygó telis-teli van kristályos energiákkal. Van kristály rácsotok. Nem kell ezt tanulmányozzátok, csak érezzetek bele!
A Földön természetesen léteznek fizikai kristályok. Ugyanezeket a kristályokat használták Atlantisz időszakában energia forrásként, de többé már nem képesek arra. Vagy mégis? Vagy mégis? Ez további megbeszélésekhez vezetne a Föld drágaköveit, kristályait és köveit illetően.
A Föld magja egy hatalmas kristály. Engem nem érdekel, hogy mit mondanak a tudósaitok, ez egy kristály. Azt hiszitek, hogy odalent izzó, bugyborékoló olvadt láva van? Igen, bizonyos szinteken az van, de a Föld magjában – aminek léteznie kell – egy csodálatos, hatalmas fizikai kristály található, amit ugyanakkor energia kristályok is körbevesznek. Ez az, ami valamiképpen összetartja ezt a bolygót, és ez tette lehetővé Gaia-nak, hogy idejöhessen.
Gaia azt követően érkezett ide, miután ezek a kristályos magok elültetésre kerültek ezen a sziklán. Gaia megérkezett – és mi volt a legelső dolog, amit megtett? (valaki mondja: belelélegzett) Igen, belelélegzett. Életet lehelt belé. Ez nagyszerű! Azt hittem azt fogod mondani, hogy gyorsan elfutott az ellenkező irányba. (nevetés) Nem, életet lehelt belé, csakúgy, ahogy te magad is életet lehelhetsz a sziklákba, vagy bármi másba, és életre keltheted azt. Szóval Gaia életre lehelte ezt a sziklát.
És amikor a Földön kifejlődött az élet az erdők, az óceánok, az égbolt és a levegő, a tűz, és a többi dolog formájában, akkor egy rövid kis e-mailt küldött az Ark Rendjébe – egy mennyei emailt küldött, ma valahogy nem nevettek a vicceimen…(némi nevetés) Visszakérhetném egy pillanatra azt a nevető figurát? Megmondom én nektek, hogy mit fogok csinálni. (nagy nevetés, ahogy újra megjelenik a képernyőn a nevető alak) Megmondom én nektek, hogy mit fogok csinálni. Előbb a nevető alak képét kérem, és majd csak utána mondom el a viccemet.
Tehát Gaia megérkezett ide. Amikor készen állt, amikor elvégezte a dolgát és létrehozta a fajokat, a Földön mászkáló fajokat – amiből sok ma már nem él, de ők voltak az élet prototípusai, a biológia potenciáljai – egy emailt küldött az Ark Rendjének, az angyali lényeknek, és azt mondta: -„Készen állok. Készen állok, jöhetnek!” És az angyalok elkezdtek idevándorolni, elkezdtek idejönni.
Gaia elképesztő szolgálatot tett ennek a bolygónak. De mint minden angyali lénynek, mint minden tudati létezőnek, neki is tovább kell fejlődnie. Fejlődni akar. Elvégezte az itteni munkáját, és itt az idő, hogy tovább menjen.
Persze ez több száz vagy több ezer évig is el fog tartani. Nem holnap megy el, de már készülődik. Készülődik, és ahogy ezt teszi, elengedi azokat az energiákat, amik többé már nem részei a Földnek. Készülődik, és közben felkészíti az embereket arra, hogy viseljék gondját a színpaduknak, a játszóterüknek, és azt mondja: -„Egy nap, hamarosan, ez mind a tiétek lesz. Legyetek tudatosak a vizeket illetően, amiket én adtam nektek. Legyetek tudatosak a kertek kapcsán amelyek színesítik a Földeteket! Legyetek tudatosak az erdők kapcsán, amik biztosítják a hűvöset, a növekedést és a tisztulást. Legyetek tudatában az állatoknak, akik azért vannak itt, hogy szolgáljanak titeket, hiszen egy bizonyos értelemben ők ti vagytok. Ez a bolygó hamarosan a tiétek lesz. Becsüljétek nagyra! Értsétek meg, mi is a dolga.”
Mindenki, aki élt ezen a bolygón, bensőséges kapcsolatban áll Gaia-val, ezzel a bolygóval. De ő is, az összes többi tudatos létezőhöz hasonlatosan készen áll a további fejlődésére.
Az energia és tudat nem csak egyhelyben álldogál. Nem fog örökre itt maradni, ahogy ti sem. Ti is tovább fogtok fejlődni és tovább fogtok menni.
És mit fog tenni ezek után? El fog menni a több, mint száz Új Föld egyikére, amik jelenleg építés alatt állnak. Az ehhez hasonló sziklákat át fogja hatni az életerő energia. És az összes tudásával együtt fog oda elmenni, sok más angyali lény társaságában, melyek közül akadnak olyanok, akik nemrég még emberi alakban éltek, és most odamennek, hogy életet vigyenek más bolygókra.
Tehát Gaia el fog menni a nem fizikai dimenziókba, ahol ezek a másolatok találhatóak, nem fizikai alakban, hanem energetikai és tudati formában – és ő odamegy, hogy életet lélegezzen azokba a nem fizikai mennyei helyekbe, hogy azok is a Földhöz hasonlatosakká válhassanak.
És sok önkéntest kér majd a munkájához, sok önkéntest kér meg, hogy dolgozzon vele, és menjen el vele erre a több mint száz helyre, amelyek most vannak építés alatt. Némelyikükön már az utolsó simítások zajlanak, és hamarosan készen is állnak más angyali létezők fogadására, akik soha nem jártak a Földön, akik soha nem tapasztalták meg ezt a gyönyörűségesen érzéki dolgot, amit életnek hívnak – valódi életnek. Nem angyali életnek, mert az pihe-puha, ködös, és légies, lebegős. De itt nem az, hanem itt karakán! Ez az! Aaarrhh! Ez valóságos itt, annyira valóságos, hogy teljesen beleveszhetsz. Itt aztán igazán elfelejtheted, hogy ki is vagy valójában, vagy ami még ennél is rosszabb, úgy tehetsz, mintha olyan valaki lennél, aki aztán tényleg nem vagy.
Szóval sok más lényt is magával visz majd oda, és talán téged is, ha ezt választod. Vagy talán téged nem. De ez az, amiért Gaia távozik. Nem azért, mert elege lett, vagy mert fel lenne háborodva. És nem is azért, mert kudarcot vallott volna. Lényegében pont a sikere miatt távozik. De az ő távozása szintén hozzáadódik az itteni feszültséghez.
Most azt kérdezitek: -„Nos, és mi a helyzet azzal a sok másik lénnyel, akik Gaia-t csatornázzák, közvetítik? – mert bizony sokan vannak. –Hát még többen lesznek, mivel most, hogy Gaia készülődik a távozásra, sok dolgot tesz. Először is magával hívja mindazokat, akik el akarnak menni az Új Földekre – mert több is van belőlük – és akik annak a csapatnak a részét képezik, akik felépítik ezeket az új helyeket.
Egy része új hangokat hoz be, új közvetítőket vagy új hírvívőket, hogy fenntartsák az ő üzeneteit itt a Földön, és hogy folyamatosan emlékeztessék korszakok óta és az elkövetkezendő korszakakon át is az emberiséget erre a csodálatos bolygóra, és arra, hogy mit tettek meg itt, és hogy emlékeztesse őket erre a helyre. Ez az egyetlen hely….bárki, aki fel akar emelkedni, és nagyszerű mennyei lénnyé akar válni, annak keresztül kell mennie a Földön. És egészen mostanáig csak ez az egyetlen Föld létezett. Csak ez az egy. Ó, sok másik bolygó és sok másik valóság állítja azt magáról, hogy felsőbbrendű intelligenciával bír. Na és akkor mi van? A tudatosság és az intelligencia az két, teljesen különböző dolog.
Tehát drága barátaim, mindezek a dinamikák zajlanak – érzitek? (a közönség válasza: -igen) Abszolút! Ez hatással van a testetekre? (a közönség válasza: -Igen) Abszolút. Képesek vagytok ezt magatokba lélegezni? (a közönség válasza ismételten:-Igen.) Majd hagyjátok, hogy ez keresztülhaladjon rajtatok. Hagyjátok, hogy átfolyjon rajtatok! Ez az, ami most történik. Ez az, ami történik. Semmit nem csinálsz rosszul. Mindent jól csinálsz. Pontosan ez a lényeg itt, ide akartunk eljutni: - mindent jól csinálsz.
Tehát Gaia hívást fog intézni. Talán hozzád, talán nem hozzád. Nagyon, de nagyon sok létező él a Földön, akik szeretnének Gaia-val együtt szolgálni. Gaia talán téged nem fog hívni. Nem azért, mert nem vagy erre érdemes, vagy nem érdemled meg, hanem azért, mert tudja, hogy te egy másik hívást fogsz kapni.
És mi lehet ez a másik hívás? Tippetek sincs? A hívás drága barátaim az, hogy az Én Vagyok megtestesülései legyetek itt a Földön. Nem vártok ezzel míg leléptek innen az életek közötti térbe, vagy arra, hogy elhagyjátok ezt a fizikai valóságot, nem vártok egy megmentőre vagy megváltóra, aki majd megérkezik és elmondja nektek hogyan kell ezt megtennetek. Nem vártok egy gurura, hanem itt és most saját magatok megteszitek. Ebbe a drámai környezetbe behozzátok a Forrás Energia új szintjeit. Behozzátok a teljes ÉN Vagyok Éneteket ebbe a valóságba, és ezáltal Szabvánnyá váltok. És Istenemre mondom, ennek a Földnek most pontosan erre van szüksége. Szabványokra van szüksége. Valaki olyanra, aki mentes a vallásos szónoklatoktól, aki mentes a spirituális makyótól, valaki olyanra, aki nem próbál maga köré követőket gyűjteni, és nem csak azzal próbálkozik, hogy megpróbálja megszilárdítani, megerősíteni a szaros emberi személyiségét. (szünet, majd nevetés, ahogy a képernyőre mutat, mert azt akarja, hogy a nevető figura újra megjelenjen ott) Tudom, hogy ti ott hátul az interneten nézegettek valamit. A CNN sokkal érdekesebb nálam? Ott hátul, a számítógépesekhez szólok!
Barátaim, hol is tartottunk? Olyan könnyen megy az elterelés.
Itt vagytok. Gaia talán azért nem hív téged, mert te azért vagy itt, hogy Szabvány legyél. A Föld Szabványai. A megtestesült létező. Emlékezzetek csak, egy nagyon jól ismert egyén volt az egyik Szabvány előttetek, és ti mindössze egy lépésnyire vagytok tőle. Jeshua. Á, felejtsétek el, hogy miket írtak Jeshuáról. Érezzetek bele!
Tudjátok mi a különbség köztetek és Jeshua között? Az, hogy neki szakálla volt? Nem. Hogy zsidó volt? Nem. Az a különbség közted és Jeshua között, hogy te egy lélekkel bíró létező vagy, míg ő nem az volt. Neked van Lelked. Jeshua kollektív tudat volt, egy prototípusként vagy egy kísérletként volt tervezve – talán nem ez a legjobb szó erre Cauldre – egy tapasztalásra lett tervezve, hogy kiderüljön, ez lehetséges-e? Nos, legalább 33 évig tartott, de sikerült. Ez beindított egy folyamatot, ami ti támogattatok, és jut eszembe mindannyian támogattátok ezt energetikailag, akár testben tartózkodtatok akkoriban, akár nem – energetikailag támogattátok azt, amit Jeshua tett. Most ti következtek – egy Lélekkel.
Ijesztő? (egy páran azt felelik: - Nem) Pedig annak kellene lennie!(Adamus mosolyog) Teljes mértékben stimuláló? Igen. Teljes mértékben lehetséges? Igen! Igen! Titeket is keresztre fognak feszíteni? (a közönség válasza: -Nem) Nem, csak egy autó után kötnek! (nevetés)
Tehát, nem, nem, a válasz az, hogy egyértelműen nem! Miért? Mert több olyan ember él jelenleg ezen a Földön, akik akarják a szabványokat, akik látni akarják, hogy ezt meg lehet csinálni, mint azok, akik ellen fognak ennek állni. Igen, még mindig vannak olyanok, akik nagyon is be vannak ragadva a régi vallásos hiedelmeikbe – a félelmi hiedelmekbe, és én úgy szeretek gondolni rájuk, a régi hiedelmeikre, amik megfenyegethetnek, megijeszthetnek, talán nem közvetlenül, hanem közvetett módon, és akik majd jönnek, és kémkednek, és megpróbálnak téged visszatoloncolni a barlangodba, a rejtőzködésedbe. De drága barátaim, ezek leveszik a fókuszodat azokról, akik látni akarják ezt, akik látni akarják ezt az összes cicoma és díszítés nélkül és az összes ezt övező makyo nélkül. Látni akarnak egy olyan embert, aki képes behozni ide a Forrás Energiát, ami megegyezik a táguló tudattal a Most Pillanatában, és képes ezt magába lélegezni, és közben itt élni és testben lenni, és élvezni a testben való létezést, és nem tagadja azt meg.
Ez egy lényeges dolog volt a múltbéli Mesterek körében – azokról beszélek, akiket tanulmányoztatok, és akikről olvastatok – ők olyan nagyon megtagadták az emberi tapasztalásokat, az emberi élményeket. Olyan nagyon azt gondolták, hogy embernek lenni egy negatív dolog, és hogy az egész arról szól, hogy le kell lépni erről a bolygóról. De nem, ez pont arról szól, hogy be kell lépni erre a bolygóra. Arról szól, hogy bele kell lépned a saját életedbe! Ez nem lesz jobb attól, hogy eltávozol innen. Akár itt is megteheted.
És ez könnyű. Olyan egyszerűen, csodálatosan és elképesztően könnyű. De mielőtt erre rátérnék – úgy hangzok, mint a TV-s reklámot felkonferáló – egy kicsit szeretnék beszélni az Új Földről.
Az Új Föld(ek)
Ennek a fizikai Földnek az Új Földdel való integrációján már dolgoztok. Ti, drága barátaim, ezen dolgoztok, és mindaz, amit ezen a bolygón tesztek, mindaz, amit az Új Földön tesztek, most az Új Földekké válik. És azt kérdezitek: -„Mi az egész célja ennek az Új Földnek? Az, hogy fel fogjuk robbantani ezt a bolygót, és egy másik helyre kell mennünk?” – Nem. Több milliárd olyan angyali létező él a más birodalmakban, a spirituális családjaitok tagjai – akiknek a vezetője voltál, vagy azoknak a spirituális családoknak a haladó tagjaihoz tartoztál, és akikkel még ma is mélyen beleérezhetsz a kapcsolatotokba – és ők azok, akik várakoznak. Ők várnak, rád várnak, egy helyre várnak. Már nem sok hely maradt a Földön egy fizikai test számára. Általában azok élveznek előnyt, akik már jártak itt korábban is, és ők lényegében a könyökükkel másokat ellökve jutnak fizikai testhez.
De a kozmoszban lévő energiák, amik valaha holtpontra jutottak – ami nem valami jó dolog, amikor az energia ilyet tesz, de az mégis megállt, holtpontra jutott –és ezek az energiák most újra mozognak. Újra mozognak! Ezért is mondom, hogy lesz egy-két nagyon is rendkívüli csillagászati esemény, mivel ezek az energiák ismételten mozgásba lendültek.Tehát mindaz, amit igaznak hittetek, amit tudtatok az univerzumról – ez az összes összeesküvés és tervezgetés – hamarosan elkezd darabjaira hullani. Hamar, mert ez lényegében nem igaz. Ez egy illúzió, amire illúzórikus szemek tekintettek illúzórikus eszközökön keresztül.
Tehát egyszeriben csak odakint elkezdenek megváltozni a dolgok. Hirtelenjében az, ahogy az emberek az elmúlt 20, 30 évben kötődtek az univerzumhoz, az most elkezd megváltozni. És tudjátok, az emberek nem szeretik a változást. Kérik a változást, de nem szeretik azt. És most mindez történik.
És a kozmosz, ahogy az omniverzum újra mozgásba lendül a hosszú álom után, a mozdulatlanságot követően, amiben az energia nem túl jó, ez egyszeriben csak elkezd megmozdulni. És a spirituális családod tagjai, ahonnan valaha ideérkeztél, most magukért tovább akarnak lépni, tovább akarnak fejlődni tudatosságukban. Beleéreznek ide a Földbe és a te utazásodba és a te tapasztalásodba.
Te egy Szabvány vagy. Te vagy az út, egy bizonyos értelemben. Mivel nem túl sok szabad hely akad ezen a Földön –ez a Föld maximum 10 milliárd ember befogadására képes, de még ez is sok neki – szóval ezért lettek kialakítva az Új Földek.
Ti dolgoztátok ki a prototípusokat. Olyan ez, mint egy tudományos fantasztikus sztori, nem igaz? Ez egy prototípus, amit ti segítettetek kifejleszteni, amikor is fogtátok az emberiség legjavát, a Föld legjavát, az élet legjavát, dualitás nélkül, - szép, lágy érintéssel – a nehéz erők nélkül. Egy hívásra érkező dualitással, egy pont időben megjelenő dualitással, amit akkor hozol be, amikor szükséged van rá, és elengeded, amikor nem akarod. Mennyeien hangzik. Ó, igen…Ezek az Új Földek. És képesek lesznek magukba fogadni….mert némelyikük hatalmas ám a kicsike kis eredeti Földhöz képest – és képesek lesznek sok milliárd létező befogadására.
Akkor most egy pillanatra képzeljétek csak el, ha hirtelenjében máshová is mehetnétek,és nem csak ide. Ez hamar megszabadítaná ezt a bolygót a túlnépesedéstől és a zsúfoltságtól, és mindettől a küzdelemtől és harctól, ettől a fókusztól, ami ezen a Földön van, a csatározások fókuszától, ami a fény és a sötétség között zajlik, a dualitás és a szuverenitás között zajlik, a szabadság és a rabszolgává alázás és a korlátok közé zárás között zajlik. És ahelyett, hogy muszáj lenne lejátszanotok ezeket a csatákat itt a Földön, amibe más lények is beleavatoznak más birodalmakból, hirtelenjében itt lennének ezek az új helyek. Ezek magas tudatossággal lettek átitatva. Magas tudatosságot ültettetek bele ezekbe a helyekbe kivétel nélkül mindannyian. Hirtelenjében több száz Új Föld – több száz – fog megnyílni. Hamarosan. Hamarosan.
Ezek lesznek azok a helyek, ahová a spirituális családjaid és testvéreid majd elmennek, hogy ők is elkezdjék a saját integrációs folyamatukat, és ők már egy egészen más környezetbe érkeznek, ami segíti nekik megérteni a saját Én Vagyok-ságukat, segít nekik megérteni a saját Forrásukat. És mindez most történik. Bámulatos, lenyűgöző időkben éltek!
Lesznek közületek olyanok, akik talán azt választják, hogy következő inkarnációjukra nem erre a bolygóra jönnek vissza, hanem elmennek az Új Földek egyikére, ahol oly sok tapasztalásban és bölcsességben lesz részük. Ó, nagyon nagy halak lesztek egy aprócska tóban! (nevetés) Nagyágyú, aki fontos, de a bölcsességed nem engedi majd, hogy a fejed is megnőjjön, és soha többé nem fogsz arra fókuszálni, hogy megpróbálj intelligens lenni. Ez egy természetes eredménye, hajtása lesz a tudatosságodnak – amennyiben megengeded.
Tehát drága barátaim, ez az, ami történik. És most azt kérdezitek, hogy mi a helyzet ennek a fizikai Földnek az Új Földdel való összeolvadásával, de még mindig túl sok olyan ember él ezen a régi Földön, akiknek nagyon régiek az elvárásai. Még túl sokan invesztálnak a hatalomba, a bántalmazásba, a visszaélésbe és az energia táplálkozásba/lopásba. Vannak Erők, akiket a más birodalmakból, a Földközeli Birodalmakból támogatnak, és akik még mindig harcolnak, akik még mindig megpróbálják uralni és kontrollálni a tudatosságot és az embereket a Földön. És amíg ez a küzdelem nem kerül megoldásra, amíg nem születik meg egy nagyobb, átfogóbb megértés annak kapcsán, hogy mi történik valójában, addig nem látjuk ezt az integrációt. Még nem. De én úgy hiszem, hogy ez még a ti életetek során létre fog jönni.
Tehát a kérdés az: ezek a lények az Új Földeknél is beavatkoznak? Most már onnan is fognak táplálkozni? Nem valószínű, hiszen a vacsora asztal itt a Földön sokkal ínycsilandozóbb, mint bárhol máshol. Ó, nektek olyan gazdag múltatok van, oly nagy mélységgel bírtok, és oly sok drámával, amikkel ezek a más helyek aligha. Hogyan is táplálkozhatnál egy Új Földről, ami igazán nem is rendelkezik a dualitással? Miért is akarnál az Új Földekből táplálkozni, vagy miért is próbálnád azt uralni, mikor ott az emberek gyakorlatilag mentesek a drámától, és nem állnak dualista küzdelemben egymással? Ó, nem, erre ez itt a megfelelő hely. A kutya se a zöldséges pulthoz megy, hanem a húsos pulthoz, ha értitek mire gondolok. A Föld egy húsos pult. (nevetés)
Tehát drága Shaumbra, micsoda nagyszerű időkben éltek! Akkor most térjünk rá a lényegre! A lényegre!

A személyiségeden túl


És a lényeg pedig az – korábban már elmondtuk, de újra elmondom – mit tehetsz? Mit tehetsz most? Az elkövetkezendő két hónap alatt mi a legfontosabb dolog, amit megtehetsz? (valaki azt mondja: -Lélegezz!) Lélegezz! Abszolút.
Van egy másik nagyon lényeges dolog. Engedd el a személyiségedet!
Ezt már százféleképpen elmondtuk nektek az elmúlt száz év során – engedd el a személyiségedet! Imádom a kalózokat, mert képesek egy pillanatra színészkedni. És minden alkalommal, amikor ezt teszik, (David-hez beszél) akkor ez egy apró kis emlékeztető önmagad számára, hogy ez az egész egy színielőadás, egy színjáték. Ez az egész egy színdarab! Ma később nem térünk vissza David-hez. Van olyan színjátszás, ami Davidszerű ma később, de ennek a létezőnek a belső része elkezd emlékezni, hogy: -„Ó, ez az! Ez nem arról szól, hogy tökéletesítsük David-et! És még csak arról sem, hogy javítsunk kicsit David-en, vagy gyógyítsuk meg őt! Nincs David, akit fel kellene javítani, helyre kellene hozni, vagy akit meg kellene gyógyítani. Ez egy színjáték volt.” – Minél inkább megpróbáljátok javítgatni és gyógyítgatni, annál inkább beleestek abba régi hiedelembe, miszerint ez valóságos és igaz. Ezért is mondtam a múlt hónapban, hogy lépjetek túl ezeken gyógyításokon és az összes folyamaton. Lépjetek be önmagatokba!
Lépjetek túl az összes bőséggel kapcsolatos dolgon is! Ez a te régi színdarabod, a pénzügyi problémáid. Az. Minden alkalommal, amikor pénzügyi problémáid támadnak, ahelyet, hogy mennél és zúgolódnál valaki másnak, emlékeztesd magad arra, hogy ez csak egy színdarab. Ez a te régi színdarabod. És milyen az új színdarabod? És a színdarabok jók. Színésznek lenni nagyszerű! Ez az egész erről szól! Ez az egész Föld ezért jött létre! A színjátszás kedvéért! A felfedezés kedvéért! A tapasztalás kedvéért!
Namost akkor, el tudjátok képzelni a létező legnagyszerűbbb színdarabot, miközben emlékszel vagy tudod, hogy ki a megalkotója ezeknek a színielőadásoknak? Vagyis tudatában vagy annak, hogy szórakozol, és úgy teszel, mintha David vagy Aandrah vagy bárki más lennél? Ez egy színjáték Mary. Ez egy színdarab. Már régóta próbáljuk ezt elmondani neked! Mér régóta próbálozunk ezzel, hogy ezt elmondjuk neked. Ez egy csodálatos színdarab. Ez egy ármányos színjáték, de attól még egy színdarab. Ennyi az egész!
Amennyiben képes vagy túllépni a személyiségeden – ami a legrémisztőbb dolog a most játszott előadásod számára, mert nem fogod tudni mi történik legközelebb – és ha hirtelenjében túl tudsz lépni a személyiségeden, és megérted, hogy te tényleg nem az vagy, akinek gondolod magad, nos akkor ez a személyiség egy kisebb jelenetet fog rendezni. Ez a személyiség azt mondja majd: -„Jaj, akkor most meg fogunk halni” – Ez is csak egy színjáték. – „Akkor meg fogunk halni! Kilépünk a létezésből, és…” – Nem, nem, nem! Ne hallgass arra a színdarabra vagy arra az aspektusra! Hallgass az Én Vagyok-odra!
„Én Vagyok.” – és ez nem egyezik meg az „Az Vagyok, aki voltam-mal”, hiszen pontosan így éltél eddig is! Most is pont így élsz: - „Az Vagyok, aki voltam.” (nevetés) Nem tudom, ki a franc is leszek.” – Az Én Vagyok – a Vagyok, Akivé válok.- és az, akivé válok, az ebben pillanatban történik. – „Én az vagyok, amivé válok. Vagyok, Aki Vagyok. – Leegyszerűsítve: Én Vagyok. Én Vagyok.
Minden más egy színjáték. Minden más csak a móka kedvéért van. Minden más a tapasztalás része. De ahelyett, hogy fogalmad sem lenne róla, hogy ki teremtette ezt a tapasztalást, ahelyett, hogy nem tudod, hogy miért is van ez a tapasztalás, ahelyett, hogy fogalmad sincs róla, hogyan lépj ki ebből a tapasztalásból, hirtelen ez az egész eggyé válik. Ez az egész elkezd egy intuitív isteni értelmet nyerni. Nem emberi értelmet. Emberi értelmet nem fog nyerni, de isteni értelme lesz.
És az „Én Vagyok” egyszeriben csak többé már nem csak egy jól hangzó kis közhely lesz, amit olyankor mondogatsz, amikor megölelsz másokat a Bíbor Kör találkozókon. Egyszeriben ez csak lesz. Egyszeriben tudatosságá válik. Lépj túl Pete-en! ImádomPete-et, de lépj túl rajta kérlek! Te is tudod, hogy ezelatt nem Pete megsemmisítését értem. Jaj, dehogyis! Hanem csak azt, hogy lépj túl rajta! Kerülj át Pete másik oldalára! És ne ismételgesd Pete-et, csak….(nagy nevetés Adamus poénján, majd a nevető rajz figurán)
Jut eszembe, a színjátszásnál az időzítés a legfontosabb! Nem túl jó, ha két másodperccel a poén után nyomod meg a gombot. Neked állandóan a gombon kell tartani az ujjadat, hogy készen állj arra, hogy bármikor megnyomd. Bármikor.
Tehát drága Shaumbra, mit tegyetek? Mit tegyetek? Lépjetek túl a személyiségeteken! Lépjetek túl önmagatokon! Ami azt jelenti, kerüljetek át önmagatok másik oldalára! Lépj túl Pete-en, ami azt jelenti, hogy menj át a másik oldalra, ahonnan képes vagy szemügyre venni Pete-et, és képes vagy azt mondani: -„Micsoda nagyszerű színdarab! Akkor most mivé akarom átváltoztatni ezt az előadást? Vagy egy teljesen új darabot akarok?”
Az érdekes és a bámulatos dolog most az, hogy ezt eddig nem voltatok képesek megtenni – de most már akár egy tucat színjátékot is előadhattok egyszerre, egy időben, anélkül, hogy többszörös személyiség zavaros lennél. Finom a határ itt Aandrah. Borotva élen táncol!
AANDRAH: Nagyon is.
ADAMUS: És mi a határ? Mi a különbség a…
SHAUMBRA: Hogy tudatában vagy mindegyiknek…
ADAMUS: Hogy tudatában vagy mindegyiknek. Egy többszörös személyiségű ember, mint akikkel Aandrah dolgozik, és ez mindegyikőtökre igaz egy szintig – nincs tudatában ennek. Ezek a részek csak lökdösődnek és veszekszenek, hogy ki legyen a fő színpadon, a központi helyen.
Az Új Energiás többszörös egyén olyan, a Shaumbra többszörös egyén az olyan (Adamus nevet, valaki beszól: - Aaaarrhhh!) –Aaaarrhhh! – szóval a Shaumbra többszörös egy tucat vagy akár több – de kezdjük csak azzal, hogy egy tucat szerepet el tud játszani egyszerre, egy időben úgy, hogy mindegyik a központi színpadon áll, és többé már nem lökdösődnek az energiáért és a figyelemért. Hanem teljesen tudatában vagy a váltásoknak és a változásoknak, és ezt egy mester módjára műveled, kegyelemben, könnyedén, és azokat húzod elő, amelyiket akarják, és finomítod a többit, egy párat pedig időnként ledobálsz a színpadról. Amikor eljutsz erre a pontra - akkor drága szeretteim - amikor képes vagy túllépni önmagadon, akkor elkezdesz majd egyszer s mindenkorra önmagad lenni.
Továbblépés
Tehát a következő két hónapban vedd szemügyre a személyiségedet! Érezd a személyiségedet! Nézd csak meg, hogyan is töltöttél életeket azzal, hogy megpróbáld azt építgetni és finomítgatni. Az utolsó életedben azt mondtad: - „Oké, a következő életemben ezen is meg azon is dolgozni fogok!” – Pontosan ugyanaz a régi személy vagy, mint az előző életedben, talán egy kicsit más az arcod, a külsőd, de ugyanazok a gondolataid, és ugyanazok a mintáid. Korszakokon át építgetted ezt a robotot – ezt a biológiai robotot, ezt a mentális robotot – és most ki fogod dobni a szemétbe.
És ismételten, kérlek benneteket, értsétek meg, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem tiszteled minden részedet. Sőt, sokkal inkább azt jelenti, hogy sokkal jobban tiszteled. Már nem akarod javítgatni, foltozgatni. Abbahagyod a régi lemezek lejátszását – „a mit tettél rosszul” lemezek lejátszását, amik mélyen belédágyazódtak, és elkezded felismerni, hogy egyszerűen lehetsz csak az Én Vagyok. David-et attól még meghagyhatod az Én Vagyok-od részeként. Sharona-t meghagyhatod az Én Vagyok-od részeként. Bármit kezdhetsz, amit csak akarsz az Én Vagyok-ságoddal.
Ez a két hónap kritikus lesz. Ott lesz az összes nyomás, az összes feszültség, az összes beavatkozás, az összes dualitás, és minden, és ez most nagyon –nagyon fontos lesz. És nem véletlen, hogy pont ennek az egész káosznak a közepén kezdünk bele ebbe a KiHak projektbe. Abszolút! Ezek a legjobb idők! Imádom a káoszt. Imádom a káoszt, mert a káosz egyáltalán nem káosz. A Káosz az átrendeződés időszaka. Csak egy pillanat erejéig tűnik káosznak, amíg minden ártendeződésre és átszervezésre kerül.
De nem számít, akármi is történik ebben a két hónapban, akármi is történik ebben a pár hónapban, vegyél egy mély lélegzetet és emlékezz, hogy 1.) mindössze egy színjáték vagy – egy nagyszerű, csodálatos színdarab, de attól ez még csak egy színdarab marad, és 2.) emlékezz, hogy minden jól van a teremtés egészében. És azért is van olyan nagy a feszültség jelenleg a Földön, mert a Teremtés magjában, az energiák újra összejöttek egymással egy nagyon csodálatos és új módon.
Korszakok is eltelhetnek, amíg ez az üzenet eljut ide, a Földre. És addig is, vannak olyan lények, akik még mindig a Földön játszanak, akik még mindig a dualitást játsszák el, és akik nem akarják azt elengedni. És mivel a Föld olyan nagyon messze van attól, amit ti a Forrásnak neveztek, ez egy nagyszerű hely ennek a régi játszmának a kijátszására.
És ha ez bármikor is megcsap téged, vagy te bármikor is eljusz magadhoz, csak emlékezz arra, hogy minden jól van a Teremtés egészében. És ebbe bármikor beleérezhettek!
És ezzel drága barátaim, Vagyok, Aki Vagyok, Adamus Saint-Germain, és veletek vagyok az út minden egyes szerető lépésénél.
Köszönöm.
(Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu)

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése