2010. november 25., csütörtök

A (KÖVETKEZŐ) SOROZAT:

4. SHOUD: „A varázslat visszatérése” - Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában
Elhangzott a Bíbor Körben,
2010. november 6-án

http://www.crimsoncircle.com/

Vagyok, Aki Vagyok, a Szuverén Birodalom Adamusa.
Üdvözöllek Benneteket az Ahmyo-ban. Üdvözöllek Benneteket természetes létállapototokban, ahol is teljes a magatokba, a Szellembe, az áldásokba, továbbá az egész teremtés varázslatába vetett bizalmatok. Éreztétek, ahogy a dolgok kissé lecsendesedtek mialatt a zene szólt, és miközben több ezer - uram, nem kell megmozdulnia, ma nincs nálam pénz - szóval több ezer felébredő ember csatlakozott hozzánk az egész világról?
Vegyünk egy mély lélegzetet az ahmyo szentséges terében - ami a természetes létállapot - aggodalom, szorongás nélkül. Az ahmyo állapota mentes az erőfeszítéstől. Semmi erőfeszítés - képzeljétek csak ezt el! Képzeljétek csak el az erőfeszítést nélkülöző életet! Úgy értem, hogy tényleg képzeljétek ezt most el egy pillanat erejéig! Mert ez nem fog bekövetkezni, amíg nem kezditek ezt elképzelni.
Semmi erőfeszítés. Képes vagy ezt kezelni Charlie? Tudod ezt kezelni? Beszélj hangosan! Beszélj hangosan jó ember! (valaki, aki Charlie Chaplinnek öltözött, némán ad választ) Képes vagy kezelni az erőfeszítés nélküliséget az életedben? Kérném a sétabotot! („Charlie” átnyújtja Adamusnak a sétapálcát) Muszáj, hogy legyen valami kellékem a mai napra!

LINDA: Egy tolószéket is be kellene szerezünk a számodra?
ADAMUS: Á, semmi erőfeszítés.

Infúzió
Szóval akkor drága Shaumbra, a mai napot kezdjük egy kis…(kopogtatja a padlót a sétabotjával)…ó ez tetszik nekem! (nevetés) Kezdjük a mai napot egy kis infúzióval! Egy kis infúzióval, de én leszek az, aki ezt az infúziót adja nektek, ha megengeditek. Megbíztok bennem? (A Shaumbra válasza: -Igen.) Hm. (Grimaszol egyet, a közönség pedig nevet) Jó. Jó.
Hadd magyarázzam el a dinamikákat itt, amikor Cauldre…ó igen, ez nagyon szép. (a mennyezetet kopogtatja a sétabottal) Amikor Cauldre belemegy az úgynevezett csatornázói állapotba, olyankor egy megadást hajt végre. Feltételezem megbízik bennem, ezért beléphetek a testébe, az elméjébe és a szellemébe, és ilyenkor összeolvadunk. Mélyen beleömlesztem az energiámat, és ekkor megtörténik ez a csodálatos összeolvadás. Tehát ilyenkor egyszerre láthatjátok Adamust, Cauldre-t, szeretett Lindát - és most, mi a helyzet veletek? Mi lenne, ha most belétek tölteném az energiámat, hm, és megteremtenénk ezt a csodálatos dolgot, amit egyébként már jó ideje teszünk, a Shoud-ot, ahol is mindannyian összeolvadunk. És ne nevezzük ezt „eggyé válásnak”, hanem nevezzük inkább úgy, hogy ekkor szinkronban és harmóniában vagyunk.
Akkor most rögtön szeretném belétek tölteni az energiámat - Kathleen ha megtennéd, hogy egy pillanatra felállsz - pontosan a köldökötökön keresztül. (Rámutat Kathleen köldökére) Igen! Pontosan ezen a helyen fogok hozzátok csatlakozni, hiszen ez ezért van. Ez a foglalat, amibe bele fogok csatlakozni. Látjátok, ezzel azt mondom, hogy ezt nem a fejeteken keresztül kell csinálnotok. Hanem pontosan a köldökötökön keresztül.
Akkor most már leülhetsz kedvesem, és máris kezdhetjük! Belétek fogok lélegezni, belétek töltöm az energiámat. Nyíljatok meg annyira, hogy még szorosabban tudjunk együtt dolgozni!
Amikor látjátok itt Cauldre-t és Lindát, ők megengedik nekem, hogy infúziót adjak a fizikai testükbe, majd az elméjükbe, és utána pedig a Szellemükbe. És akkor együtt táncolunk. Ilyenkor közösen tesszük meg ezt a párosodást vagy harmóniát. Akkor ezt most mindannyian tegyük meg, beleértve azokat is, akik ma néznek, hallgatnak minket. Csak azért, mert éppenséggel a világ másik végén vagy, csak azért mert valahol máshol vagy, ez nem azt jelenti…..ha ott vagy( a kamerába mondja) - ez nem jelenti azt, hogy mi…..ez fura- ismét egy Testvér lő le. (nagy nevetés, mert az operatőr, aki szerzetesi jelmezt visel, keresztet vet Adamus felé) De milyen érdekes, ezúttal egy cseppet sem fáj. (nagy nevetés)

Szóval mindenki, aki most hallgat vagy néz minket, most egy infúziót fogunk végrehajtani a köldökötökön keresztül. Akkor csináljuk! Vegyél egy mély lélegzetet, majd lazulj el! Nem fog fájni - szerintem.

Belétek fogom lélegezni az esszenciámat - Istentől Istenig, Lélektől Lélekig, Szent Létezőtől Szent Létezőig - engedd meg, hogy csatlakozzam hozzád.
Vegyél egy mély lélegzetet
Ó, az a köldök aktiválatlan volt már jó ideje. Időként kitisztítjátok, de nem túl gyakran

Vegyetek egy mély lélegzetet… és engedjétek meg nekem, hogy kivétel nélkül mindegyikőtökhöz csatlakozhassak

(szünet)


Engedjetek be az elmétekbe is. Ez sokatok számára egy szent terület volt.
Finoman, szelíden most összeolvadunk.
(szünet)
Látjátok, ennek ilyennek kellene lennie. Valamikor régen ez így ment.
(szünet)
Semmi táplálkozás, semmi elvárás, mindössze együttérzés és szeretet.
(szünet)
Belétek töltöm magam, és így megtapasztalhatjátok minden részemet, az élményeimet is, és ezáltal én is érezhetem a tiéteket.
(szünet)
Engedd meg az infúziómat egy pillanatra. (megérint valakit)

(szünet)

Ó, hát ez igényel némi ahmyo-t. Ehhez szükségeltetik némi ahmyo, amikor is annyira megbízol magadban, hogy valaki mást ennyire közel tudsz engedni magadhoz. (Kezet csókol Lindának) Mm, ez tetszik. (nevetés) Adamus még több csókot ad, és egyre feljebb halad Linda karján. Linda kissé megmerevedik majd leállítja Adamust. Nagy nevetés)
Ehhez annak valódi bizalma kell, hogy soha többé nem bánthat már senki. Soha többet nem bánthat senki. Ez itt most valószínűleg elképesztően hangzik, mivel néhányan nemrégiben meg lettetek bántva. De igazából, amikor eljutsz a színtiszta ahmyo-bizalom állapotába - onnantól kezdve soha, soha, de soha nem bánthat már senki. Annyira egyértelmű és tiszta vagy saját magaddal, hogy semminek sem kell ellenállnod, semmitől sem kell félned, semmivel sem kell csatáznod. Igen, igen - semmivel sem kell megküzdened. Itt most nem a kilépésről beszélek. Semmivel sem kell harcolnod, megvívnod, ez egy természetes….ez a természetes állapot. És ezt lényegében nem is kell elérnetek, mindössze vissza kell hoznotok.
Valamikor régen volt olyan időszak, amikor képesek voltatok valaki mást is beengedni a szívetekbe, a lelketekbe félelem nélkül, anélkül, hogy azon aggodalmaskodtatok volna, hogy valamit el fognak majd venni tőletek. De mostanra már leomlottak a kerítések, a védőfalak - nevezzétek ezt bárhogy - és mivel ott volt ez a temérdek sok nehéz és kihívásokkal teli tapasztalás, amikor összetört a szívetek, sok volt a fájdalom és a gyötrelem - ezért egy részetek még mindig azon mereng: -„Vajon újra meg fog történi? Mikor fog újra megtörténni?” Néhányan úgy érzitek, hogy ez elkerülhetetlen. Mivel korábban megtörtént, ezért újra meg fog történni.


De mi lenne akkor, ha egy pillanatra elképzelnétek, hogy ennek soha, de soha többé nem kell megtörténnie. Na nem azért, mert ti kemények és erősek vagytok, nem azért, mert sok-sok spirituális közhelyet tudtok a saját védelmetekre használni, hanem azért, mert olyan mélyen megbíztok magatokban, hogy soha, de soha többé senki és semmi sem bánthat titeket, és soha többé nem vehet el tőletek semmit, és soha, de soha többé nem nyomhat el, nem igázhat le, és nem tehet a rabszolgájává.
És ez valóságos. Nagyon, de nagyon is valóságos - igaz - hacsak te nem akarod, hogy ez történjen. Erről máris beszélni fogunk.

Legyetek hát üdvözölve az Új Energia Osztálytermében! Üdvözöllek titeket - titeket - annak kapcsán, hogy mit is tanultok. Valamelyik este feltettek nekem egy kérdést az egyik rádió interjú alkalmával: -„Adamus, hogy-hogy ma ilyen kedves vagy?” (nevetés) Egyszerű. Kedves volt a közönség. (nevetés) És ez annyira nagyon igaz, mert ebben az Új Energiában nincs semmi olyan, amit már ne tudnál, nincs semmi olyan, amit a többi Mester vagy Felemelkedett Létezők jobban tudtak volna nálatok. De amikor így összejövünk, mint ma is, amikor így összecsatlakoztatjuk az energiánkat, ilyenkor bizonyos értelemben felteszitek a kérdést, hogy pontosan hol is tartotok. Kiküldtök egy üzenetet, nem sokkal a Shoudot megelőzően, vagy pedig akkor, amikor belemegyünk a Shoud energiájába, amikor is azt mondjátok: -„Ez az, amit tudnom kell a mai napon.” - Ez lenyűgöző! Éppen két szinttel lejjebb hatoltunk, vagy mondjuk úgy, hogy tágabbra váltottunk azáltal, hogy lehetővé tettétek nekem, hogy belétek töltsem saját magam. És majd a végén pedig kilélegeztek engem, mikor Aandrah a Shoud végén meglélegeztet titeket. Akkor majd kilélegezhettek, elengedhettek engem - ó, kérlek ne tartsatok bent, más dolgom is van később, engedjetek el - de a tapasztalás, az érzés meg fog maradni.
Tehát a mai napon néhány fontos dologról fogunk beszélni, ahogy ez mindig is így van. Arról a négy energetikai dinamikáról fogunk beszélni, ami jelenleg zajlik. (Rajzol egy kört, a közepén egy ponttal) Ez vagy te. Ez az a négy dinamika, ami jelenleg zajlik. (egy négyzetet rajzol a kör köré, amit négy részre oszt) De mielőtt még ebbe belemennénk….mivel mindannyian azt kérdezitek: - Mi folyik mostanában? Mi ez az egész? - Egy részed imádja ezt, egy másik részed össze van zavarodva, egy részednek pedig elképzelése sincs, hogy mihez is kezdjen vele. Tehát ma erről fogunk beszélni.
Képzelet

Mielőtt elkezdenénk, utazzunk el együtt egy kicsit! Képeljétek el….ó, én imádom a képzeletet! A képzelet a Szellem megnyilvánulása, kifejeződése. Ez az energia áramlása. A képzelet annyira le lett nyomva. Micsoda mentális világ! Igazából nem is tudom, képes lennék-e úgy visszatérni ide, ahogy azt Tóbiás megtette. A világ annyira elveszítette a képzeletét, a kreativitását, minden „könyv szerint megy”, szerkesztett, és ez annyira unalmas!
És tudjátok mi a helyzet? Mivel annyira unalmas minden, ezért egyfajta módon, néha azért tesztek meg dolgokat, hogy megtörjétek ezt az unalmat - ezért hoztok be egy kis drámát, egy kis izgalmat, egy kevés kis káoszt, kis pánikot. Én is ezt tenném! (nevetés) A világ annyira mechanikussá és prózaivá vált. Annyira kiveszett belőle a képzelet. Éjjelente az álmaidba kell menekülnöd, hogy egy kissé hozzáférj a képzelethez! Ezért aztán mikor kimentek az álom állapotaitokba, mindenféle őrültségekről meg bizarr dolgokról álmodtok, majd reggel, mikor visszatértek, azt kérdezitek: -„Hát ez meg mi volt? - Nos, hát ez egy képzeletbeli szellentés volt, miközben aludtatok. (nevetés) Ki kellett, hogy engedjétek. Sajnálom David. Nem akartam ezt pont előtted megtenni. (nagy nevetés)

Akkor most utazzunk el a képzelőerőnket használva! Egy víz alatti utazásra megyünk. Miért is ne? A víz egy remek hely. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, vegyetek fel egy oxigénpalackos búvárfelszerelést - mert ahova elutazunk, ott szükségetek lesz minderre - egy búvárruhára, a megfelelő felszerelésre, az oxigén tartályokra és a maszkra. Gyerünk! Képzeljétek el, ahogy beöltöztök. Ez nem divatbemutató. Nem kell válogatnod a különböző színek között, hacsak nem ezt akarod természetesen.
Hoppá, már be is ugrottál a vízbe! Nem kell minden egyes mozdulaton átmenned. Tudod miért? Mert egy csettintésre elképzelheted, hogy már rajtad is van a teljes öltözék. (Adamus csettint egyet) Néhányan nagyon szó szerint vesztek mindent. -„Először fel kell vennem a ruhát, majd utána….” Nem, nem, nem, nem. Már rajtad is van - érted? Ó, ez jó érzés. Vedd fel a maszkot! Már kint is vagyunk a nyílt vízen, az óceán kellős közepén - csodálatos tiszta és meleg a víz, pont tökéletes a mai kirándulásunkra. És ti, akik online néztek minket, ti is csatlakozzatok hozzánk! Ez nem csak Coal Creek Canyon-ra vonatkozik, hanem mindannyiatokra.
Akkor most merüljünk le! Tudjátok, hogy szokták ezt csinálni, mintha háttal lennél a víznek a hajón. Akkor jöhet a merülés, és miközben megteszed, érezd a víz érzetét, a valóság hirtelen megváltozását. Hogy milyen is oxigén maszkon keresztül lélegezni, és a maszkon keresztül szemlélni a vizet, ahol is a dolgok nem annyira tiszták és élesek, mint fent a felszínen.
Vegyél egy mély lélegzetet úgy, hogy rajtad van az egész búvár felszerelésed. Ez egy kissé más. Nem úgy működik, mint amihez eddig hozzászoktatok. Halljátok a légzésetek hangját a búvárfelszerelésen keresztül, ahogy az nektek dolgozik.
Érezzétek magatokat kényelemben a felszereléssel kapcsolatosan. Kicsit mozgassátok meg a lábatokat! Igen, békatalp is van rajtatok! Mozogjatok! Nézzétek meg, a láb hogyan működik ezzel! És kezdjetek lemerülni!
Ja igen, ezt elfelejtettem elmondani, hogy a lábatok le van súlyozva, hogy könnyebb legyen a merülés. Akkor kezdjük is, 5 méterrel merüljetek mélyebbre! Ez úgy kb: 15 láb. Menjünk mélyebbre….
Érzékeld a környezeted változásait. A fény szórtabb itt….
Nyomás nehezedik a testedre a víz mélységéből adódó gravitációs erők következtében. A légzés kissé megváltozik, mivel hirtelenjében nagyobb nyomás nehezedik a mellkasodra. Itt kicsit másképpen kell lélegezned. Vegyél egy mély lélegzetet a búvár pipa segítségével.
(szünet)
Most nézz körül! Még mindig látod, hogy a gyönyörű napfény beszűrődik a felszínről, de a dolgok határozottan sokkal szórtabbak. Nincs meg az a tisztaságuk, élességük, amihez a felszínen hozzászoktál.

Vegyél egy mély lélegzetet, és merüljünk 10 méterrel lejjebb!

Már ott is vagy. Ez biztonságos. Egy csoporttal vagy. Gyere lejjebb 10 méterrel, és legyél tudatában a különbségnek.

(szünet)

Sokkal nagyobb nyomás nehezedik a fizikai testedre, és egyszeriben csak ráébredsz fizikai létezésed minden porcikájára, mivel akkora nyomás helyeződik rá.
Kevesebb a napfény. A víz hűvösebb. A légzés még nehezebbé válik.

Vegyél egy mély lélegzetet….egészen le a hasadba! Vegyél egy mély lélegzetet….
(szünet)

….és menjünk egy kicsikét még mélyebbre!
Merüljünk le ismét 15 métert! Engedd meg magadnak a merülést, ugorj le! És most a fizikai testedre nehezedő nyomás szinte már fájdalmas. A víz annyira sűrű, olyan hatalmas a gravitáció ereje, hogy szinte alig tudsz mozdulni. Érzed, ahogy megdolgozza a csontjaidat és az izületeidet. Minden, ami eddig csak kicsit fájt, most felerősödik, és sokkal jobban kezd fájni. A légzés sokkal nehezebbé válik. Szinte már-már kapkodsz a levegő után.

(szünet)

Sokkal, de sokkal kevesebb itt a napfény. Egy részed azt kívánja, bárcsak mindent elárasztana a fény, de itt lent sokkal sötétebb van.
(szünet)

Az oxigén hiánya következtében kissé delíriumba esel, nem vagy egyensúlyban. Néhányan egy kis aggodalmat érezhettek, és vissza akartok jutni a felszínre
(szünet)
De egy pár pillanat elteltével elkezdesz ehhez hozzászokni. Nem feltétlenül kedveled ezt, de elfogadod, hogy ez van. A víz mélysége következtében fennálló intenzív nyomás hatással van a testedre, és arra, ahogy a tested feldolgozza, lereagálja és kezeli az oxigént. Az elme össze van zavarodva, mert nem ehhez a normához van hozzászokva.

(szünet)

De itt vagyunk.

(szünet)

A víz viszonylag hűvös, majd egyszerre csak elkezd minden irányba kavarogni. Úgy tűnik, mintha létezne valamiféle víz alatti stressz - áramlatok, feszültségek - és a víz most minden létező irányból feléd tódul. Olyan érzés, mintha elragadná a testedet, és összevissza próbálná pörgetni, dobálni.
Már szinte semmit sem látsz. A fentről leszűrődő fény teljesen elhalványult. Úgy érzed magad, mint aki fejjel lefelé lóg, majd egyszerre csak cápákat kezdesz megpillantani. Azt nem tudod, hogy ezek most valódiak, vagy csak a képzeleted játszik veled ebben a félig delíriumszerű állapotban, amiben jelenleg vagy.
És akkor itt most álljunk meg! Ez az, amit most éppen megtapasztalsz az életedben ebben a pillanatban. Csak maradj itt lent, nem fogunk azonnal visszamenni a felszínre. És bármikor, amikor úgy érzed, nyisd ki a szemed!

A nyomás

Első pont: Mi folyik jelenleg? Intenzív nyomás. Intenzív. Olyan sok energia jön be, és megy innen ki, olyan sok a mozgás, hogy nagyon hasonlatos a kavargó vizekhez. Több tízezer, több millió éves energiák kerülnek elengedésre a Földből. A rég eltemetettek csontjai, beleértve ebbe magatokat is, most eltávoznak. Bizonyos állati fajok távoznak, és ti ezt érzitek.


Olyan energiák érkeznek ide a fizikai Univerzumból, mint eddig még soha - napkitörések, mágneses energiák formájában. A Föld pólusai éppen most kezdik meg a váltást - a nagy váltást - és ti ezt érzitek. És ez hatással van a fizikai testetekre.
A fizikai testetek réges-régen hozzászokott ehhez a Földi leereszkedéshez, még akkoriban, amikor a legelső fizikai emberi inkarációitokat tettétek meg. A testetek hozzászokott ehhez a természetellenes állapothoz, pontosan úgy, ahogy hozzá lehet szokni az egyre mélyebb merüléshez a vízben. Egy idő után hozzászoktatok a légzés hiányához. Alkalmazkodtatok a testetekre nehezedő nyomás érzéséhez. Hozzászoktatok a dezorientációhoz. Ezt tettétek az összes fizikai inkarnációtok során. Beleszoktatok abba, hogy a felszín alatt tartózkodjatok egy természetellenes állapotban. És pont akkor, amikor már azt hittétek, tudjátok hogy kell ezt kezelni, minden újra változni kezd.
Energiák érkeznek be a fizikai univerzumból - tegyük fel, hogy ez itt a Föld (rajzol), és energiák érkeznek ide a fizikai univerzumból, továbbá a láthatatlan univerzumból is - mint eddig még soha korábban. Ezek egyrészt kiviszik innen az energiákat, azaz segítenek kihajtani a réges-rég beragadt energiákat. És ti mostanság ennek a kellős közepén vagytok. Ennek a tetején a saját aspektusaitok jönnek-mennek, zajlik a saját DNS-etek átdolgozása, amikor is annak a szerkezete, továbbá önmagad mintái teljesen kitekerednek a másik irányba, és ti ezt érzitek. Különösen ebben az elmúlt hónapban állandóan magasak voltak az energiák. Jelenleg nincsenek olyan Földi műszereitek, amivel pontosan megmérhetnétek ezeket, de a mi nézőpontunkból szemlélve ezt az egészet a más birodalmakból nézve - érezzük ezt. Számunkra, akik ide-oda mászkálunk a birodalmak között, kényelmetlen időről időre eljönni ide a fizikai birodalomba. Mostanában nem sok infúziót végeztem fizikai testekbe - korábban két, három napig is itt voltam esetenként - mert annyira kihívásokkal teliek most az energiák, hogy mostanában nem igazán akarok túl sok időt a fizikai valóságban tölteni. Most már a túloldalon tartjuk az összejöveteleinket.

Szóval ti ezt mind érzitek, és a következő történik. Érzitek ezt a testetekben, és azt kérdezitek: - Mi a baj a testemmel? Biztosan kimerült. Adamus azt mondta, hogy rendben leszek, de most éppen szétesőben van a testem! - Fájdalmaitok vannak a testetekben. Reggel felkelsz, és azt kérdezed: - „Mi ez az egész?” - A nyakad. Most már a lábad is. Néha ez annyira intenzívvé válik, hogy a kezed és a lábad elzsibbad, lezárul, mert ez az egész annyira intenzív.
A fogaid, a szád, mindezek érzik ezeket az intenzív energiákat. Mi a baj? Majd ezután -ne növeljük ezt - de (szippant egyet) következnek az üregek. (valaki tüsszent) Köszönöm. Szép sorban. Az üregek is működésbe lépnek. Eltömítik a szemet. És ezután pedig mi is történik itt lent? (a hasára és maga mögé mutat) Ó, á, ó - ez meg mi? És ti pedig azon tűnődtök: - Mi a baj velem?
Ilyenkor pedig őrült gondolataid támadnak, és azt gondolod: -„Vissza kell jönnöm egy másik Shoud-ra. Szükségem van egy energia hangolásra, mert tényleg megbolondulok. Tényleg darabjaimra hullok.” -Igen, ez így van, de….(nevetés) -„Tényleg megőrülök” - És ennél a résznél ilyen beszélgetésekbe bocsátkozol saját magaddal, mint: -„ Nem, én jó ember vagyok. Nem, te rossz ember vagy. Jól akarom csinálni. Elcseszed az egészet.” (nevetés)
Aztán meg azt gondolod: -„Tarts ki! Keresztülmentem mindezeken a dolgokon az elmúlt tíz év során, és ezek azt mondják nekünk, hogy minden rendben van, de lássuk be, ennek semmi értelme.” - Nos, nyilvánvalóan nincs. Ha valóban képes lennél megérteni az összes energia intenzitását - a bejövő és távozó energiákét, és azt a kavargást, örvénylést, amit mindez okoz itt a bolygón, és nem csak itt, ezen a bolygón, hanem a bolygótokat körülvevő Földközeli Birodalmakban is - jelenleg úgy fest az egész, mint egy darázsfészek. Tényleg nehéz. Ha van olyan szeretted, aki nemrégiben távozott vagy mostanában készül eltávozni, kérlek tölts el vele egy kis időt odakint. Nekik ez még keményebb, mint nektek itt. Őrület van ott kint. Ez bizarr, ugyanakkor pedig jó.

Ez jó. Helyénvaló. Ez a történelem létező leghatalmasabb változása. Ez az emberekről szól, akik végre valahára megértik, hogy kik is ők valójában, megértik a szuverenitásukat, és a testükkel való integritásukat.
De ez az, ami történik, és ez egy nagyon jelentős pont. Itt vannak mindezek a beérkező energiák, amik jókora változást hoznak, jóval nagyobbat, mint amit valaha is megtapasztaltatok eddig bármikor is, és mi történik? Nos, a kulcs az - (pálcika emberkét rajzol) - itt ez a valaki - és a kulcs az, hogy azok az energiák egyenesen az emberke fejébe mennek bele. (elméjébe)
A tested lényegében jobban képes ezekhez alkalmazkodni, mint az elméd. A Szellemed egészen pompás munkát végez ezeknek az energiáknak a mozgatása és áramoltatása kapcsán. A Szellem szereti az energia áramlást, egyfajta csodálatosan kitekert módon - ezt viccnek szántam - de az elme az, aki nem tudja, hogy mit kezdjen mindezzel.

Tehát, képzeljétek csak el….David, idejönnél kérlek egy pillanatra a demonstráció céljából? A fejpántoddal erre tökéletes vagy. (David egyiptomi öltözetet visel)
Tehát itt vannak ezek a mindenhonnan áradó energiák, és az elme mindössze a munkáját próbálja végezni, mikor azt kérdezi: - „Mi a baj? Mi a baj?” - Most már helyet foglalhatsz, köszönöm.
Tehát az elme kimegy, és kiküldi a csápjait a maga módján. Energetikai szignálokat küld szét az egész testbe, jeleket a nyakba, a hátba, a hasba, a szembe, az üregekbe. -„Mi a baj?” Az elme életed minden egyes területére vagy minden egyes aspektusára jeleket küldözget - arra a részre, ahol van egy párkapcsolatod valakivel, arra a részre, ami a munkád, legyél akár zenész, akár rádió bemondó, vagy bármi. Az elméd szétküldözgeti mindezeket az átkozott - az „átkozott” szót most itt egy igen csúnya szó helyettesítéseként használom (nevetés)- szóval ezeket a csápokat mindenfelé szétküldözgeti. -„Mi a baj? Mi a baj?” - Mivel az elme jelenleg nincs valami könnyed módban. Mi a baj?”

És amikor a tested részei megkapják ezt az üzenetet, hasonlatosak ahhoz, hogy: -„Ó, hadd meséljem el neked, hogy mi is itt a baj” - és elkezdenek visszacsatolásokat küldeni az elmének. Ilyeneket kezdenek mondogatni: -„Ó, a nyomás elviselhetetlen. A csontok és az ízületek fájnak.” - A test egy fura módon elkezdi a feldolgozást az elmével. Egyfajta kitekert, torz csapatot alkotnak így együtt.
Az aspektusok is megkapják és érzik ezt a „Mi a baj?” üzenetet, és rákezdik: -„Azt hittük, hogy otthon minden rendben van, de nyilvánvalóan nem ez a helyzet.” - Majd így folytatják: -„Jaj, bárcsak mesélhetnék neked a munkámról, a karrieremről, a lelkemről - hogy az mekkora egy szemétláda. Mi a baj? Nem ért meg engem. Soha nem hallgat meg.” - Most nem a partneredről beszélek, hanem az aspektusaidról, akik mindezeket mondják.

Szóval ezek az üzenetek kerülnek kiküldésre mindenhová - Mi a Baj? - és ez az elméből ered, és ez már be is indítja a játszmát. Minden rossz. És akkor rákezded: -Hol tartok? Mi történik?

Vegyél egy mély lélegzetet! Ez lényegében nem rólad szól. Az elméd küldözgeti ezeket a hamis szignálokat.

Suzanne, mi a baj most? Mi a baj?
SUZANNE: Semmi.
ADAMUS: Semmi. Látjátok? Semmi baj sincs. Ann, mi a baj?
ANN: Semmi.
ADAMUS: Semmi. Tényleg elhiszed ezt? Ha-ha-ha, mi ketten már beszélgettünk erről.
Tehát, mi a baj? Abszolút semmi - amennyiben képes vagy ezt elhinni. Erre most azt mondod: -„Igen, de Adamus van ez a…..” Na, te is tudod, hogy nincs semmi baj! Mikor akarod ezt elfogadni? -„Igen, de úgy érzem, hogy szétesek, és itt van ez a sok betegség.” - Nem, valójában semmilyen betegséged sincs. Ezek hamis jelzések, hamis válaszokkal. Pont.

Nos, tényleg el tudjátok ezt fogadni? Nincs semmi baj. Nos….(ránéz valakire, aki egy szivárványszínű parókát visel, és nevetni kezd) Tetszik ez a fejeden!
Nincs semmi baj. Pontosan ott tartotok, ahol tartanotok kell. A tested tényleg nem esik szét. Nem őrülsz meg. Nem haladsz visszafele. Nem tudsz visszafelé haladni. Nincs semmi baj. Mindössze nagyszámú sorozatnyi hamis jeleid vannak.
És akkor hogyan lépsz ezen túl? (valaki azt mondja. Ahmyo”, valaki más pedig: -tényleg, hogyan?) -Hogyan? (valaki mondja: Légzés) Légzés. Köszönöm. Lélegzel és megérted, hogy te több vagy az elmédnél. Nos, ez egy kissé nehéz, mert az elme igen magasan programozott. De te több vagy az elmédnél. Te az elméd fölött állsz.
Az elméd valójába tényleg, tényleg, tényleg, tényleg nem akar ebbe megint belekerülni. Már belefáradt. Úgy érezte, képes beintegrálódni az isteni intelligenciába. De egyszeriben csak, megint sürgősségi feladatra kérik fel. Amikor bejössz és azt mondod: -Vagyok, Aki Vagyok, és lényegében minden rendben van” - akkor abbahagyja ezeknek a hamis szignáloknak a küldözgetését. Abbahagyja a hamis válaszok fogadását. Visszavisz téged az egyensúlyodba. És segít neked megérteni, nem csak mentális szinten, hanem lényed minden részéből, hogy jelenleg energiák bombáznak téged. És ez összenyom téged, mint ahogy a víz alatti 15 méter is összenyomna téged. Ettől van az, hogy most nehezebb lélegezned. Ez nagyon nagy mértékben eltorzítja számodra a valóság megjelenését. Pedig ez nem így van. Tényleg nem.
Ha van olyan üzenet, amit ma nagyon el szeretnék hozzátok juttatni, az az, hogy ezek hamis szignálok. Holnap majd vitatkozhattok velem erről, és mondhatjátok, hogy: -„De ezek nem hamisak, nézd csak ezt, meg ezt!” - de ilyenkor az elme dolgozik. És egy részed valójában élvezi ezt a játszmát. Szórakozik. Hát, szórakozz, de ezek abszolút hamis szignálok.
Ha belépsz az ahmyo terébe, ha mélyen önmagadba merülsz - és mélyen önmagadba merülni nem ugyanolyan, mint mélyen a víz alá merüli. Önmagad mélyén nincs nyomás, nincs torz valóság érzékelés. Önmagad mélyén lenni nem olyan, mint belemerülni a fizikai valóságba, majd mindezen energiák támadásának kereszttüzében állni. Önmagad mélyén lenni felszabadító. Nincs semmi baj. Egyáltalán nincs semmi baj.

Rendelkezel elegendő ahmyo-val ahhoz, hogy ezt elfogadd? Ez nem hiedelem kérdése. Hanem arról, hogy mi a valódi, mi vagy te.
Jelenleg hatalmas a nyomás, de te, mint egy nagyon bölcs, és nagyon tapasztalt ember angyal, magadba fogadhatod mindezt, magadba fogadhatod ezt az összes bejövő támadást, rohamot, az összes kilépő energiát - hiszen azok mindössze energiák - és lényegében alkimizálhatod vagy átalakíthatod őket. Ez csupán csak energia, és nem jó vagy rossz. A valóságban nincs rajta semmilyen valódi nyomás. Nincs benne egy szemernyi káosz sem. Ez mindössze energia, és te ezt magadba lélegezheted.
Ez az őrület, ez a feltételezett őrület, ami most megy a Földön - ezt magadba lélegezheted, pontosan ugyanúgy, ahogy az előbb engem is magadba lélegeztél. Most azt kérdezed: - „Csak nem azt akarod, hogy lélegezzem magamba a káoszt, a még több káoszt, a még több őrületet? Azt akarod, hogy magamba lélegezzem ezt az egész terrorista energiát, ezt az egész dualitást, ezt a rengeteg haragot és gyűlöletet, ami a Földön van?” -Abszolút. Abszolút szívd azt magadba, edd meg, idd magadba, mivel ez mindössze energia. A valóságban nincs rajta semmilyen perdület vagy töltés. Csak mivel ezt nehéz lefordítani, tolmácsolni a Régi Energiás rendszerekkel, ezért zavarja össze az embereket. Pedig ez mindössze tiszta energia. Az.”
Igen, vannak napok, amikor elolvasod a híreket, vagy rámész a netre és azt mondod: -„Ez egy őrült hely.” - Teljes mértékben az, de ez mindössze energia.
Akkor most itt az ideje - amennyiben ezt választod - hogy elmondd minden egyes részednek - a testednek, az elmédnek, a szellemednek - minden egyes részednek, hogy: -„Nincs semmi baj. Hamis jelzések mennek ki.” - Ez volt az első dolog. Mi folyik? Nyomás. Nyomás.

Minták

Második dolog: - most már feljöhettek a víz alól, tényleg, egyszerűen csak képzeljétek el, hogy már le is vettétek a búvár felszerelést.

A minták. Minták. Tudjátok, ez érdekes. Bármilyen létező fajról is legyen szó - akiknek én a tudatában vagyok - legyen szó akár emberi fajról, vagy másmilyenről, akár itt a Földön lévő fajokról, akár azokról, akik más helyeken élnek, mindegyikben az a közös, hogy hajlamosak mintákat és rendszereket kifejleszteni, bárhol is legyenek. Tényleg. Még abban az esetben is igaz ez, ha mindössze a tiszta, kreatív energiákat említem, amik valahol kint, egy másik dimenzióban találhatóak, még ott is jelen van - ez a szerintem természetes - hajlam a minták létrehozására. A minták nagyszerű módját jelentik önmagad és a körülötted lévő világ megértésének.
Ugyanakkor a Föld szélsőségesen agyon lett mintázva. Minden mintákba rendeződik - ahogy inkarnálódsz, ahogy eszel, még az is, ahogy imádkozol - az emberi élettel kapcsolatosan minden egyre megszerkesztettebbé és strukturáltabbá vált, egyre inkább erősödött a rendszerekbe való szerveződés, és ezáltal egyre kevesebb lett a szabadság és a függetlenség. Most, hogy rendelkeztek a nyomtatott anyagokkal is - és bár maga a nyomtatás nem annyira régi keletű a dolgok mintájában - a dolgokat ki lehet nyomtati, és ezért könyvekbe lehet rendezni, amiket aztán a polcokra lehet rendezni, és most akkor energia mintákká lehet rendezni. Az internet - új mintákat tett lehetővé. Ezek mind a mintázás módozatai.
Sok ember úgy gondolja, hogy a minták egyszerűbbé teszik az életet. De nem, nem nem. Nem teszik azzá. A minták az életet még zavarosabbá teszik, még több dologra kell ezáltal emlékezni, és közben egyre jobban elvész a szabadság. A szabadság a lelked születési joga, és a minták ezt lekorlátozzák, megszorítják, és az életet sokkal nehezebbé, kihívásokkal telibbé teszik.

Tehát, amin most keresztül mentek az az, hogy megadtátok magatoknak a minták lebontásának ajándékát. A minták lebontását. Valószínűleg erre már volt egy kis - vagy éppenséggel nagy - nyomravezetőd a saját életed kapcsán, de azok a struktúrák, amikben eddig benne voltál, el fognak tűnni.

Ezt eleinte nagy lekapcsolódás jellemzi, hiszen ezek a minták voltak eddig azok, amik segítettek neked a vonalon maradnod. Ezek a minták segítettek téged eddig abban, hogy valamiféle értelmet nyerj ki a mindennapos életből - de valójában nem tették ezt - de most a minták feloszlanak. A házassági, kapcsolati, pénz, étel, étrendi, egészséggel kapcsolatos minták - az összes minta most elkezd szétzuhanni. Az, ahogy a múltban ismerted a zenét, az, ahogy a pszichológiát ismerted a múltban, vagy bármit, ami a részét képezte a munkádnak, a játékodnak, a zenélésednek, annak, ahogy írsz - ezek a minták most mind változóban vannak.
Ez frusztráló, mivel pontosan ugyanannyira, amennyire a változást kértétek, amennyire a változást követeltétek, abban a pillanatban, amikor az testet ölt, már rá is kezditek: -„Jaj, istenem, mi történik velem Adamus?” -Ó, hogy én mennyi hívást kapok tőletek éjjelente! Rengeteget. Tehát…(nevetés, ahogy pózba vágja magát és elvigyorodik egy fotó kedvéért) Soha ne hagyj ki egyetlen alkalmat sem! Ezt mondom mindig. Soha, soha.
Tehát a felszínen meglehetősen egyértelmű mintáid vannak. És egyébiránt, ahogy lebontod a mintáidat sokkal több szabadságban lesz részed. Túljutsz a kényelmetlen szakaszon. Sokkal több szabadságra lelsz. Ez sokkal nagyobb hatással lesz a körülötted lévő emberekre, mint rád, mivel ők hozzászoktak a te korábbi mintáidhoz. Ők a te mintáiddal kapcsolatosan állítják be a saját mintáikat, és nagyon hamar mindenkinek meg lesznek a maga mintái, és a hagyományos bölcsesség azt állítja, hogy ekkor minden jobban áramlik. A valódi bölcsesség pedig az, hogy ekkor minden holtpontra jut. Nem valami jól működik.

A minták lebontása természetesen történik meg. Neked nem kell tenned semmit. Nem kell ehhez egy minta lebontó kristályt vásárolnod, bár attól tartok, valaki biztos képes lenne egyet eladni nektek. (nevetés) „Micsoda nagyszerű ötlet!” - gondoljátok most egy páran - tudom én. Van valaki, aki most Hollandiában van, és éppen le is írja ezt. Hagyd abba! Ne tedd! (nevetés)
De van egy másik minta, ami lényegében sokkal mélyebbre van beágyazódva, és ami sokkal több kihívást tartalmaz. Ez annyira a részed, olyannyira nagy részed, hogy lényegében nem is igazán látod azt. Ezért most Linda és a mikrofon segítségével arra kérnélek titeket, hogy mondjátok el nekem életetek egy kihívását. Mondjátok el életetek egy problémáját, valamit, ami most hatást gyakorol az életetekre, és én majd elmondom nektek a mintát. Amennyiben vagytok olyan bátrak, hogy ezt megosztjátok velem. Legyetek bátrak, és osszátok meg! Ó, ez teljesen önkéntes alapon működik. (közben Linda odanyújtja a mikrofont valaki elé)

ALAYA: Itt ültem, és arra gondoltam, hogy „nem mondok egy szót sem. Nem fogok semmit sem mondani.”
ADAMUS: Egy problémát, valamit, ami be van ragadva és blokkot okoz.
ALAYA: Melyiket akarod? (mindketten nevetnek)
ADAMUS: A másodikat a listádon. Az első kissé személyes.
ALAYA: Önmagam újrateremtése és….
ADAMUS: Önmagad újrateremtése, igen.
ALAYA: És a karrierem újrateremtése.
ADAMUS: Á, a karriered újrateremtése. Á, jó, jó. Oké, köszönöm.
ALAYA: Oké.
ADAMUS: Nos, ez igen csak gyakorlati jellegű. Máris beszélni fogok róla. De még várok vele egy kicsit. Máris lesz egy briliáns értekezésem erről, tehát vissza fogok térni erre.

Más valaki. Minták - mi a kihívásod? Mi zavar? Mary, mi az, amin jelenleg dolgozol?

MARY: A torok problémámon.

ADAMUS: A torok problémádon. Ez egy egyszerű minta. Oké, torok téma. Általánosságban szólva a torok probléma azt jelenti, hogy nem a Szellemed hangján szólalsz meg. Állj fel Mary! Állj fel! Most itt kiabálni fogunk egyet! Én rád fogok kiabálni, te pedig rám fogsz kiabálni, csak hogy megmozgassuk itt az energiát. Tehát, mire hármat számolok, mindketten ordítani fogunk, ahogy a torkunkon csak kifér.

MARY: A mikrofonba?
ADAMUS: Nem, a mikrofont tedd félre. (nevetés) Csak egy kiadós, nyers, nyílt ordítást. Oké, akkor háromra indulhat: Egy, kettő, három….
MARY: (egyedül) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (Adamus kuncog)
ADAMUS: Ez jó volt. Nem, nem, ez nem volt jó. Sőt, mondhatni borzalmas volt. Még mindig be vagy ragadva. Oké, akkor ez alkalommal csináljuk mind a ketten!
Rendben. Akkor háromra: egy, kettő, három:…..(mindketten ordítanak) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (Mary köhög) Be van ragadva. Be van ragadva. Rendben, csináljuk újra. Mély levegő, és - (közösen): ÁÁááááááááááááááááá! (Mary megint köhög) Még mindig be van ragadva. Még mindig be van ragadva. Mi lenne, ha most mindenki csatlakozna hozzánk? Háromra- egy, kettő, három - (a közönség együtt kiabál velük): ÁÁÁÁÁÁááááááááá!
Köszönöm Mary! Jól van. Beragadt energia, ez egy régi minta, mert nem a saját hangodon beszélsz. Hányszor mondták neked azt, hogy: -„Maradj csendben! Ne beszélj, azt sem tudod, hogy miről beszélsz!” Hány életen át üldöztek azért, mert a saját hangodon beszéltél? Később beszélj Garrettel. Ki kell ezt engedned. Ki kell engedned - egy kis énekléssel, egy kis üvöltéssel, egy kis hangolással, és már vissza is tért a hangod. Dolgozz a gyomrodból!
A Szellemed itt akar veled lenni most ebben a valóságban, de ez nem itt fog megtörténni. (a fejedben) Mert te itt próbálkoztál. Ez ITT fog megtörténni ( a nagy hangját használja) Á, Hannibal, köszönjük. Ez a testedben fog megtörténni. A művészetedben fog megtörténni. Te még a művészetedet is elfojtod, lenyomod, mert nem vagy képes kiengedni azt a hangot. Ez egy régi minta.

MARY: A művészetet akartam mondani, majd mégis a torkomat mondtam, mert úgy érzem, az be van ragadva, és mintha ez a megrekedés a torkomból eredne.

ADAMUS: Nos, lényegében az energia valahol itt van blokkolva. (a háta közepére mutat) Ez az eredete, pontosan ott.

MARY: Igen.
ADAMUS: Te pedig itt érzed ezt. (a mellkas felső részére mutat)
MARY: Pontosan. És a művészetem is be van ragadva.
ADAMUS: És tudod mi fog történni, ha nem engeded ki? Találd ki!
MARY: Sokat fogok köhögni.
ADAMUS: Igen, sokat fogsz köhögni. De a köhögés pont azt próbálja a tudtodra adni, hogy engedd már ki!
MARY: Csak szükséges…

ADAMUS: Meg fogsz betegedni. Valami történik. Elsősorban, mivel nem engeded ki, nem is engeded be. Nem úgy lélegzel, ahogyan kellene. Mivel nem engeded ki, ez életed minden részét megfojtja. Tehát fiatalon meghalsz, vagy pedig olyan betegséged lesz, ami - néha a testednek egy másik részében bukkan fel. Ennek nem kell pontosan a torkodban manifesztálódnia - néha a füledben fog felbukkanni, mert helló, a Szellem beszélni szeretne veled, de te nem figyelsz rá. A Szellem azt próbálja Neked mondani: - „Legyél az Én Vagyok! Légy az Ahmyo! Légy a hang!” - Soha ne félj őszintén, nyíltan beszélni! Köszönöm.

MARY: Köszönöm.

ADAMUS: Más téma.

LINDA: Ez a mi várandós párunk. (a feleség állapotos)
ADAMUS: Oké, oké.
LINDA: A mi várandós Shaumbránk.
ADAMUS: Valami probléma?

LARA: Lássuk csak!
LINDA: Mikor érkezik a baba? LARA: Február 14-én.
LINDA: Nahát! (nagyon izgatott)
ADAMUS: Jó, jó. (nevetés)
MARTY: Tudnál egy kicsit izgatottabb lenni? (nevetés)
ADAMUS: Azt kell, hogy mondjam, hogy egy nagyon új baba érkezik. Vadonatúj. Készülj fel a meglepetésekre!
LARA: Oké! (nevet)

ADAMUS: Igen, igen. Nos, ez egy csodálatos dolog. Ez az új baba, aki most érkezik, nem rendelkezik majd sok régi akadállyal, nem fog magával sok karmát behozni. Nagyon tisztán érkezik meg, ugyanakkor igen csak türelmetlen lesz mindkettőtökkel. (nevetés)
LARA: Ezt érzékelem.
ADAMUS: Igen.
LARA: Igen. Nos a minta - ami elsőként feljön - a pénz körül mozog.
ADAMUS: Igen.
LARA: Mert áramlik, áramlik, áramlik, majd egyszerre csak elakad, elakad, elakad.
ADAMUS: Igen, igen.
LARA:….és áramlik, áramlik, áramlik, Elakad.
ADAMUS: Jó.
LARA: Szóval nem folyamatosan áll le.

ADAMUS: Nem, nem. De ez egy jó kis minta, és reméltem, hogy valaki fel fogja hozni. Pénz - ne emeljétek fel a kezeteket, nem akarom látni - de hányatoknak vannak pénzügyi problémái? (nevetés, ahogy eltakarja a szemét)
Ez egy minta, amit bevettetek. Valahol menet közben kifejlesztettétek a mintát, miszerint soha nincs elég pénz, vagy ahogy ezt Tóbiás mondaná, bevettétek az „éppen, hogy csak elég” tudatosságot - amikor éppen, hogy csak annyi van, hogy annyit tudjál tankolni, hogy el tudjál ide jönni, éppen csak arra elegendő pénzed van, hogy ki tudd fizetni a rezsit - de arra már nem elég, hogy teljességgel élvezd az életet.

Ennek meg van a maga eredete - itt most általános jelleggel beszélek - ennek eredete a korai egyházi munkáitokban lelhető fel, és tudjátok ezek a szegénységi fogadalmak még mindig itt köröznek a levegőben. És azt mondanám, hogy a legtöbbetek esetében mégis sokkal inkább az a gondolkodás tart vissza benneteket, hogyha egyszeriben sok pénz jönne be az életetekbe, akkor az majd átvenné felettetek a hatalmat, hatást gyakorolna rátok, megrontana titeket, és valami rossz dolog megtételére sarkallna titeket. És ez leszedne benneteket erről az önfegyelem - szemét - ösvényről, amin ezidáig jártatok, és akkor ez majd ideragasztana titeket a Földre. Egy részed azon morfondírozik: -„Tudod, valószínűleg ez a legutolsó létidőm - vagy talán az utolsó előtti - és ha ilyen sok pénzem lenne, akkor valószínűleg itt akarnék maradni, mert akkor gazdag lennék, és megtehetnék egy csomó mindent. És tudod mi a helyzet? Én igazából nem akarok itt maradni, ezért aztán nem lesz semmi pénzem.” - Látod?

Szóval mi lenne akkor, ha stílusosan távoznál? Én inkább azt javasolnám (nevetés), hogy gazdagon távozz innen! Abszolút! (a közönség éljenez és tapsol) Tudjátok, van….az elme az utadba áll, és a következőt mondogatja: -„Igen, de ahhoz ismernem és értenem kellene az üzlethez.” - Az üzlet egy rakás szemét. Most elképesztő iramban változik. Ez annyira régi. Úgy értem, manapság az üzlet számomra pont olyan, mint egy 500 éves templomban sétálgatni. Állott, büdös, sötét. Egyszerűen nem működik valami fényesen. Le van rokkanva. Szóval…sajnálom.
Tehát semmit sem kell tudnod az üzletről. Erre azt mondod: -„De nincs meg az ehhez szükséges végzettségem.” - Ó, az üzlet nem az okosságon múlik. Persze ezt akarják veletek elhitetni, hogy azon múlik. De nem. És azt gondoljátok: -„Egyszerűen csak nem tudom, hogy mihez is kezdjek.” -Nos, akkor ezzel már bele is estél a csapdába. A minta: - „Nem is tudom, mit tegyek.”

Gazdagnak lenni a természetes létállapot. Pont. Ámen! Ó, ebbe inkább ne menjünk bele! (nevetés) Rossz irány. Menjünk a másik irányba! Oké.
A bőség a természetes létállapot. A bőség hiánya kitekert, elfajult és torz. Tényleg az.
A természetes egészség a természetes. Az egészség természetes. Minden, ami nincs biológiai egyensúlyban, az természetellenes. Figyelembe véve azt, hogy te egy természetes létező vagy, itt az ideje, hogy visszatérj ezekhez a természetes dolgokhoz. De a minták - a régi minták - megállítanak téged. Neked kell átugranod a mintát. Engedd el a mintát!
Sokszor egy részed azt gondolja: - „Igen, pénzt akarok” - például. De ugyanakkor pedig egy másik részed alázatoskodik, és ilyeneket mondogat: -'Jaj, hogy lehetsz ennyire mohó!” vagy „Ez meg fog téged rontani” vagy „túl sok itt az ábrándozás”. Ezeken át kell ugranod! Azt kell mondanod: - „Ez egy minta. Most elengedem, a fenébe is!” -Ne engedd, hogy az elme - az elme mintákba rendeződik, de ne legyél mérges az elmére, hiszen csak azt teszi, amire be lett programozva.
Ekkor pedig mondd: - „A bőség a természetes létállapot. Megbízom a saját bőségemben.” - és akkor így lesz. Ne időzz el ezen hosszasan, ne végezz naponta hókusz-pókuszokat ezzel, és ne legyél mentális vele. Abban a pillanatban, ahogy mentális leszel ezzel kapcsolatban, már vissza is kerültél a mintába, és akkor a bőség nem fog bekövetkezni.

Az Én Vagyok, az Ahmyo a természetes bőség. Miért ne? Miért ne?
Akkor jó. Minták. Következő - mik a kihívások az életedben?

SART: Hello.
ADAMUS: Hello.
LINDA: Jó a hajad! (Sart egy tüskés fekete parókát visel)
ADAMUS: Igen.
SART: Hát nem gyönyörű?
ADAMUS: Aha.
SART: Valószínűleg az, hogy mostanában fizikailag bántom magam.
ADAMUS: Igen.
SART: Először az autóval…
ADAMUS: Ez egy érzelmi rész?
SART: Ez valószínűleg egy kissé jobban fáj.
ADAMUS: (kuncogva) Igen, és mi a helyzet a mintákkal?
SART: Nos, azt gondoltam, hogy ez egy ébresztő hívás, de úgy tűnik, hogy ez itt nem működik. (Adamus és ő is mindketten nevetnek)

ADAMUS: Nos, ez egy kissé eltér a többi mintától. Lényegében ez pontosan Téged szolgál, és mindenkinek mondanám, hogy a te eseted talán nem egyezik meg az ő esetükkel. Mert te itt fizikailag bántod magad-ez sokkos, fájdalmas - de a csodálatos dolog az, hogy ezáltal megengeded, hogy a Szellem még inkább beléd töltődjön ebben a valóságban. Felismered, hogy mentálisan ezt nem tudod megtenni. Egy részed még mindig nem érti ezt az egész légzés-megengedés-elfogadás dolgot, mert túlságosan is macsó vagy.
És mit is teszel? Egy macsó fickó magát bántja és jön a fájdalom, a sokk élménye a pillanatban - hű! - és a Szellem bele tud töltődni a testedbe. És ezt továbbra is így folytathatod, vagy pedig beleléphetsz a feminin energiába, amikor is egyszerűen csak magadba lélegzed. Ez az!

SART: Az jobb lenne.

ADAMUS: Az jobb lenne. De valószínűleg mégsem azt fogod tenni, mert, nos….vagy igen? (valaki azt mondja: Tegyél egy próbát!) Próbáld meg! Gyerünk, próbáld meg ezt itt mindenkivel, és csak lélegezd be! (vesz egy mély lélegzetet) Ne gondolkozz rajta, mert olyankor szoktad bántani Magad. Csak lélegezd be!

(szünet)

Dolgozz azon a légzésen tovább!

SART: Igen.

ADAMUS: Ja, ja, ja. Ez visszahoz a testedbe, és ez a felkérés a Szellemed számára, hogy bejöjjön az életedbe. Jó.

SART: Ez jobb.

ADAMUS: Jó. Ha legközelebb megint megsérted magad, csak hívj engem!

SART: Azt hittem, legutóbb is ezt tettem! (nevetés)

ADAMUS: Nos hívtál, de inkább valaminek hívtál! (nagy nevetés)
Következő? Még valaki? Még valaki? Minták. Mi az életed kihívása jelenleg?

BARBARA: Hogy megbízzak az intuíciómban.
ADAMUS: Igen, oké.
BARBARA: A szívem, a fejem.

ADAMUS: Rendben, ez könnyű. Ez egy minta. Ki lettetek programozva az intuíciótokból, és bele lettetek programozva az agyatokba. Az intuíció vagy könnyelműnek, vagy pedig a sötétséggel üzletelőnek lett elkönyvelve az ismeretlen birodalmak miatt.
Az intuíció egyben olyan valami is, amivel kapcsolatosan mindannyian arra lettetek beprogramozva, hogy többé ne bízzatok meg benne. Ez kényelmes és kézenfekvő volt számotokra, mivel ha arra lettetek programozva, hogy ne bízzatok meg magatokban, akkor követtétek a rendszereket. Nos, ott voltak azok, akik uralták, kormányozták és működtették azokat a hitrendszereket, amik azt mondták: -„Jobb ez így. Az intuíció rossz dolog. Sőt, az majd meg fog téged égetni, amennyiben használod.” - Ezért itt vannak ezek a minták, miszerint maradj távol az intuíciótól, és ne engedd azt be az életedbe.
Az intuíció a természetes létállapot. A mentális nem természetes. A mentális hamis. És ismételten, itt most nem az elme ellen vagyunk, egyszerűen csak próbálunk túllépni a régi programozáson, a régi mintákon.
A lista a végtelenségig folytatódhat, de lényegében itt négy dologról van szó. Tóbiás már évekkel ezelőtt mesélt erről. Ez a bőségről szól. A bőség természetes. Hozzátok azt vissza! Ne gondolkozzatok többet róla, csak testesítsétek meg! Ne mesterkedjetek! Ne tervezgessetek! Látom, hogy egy páran mesterkedtek a bőség érdekében! (úgy tesz, mintha köpne egyet) Csak engedjétek be!
A másik dolog a testetek, az egészségügyi problémáitok. És ismételten szólva, rengeteg fizikai dolog zajlik itt, mivel belementetek abba a mintába, amikor is félreértelmezitek, tévesen azonosítjátok az energiákat, és beviszitek őket a testetekbe, majd a testetek ennek következtében megbetegszik, és reagál erre. A hamis üzenet az elméből ered, aki nem tudja, hogyan tartsa a fizikai energiákat mozgásban és áramlásban. Ezek ezt támogatják és fizikai problémákat okoznak.
Jelenleg, bármelyikőtök, aki bármilyen fizikai betegségtől is szenved, legyen az rák, cukorbetegség, különféle fájdalmak, ízületi gyulladás vagy bármi egyéb, azt kell, hogy mondjam nektek, hogy az én nézőpontomból ezek mind egytől egyig hamisak. Teljes mértékben hamisak. Ezeket egy olyan orvos diagnosztizálta, aki röntgen sugarakkal meg egyebekkel dolgozik - ezek mind hamisak. Ezek nem tartoznak hozzád. Nem a tieid. Ne hurcold tovább magaddal! Ezek régi minták arra vonatkozóan, hogy tényleg behozd, majd egyféleképpen eltemesd, elkerüld az energiákat, amik ezek után egyértelműen fel fognak valahol bukkanni. A vesédben vagy a májadban, a hallásodban, az üregekben, vagy bárhol máshol, aztán meg azon kezdesz tűnődni, hogy mit csinálsz rosszul. Semmit sem csinálsz rosszul. Ezek hamis szignálok. Nincs veled semmi baj. Ez ennyire könnyű. Ez ennyire könnyű…ennyire könnyű.
Vannak párkapcsolati minták, és ezek a legeltorzultabbak és a legragadósabbak. Oka az ősi karma - ami hosszú időre nyúlik vissza - és az a tény, hogy még mindig nem tanultad meg, hogy te vagy saját magad legjobb szeretője és te vagy saját magad legjobb partnere. De te még mindig azt akarod folytatni, hogy egy olyan partnert találj, aki majd egyensúlytalanságban tart téged - ez nem minden esetben van így, csak a legtöbbször. Valami olyat keresel a partneredben, amiről azt hiszed, hogy az benned nincs meg, ezért aztán ezekben a rossz párkapcsolatokban kötsz ki. Beléjük mintázódtál. Nem ismersz ennél jobbat.

Vannak olyan minták az életedben, amiket egyszerűen nem vagy hajlandó elengedni, nem vagy készen arra, hogy elengedd azokat. Tényleg nem, mert mi lenne akkor, ha nem lennének anyagi problémáid? Mi lenne, ha….jókora minta ez, keressük Istent, az Igazságot vagy a választ, vagy bármilyen makyonak is akarod ezt a keresést nevezni. Ez egy hatalmas minta. Óriási. Mi lenne akkor, ha itt és most, ebben a szent pillanatban megvilágosodnál? Akkor mi történne? Eltűnnél a Föld színéről? Valószínűleg. És egy részed azt mondja: -„Ezt nem tehetem meg, mert gondot kell viselnem a gyerekeimre.” - Na ne már! A te gyerekeid? Ők a tieid? A te tulajdonodban vannak? Te csináltad őket? Nos, részben. (nevetés) De ők nem a tieid. És hidd csak el, hogy igazán nincs szükségük rád. Gyűlölöm, hogy ezt kell nektek mondanom, de tényleg nincs szükségük rád. Úgy értem, persze szeretnek téged. Szükségük van rád, amennyire ezt akarod gondolni, amennyire te akarod, hogy szükségük legyen rád, ahogy néha kétségbeesetten ezt szeretnéd? Nem, nem nem. Valójában nincs.
Szóval ilyen dolgokat használsz, mint: -„De ha ez a jó dolog megtörténik velem az életemben, ha hirtelenjében írok egy könyvet, ami hatalmas sikert arat és mindenki imádni fogja, és ez tényleg segít majd más embereknek”….nos, ehhez mit is kellene feladnod? Talán utazgatnod kell majd? Csoportok elé kell majd kiállnod? Végre-valahára az igazságodat kell elmondanod? Meg kell válaszolnod egy pár kérdést? Reflektorfénybe kerülsz majd? Más emberek eljönnek majd hozzád az életükkel kapcsolatosan? Ez óriási nyomás. Inkább ne tegyük meg, maradjunk csak meg inkább a panaszkodásnál! (kis nevetés) Sajnálom drágám, de ez egy minta. Nem látod? Ez egy minta, és mindannyiótoknak van egy metaforikus értelemben vett könyve vagy egy projektje, valami, amit meg akartok tenni vagy amivé válni akartok.

Csatornázzatok! Szerezzetek nagyszerű zenéket vagy - nem is kell nagyszerűek lennie - de mit kell ehhez feladnotok, milyen mintát kell átváltanod és megváltoztatnod ahhoz, hogy megengedd magadnak, hogy az álmaid valóra válhassanak? Ez az, ami visszafog titeket. Engem cseppet sem érdekel, hogy mid van, vagy hogy mid nincs, hogy mi a te problémád - a lényeg az, hogy egy régi minta bújik meg ott. És én arra kérlek téged, hogy nézd meg azt a mintát! Nézd meg azt a problémát!
Mert mi lenne akkor, ha az többé már nem lenne ott? Mi történik, ha feladod a földönkívüli agykontrollodat - és itt most egy szélsőséges példát hozok fel. Tényleg! El sem hinnétek hány hívást kapunk éjjelente erről, hogy - „Hogyan szabadulhatnék meg a földönkívüliektől?” (kis nevetés) Beszélj erről Aandrah-val! (Adamus kuncog) Majd ő kiveri őket belőled! (nevetés)
De tudjátok, ők tényleg azt hiszik, hogy ez valóságos. Mi pedig rájuk nézünk és azt mondjuk: -„Nahát! Nahát! Tényleg?” - De nekik jó okuk van rá, hogy ebben a mintában tartózkodjanak. Ez a minta szolgálja őket, ahogy bármely más minta is ezt teszi. Minden, ami kellemetlen számodra, az szolgál téged. Máskülönben nem lenne ott. Amennyiben ott van, akkor szeretned kell. Amennyiben nyomorult vagy, akkor szeretned kell a nyomorultságodat. Vannak emberek, akik szeretik az érzelmeket és a drámákat. Ó, na persze, panaszkodnak emiatt, mivel az érzelem és dráma. De ha ez ott van nálad, akkor kérlek nézd meg, hogy miért is van ott. Kérlek nézd meg, miért is van ott! Senki sem erőlteti ezt rád, ez nem azért van, mert te rossz ember vagy, és mert nem vagy spirituális értelemben megvilágosodott. Ez szolgál téged, egészen addig, amíg el nem engeded.
Szemügyre kell venned! Mit kell feladnod? Egy kapcsolatot? A gyerekeket? A bolygó fizikai valóságát ez alkalommal? A privát szférádat? Talán, de csak talán a játszmákat, a makyozást kell feladnod, ami elvezet minket a következő pontunkhoz.

Sors

Ez a téma önmagában egy teljes Shoud-ot is megérne - de ez most tényleg nagyon aktuális. Lényegében ez meglep minket, akik a túloldalon tartózkodunk, de akkora téma ez manapság, hogy ez több beszélgetést érdemel, mint amennyit ma rá tudunk erre a dologra szánni. A sors.

Ezt az egész sorsba vetett hiedelmet igen kemény falat elengedni, mert abban a pillanatban, ahogy ezt megteszed, azonnal fel kell vállalnod a felelősséget. Lényegében egy ember számára egyszerűbb hinni és megadnia magát egy magasabb hatalom előtt, legyen ez a magasabb hatalom akár a saját Lelked…ami szintén csak egy hatalmas makyo időnként. Mintha a Lelkednek lenne valamiféle terved veled, amin keresztül kényszerít téged, és amin egy rakás fájdalommal és nyomorult tudatlansággal kell keresztülvergődnöd magad! Tényleg? Vagy pedig azt hiszed, hogy a sorsot közvetlenül Isten méri rád. Tényleg? Isten nem rendelkezik sorssal. A Szellem, a Minden, Ami Volt nem igazán törődik mindezzel, nem is kell ezzel törődnie, mert nincsen rád vonatkozó terve!
Hányszor, de hányszor hallok a vallásos típusoktól a Földön Isten Tervéről? Micsoda?! Istennek semmiféle terve sincs. Ha Istennek lenne terve, akkor az már el lenne végezve, és akkor nem kellene keresztül mennetek mindezen! Isten terve akkor egy befejezéssel is bírna.

Tehát a sors nem létezik. Egyáltalán nem létezik a karma. Abszolút nincs. Nincs Lélek terv. Na igen, vannak olyan dolgok, amiket meg akartál tenni az itt tartózkodásod alatt, de ezekkel már végeztél. Már évekkel ezelőtt végeztél velük, és a legtöbbetek most az ürességben működik annak kapcsán, hogy: -„Mit is kellene tennem? Várok….(a mennyezetre bámul) várom, hogy valaki felbukkanjon.” - Folyton azt kérdezitek tőlem, hogy: -„Adamus, mit kellene tennem?” (vesz egy lélegzetet és a fogait csikorgatja) Nem érdekel! (nagy nevetés) Azt akarom, hogy többet ne tegyétek fel nekem ezt a kérdést! (még több nevetés) Ezt az, amit tényleg akarok! Ez az egyetlen dolog, amivel foglalkozom az univerzumban - hogy ne tegyétek fel nekem ezt a kérdést! Nem számít! Képes vagy ezt kezelni? Nem számít. Nincs terv. Nincs angyali szövetség. Itt fent nem létezik a 83-asok tanácsa, akik ezt az egészet irányítanák.

Asztrológia. Én imádom az asztrológiát, de azt gyűlölöm, amit az emberek művelnek vele. Úgy döntöttek, hogy ez legyen az új vezérlő befolyás. Nos, még hogy új, hiszen több ezer éves, de mind bevették az asztrológia régi mintáit. Az asztrológia nem a pluszról és a mínuszról szól. Az asztrológia nem irányelv. Az asztrológia, amennyiben tényleg jól megnézitek azt, potenciálok rétegeit tartalmazza. De az emberek mindössze egy rétegét látják, majd így szólnak: -„Ó, nekem ilyennek kell lennem. Olyannak kell lennem…” - Van róla fogalmatok, hogy naponta hány és hány ember olvassa el az olcsó asztrológiát, majd hisznek is benne? Aztán amikor meg bekövetkezik, amit elhisznek, azt mondják: - „Látod, pont ezt mondta.” - Na persze, hiszen ez így egy önbeteljesítő jóslat, és akkor meg is történik. Belemennek a mintába.
Az asztrológia egy gyönyörűséges dolog, amennyiben a potenciálok felfedezésére használod, majd kiválasztod közülük azokat, amiket te meg akarsz tapasztalni. Ha túllátsz a tipikus táblázatokon, és mélyebben belemész az asztrológiába -a multidimenzionális asztrológiába - akkor minden egyes potenciált megláthatsz, amikből kedvedre válogathatsz. És mivel te magad teremtetted meg azokat a potenciálokat, szinte végtelen potenciál közül válogathatsz szabadon.
De az emberek a bármiféle előre elrendeltetett sorscsomagra fizetnek elő. Ezt a szót én találtam ki. Tetszik. Úgy előfizetsz erre a csomagra, mintha csak az Interneted, a televíziód vagy a mobilod részére vásárolnál egy előfizetési csomagot. Mintha ezzel egy csomag üzletet kötnél, mint: -„Mi az én sorsom?” - és utána meg el is fogadod azt. És amikor rossz napod van, azt mondod: -„Egyszerűen csak nem tudom. Képtelen vagyok erre a dologra rájönni. Valahol a lelkem biztosan tudja.” Mostanra már Te vagy a Lelked. Nincs több elkülönültség, nincs több megosztottság. Te vagy a saját Lelked.

Tovább megyek most, mert Linda azt mondja, hogy legyek tömör, de én olyan jól érzem magam a Shaumbrával! Más csoportok valószínűleg mostanra már kihajítottak volna engem. (nevetés) De ti megengeditek, hogy maradjak. Úgy értem, micsoda áldás.

Következő. Vegyetek egy mély levegőt, mert ez meglepetésként érhet benneteket. Ezek a munkában lévő dinamikák a mai napon. Ma, itt és most. Ezért is éreztek, gondolkodtok, reagáltok, bántotok, és arra ösztönöz benneteket, hogyan is vagytok, mert jelenleg ezek vannak működésben.

LINDA: Nem voltál kapzsi, egy csomó lapot elhasználtál.
ADAMUS: Imádom a papír használatát, mivel több fát fogunk ültetni.

Cél

Tehát a következő. És ez visszanyúl egy korábbi kérdéshez. Cél. Egy nagy állítást teszek itt, és ezt tényleg jól meg kell, hogy rágjátok, és miután eltávoztam, meg is dobálhatjátok ezért Cauldre-t, amennyiben nem tetszik, amit mondani fogok. (nevetés)
Nincs szükségünk célra a létezésünk érdekében. De ti azt hiszitek, hogy szükségetek van rá. -„Mi a célom?” - És ez a sorshoz kapcsolódik, a mintákhoz kapcsolódik, és ahhoz a nyomáshoz, amit éppen most éreztek.
Az emberek túlnyomó többsége azt hiszi, hogy rendelkezniük kell céllal. Jelenleg könyvek is kaphatóak erről, amitől nekem spirituális értelemben hányhatnékom támad. (nevetés) „A célorientált élet” - Jaj, ne! Már megint jöhet az alagút! A cél makyo. Abszolút makyo. De ti reggelente továbbra is így ébredtek: - „Mi a célom? Másokat kell gyógyítanom? Meg kell mentenem a bolygót?” -Nem! Nincs cél. Értitek? Nincs cél. Ezt lélegezzétek be! Ó, Á, ez egy jókora vákuum, vagy mégsem.
Nincs küldetés. Már túllépünk a Régi Energiás szenvedélyen, más szavakkal azon, hogy van valami, amit meg kell tennetek, amivé válnotok kell, hogy lennie kell egy célnak. Hogy Istennek oka volt azzal, hogy ideteremtett benneteket. Istent ez nem érdekli! (nevetés) Tényleg nem! A Szellemnek nincsen rád vonatkozó terve, és pontosan ezért célja sincs a számodra. Nincs szükséged célra a létezésedhez, ezért - képes vagy így létezni? Képes vagy túllépni ezen a hatalmas réges-régi dolgon? És most pontosan ez történik az életedben. Ez van soron.

Célok garmadával rendelkeztél mindezidáig, egymásra halmozódtak a céljaid rétegei. A cél egy érdekes üzemanyagként szolgált mindezidáig azért, hogy keresztül vigyen téged egy létidőn. A cél végeredményben az, ami itt tart téged, ugyanakkor ez hamis, és előbb vagy utóbb egy részed azt mondja: -„Hé, ez egy rakás makyo, tudod, hogy az én célom az, hogy…” - töltsétek ki a hiányzó részt. És akkor tegyük fel, hogy eléred azt a célt, és akkor aztán tényleg hatalmas depresszióba esel. Tényleg nagyon szomorú, amikor elérsz egy célt, és ezért tudod, hogy mit szoktál tenni? Magad elé helyezed a célt egy óriási spirituális répaként, majd azzal töltöd az időt, hogy megpróbálod elérni azt a célt. Megdolgozol a célodért. Becsületessé, tisztességessé válsz. Űzötté válsz. Neurotikussá és őrültté válsz, csak hogy megpróbáld elérni azt a célt, ami soha nincs ott.

Akkor most vágjuk el a húrt! Nincs cél. Hű! De ekkor azt mondod: - „Az életem értelmetlen.” - Nos, valahogy úgy. (nevetés) -„Nincs cél? Nincs értelem? Nincs szenvedély?” - Igen. Ezek elavultak, és makyok! Most már az ahmyo-ról beszélünk. Azok annyira elavultak, régiek és annyira nyüzsögnek a férgektől, a rovaroktól, a szeméttől. Ez egy pöcegödör!
El tudnátok képzelni egy pillanatra a célt nélkülöző életet? El tudsz képzelni egy könyv megírását, aminek az a címe, hogy: „A Céltalan Élet.” (nevetés) Alcím: „Válasz mindegyikőtöknek, ti anális seggfejek, akik azt hiszitek, hogy lennie kell célnak” Imádnám ezt!

LINDA: Anális micsoda? Anális seggfej?
ADAMUS: Seggfej! Szerintem Kuthuminál is jobb vagyok könyv címekben! (nevetés)

Tudjátok a cél tényleg egy rossz partner, nagyon rossz. Kirabol téged. Lop tőled. Becsap és megtéveszt téged, és hamisan inspirál. És amikor hamisan inspirál, akkor közben távol tart téged a valódi inspirációdtól, ami csak a létezés. Csak létezni cél nélkül, jelentősség nélkül. Milyen felszabadító! Milyen bámulatos, hogy létezhetsz csupán a létezés kedvéért, és a szenvedélyed a puszta létezés….(valaki azt mondja: Éljen!) Éljen! Köszönöm. Halle….juj, arra nem megyünk. Ámen? Nem, nem. Ezt ne csináljuk! Szóval ez annyira felszabadító, ugyanakkor pedig mégis akkora kihívás.
Mostanában jöttek dolgok az életetekbe. Nem tudtátok mik azok, de -„Mit jelent ez?” Nincs jelentőssége. -„Mit kellene tennem?” - Semmit. Itt van ez a sok ide-oda ingázás, és akkor eltűnődsz: -„Mi a baj velem?” - Semmi!
Azt akarom, hogy ebben a hónapban tényleg, igazán érezzetek bele a céltalanságba. Nincs cél. Engedd meg magadnak az abszolút értelmetlenséget. Engedd el magad: -„Nincs itt célom. Nincs szenvedély.” - Ez eleinte nagyon fura és kellemetlen lesz, mivel életeteken át ez űzött, hajtott benneteket. A cél és a szenvedély volt az, amit visszaszívott ide benneteket, még mielőtt készen álltatok volna a visszatérésre a jelenlegi életetekbeEz a legkiválóbb makyo, de már nincs erre szükségetek. És érzitek, hogy a körülöttetek lévő energiák kifelé lökdösnek titeket a céljaitokból. Lépjetek ki ebből a régi….ez programozottság. Ez egy rakás régi, elavult önprogramozás, tömegtudati programozottság, más birodalmakban létező lényektől származó programozottság, akik a pszichikus csápjaikat belétek mélyesztik. Ők imádják a célokkal bíró embereket. Ez a legjobb módja annak, hogy veletek együtt bizseregjenek, veletek együtt táncoljanak, és manipuláljanak titeket. Engedd el a célt, ezalatt a Régi Energiás célt értem, azt, ahogy erre eddig gondoltatok - engedjétek el a szenvedélyt, és fedezzétek fel, hogy mi is van ott valójában. Ez bámulatos. És kihívást okoz.
És valamit meg fogtok tenni - már előre elmondom nektek, mert ismerlek titeket. Azt fogjátok mondani: -„Rendben, kidobom ezt az egészet. Kidobtam ezt, és kidobtam az összes többi dolgot is. Tiszta vagyok Adamus. Kihajítottam az összes célomat és szenvedélyemet.” -Én pedig erre azt fogom válaszolni: -„Nem, ürítsd csak ki a zsebeidet! Még mindig rejtegetsz egy-két dolgot.” -„Ó, ezt el is felejtettem. Ezt az egyet elfelejtettem kivenni!” - És én pedig azt fogom mondani: -„Nézd csak meg még egyszer! Még mindig van ott valami.” - „Nos, de hm.” - Azt fogod mondani nekem: -„Adamus, ezt az egyet nem engedhetem el. Minden mást elengedek, és nagyon tiszta leszek. 99% tiszta leszek, és ezáltal képes leszek 99%ban szabad lenni.” - Nem, nem. Mindennek mennie kell.
Nem ragaszkodhatsz semmihez, és talán némi szenvedést is át fogsz élni, némi aggodalommal fűszerezve, majd meg fogod ezt kérdőjelezni: -„Nos, mit is mondott valójában?” - És akkor elkezdesz filozofálgatni erről, és más Shaumbrákkal is beszélgetni fogsz erről, majd mindannyian elkezditek majd ízekre szedni és felboncolni azt, amit mondtam. Azt mondtam: - Nincs szükséged célra az életedben. Nincs szükséged célra ahhoz, hogy létezhess. Pont. Pont. És akkor majd egy újféle módon kezdesz el létezni. Egy valóban, igazán csodálatosan új felszabadult módon.

Tehát ezek azok az elemek, amik jelenleg befolyást gyakorolnak az életetekre. Ezek kemények, de ti ezeknél jobbak vagytok. Megengeded magadnak a megtapasztalásukat, mivel kiterjedőben vagy. Ti vagytok a Szabványok. Ti vagytok a….á, ez is egy régi cél. Ti mindössze vagytok, és ez egy csodálatos dolog.

Vegyünk egy mély lélegzetet, és lépjünk tovább következő szegmensünkhöz, ami nagyon fontos - vagy nem.

Varázslat

Valamikor réges-régen…úgy érzem máris ágyba foglak dugni benneteket. Egyszer volt, hol nem volt, valamikor a távoli múltban a Földön, létezett ez a dolog, amit varázslatnak neveztek. Egy páran később azt fogjátok kérdezni, hogy miért nem fantáziának hívom ezt? Nos, azért mert a fantáziának rossz a mellékzöngéje. Ezért varázslatnak fogom hívni. De valamikor réges-régen a Földön a többi birodalmakhoz hasonlóan volt valami, amit varázslatnak neveztek.
A varázslat a kreatív kifejeződést és a kreatív kölcsönhatást jelenti a más birodalmakkal. Valamikor régen a Földön képesek voltatok ténylegesen megtapasztalni ezt - éreztétek, tapintottátok és láttátok - az olyan dolgokat, mint amilyenek a szél tündérek. Szél tündérek. Akik a levegőben szálldosnak. A levegőben repkednek, ott vannak melletted, az elméd meg azt mondja: -„Ó, ez csak egy szellő volt.” - Nem, lehet, hogy egy szél tündér volt.
Léteznek felhő angyalok, és a szemetekkel alkalmanként meg is látjátok őket, de akkor az elmétek beugrik, és már mondja is: -„Nos nem, ez csak a levegő mozgása és az ég mintázata, amikor a hőmérséklet és a nedvesség hatással van az esőcseppekre, amik fel vannak függesztve azon a területen.” - Oké, oké. Érdekes így élni, pedig tényleg vannak felhő angyalok.
Találkozónk alatt egész végig ott volt egy unikornis a terem sarkában. És egy páran éreztetek is valami furát, de az elmétek rövidre zárta: -„Ó, ez képtelenség. Nem gondolhatok ilyeneket, még azt fogják gondolni, hogy meghülyültem.” - Nem, már most azt gondolják, hogy meghülyültél, tehát ez rendben is van. Tapasztald meg azt az unikornist.

Léteznek manók. Léteznek törpe tündérek. Léteznek víz elementálok -aprócska, ragyogó, csodaszép varázslatos népek magában a vízben. Létezik Merlin. Merlin nagyon is valóságos, és nagyon is a részét képezi most a valóságnak. De az emberek kiűzték a varázslatot az életükből, mivel annak nincs semmi értelme. Igazam van, Charlie? Az nincs benne azokban a mintákban, amikben benne kell tartózkodnod.
Tehát már jó ideje ki lett innen rekesztve. Teljesen ki lett zárva, hogy minden csinos, megfelelő rendben lehessen, és nincsenek már bolondos emberek, akik látják, ahogy ezek az aprócska energiák itt köröznek körülöttük, és akik látják ezeket a láthatatlan, varázslatos energiákat. Pedig ők a Föld esszenciális részét alkotják. Együtt dolgoznak Gaia-val már a Föld kezdete óta, hogy segítsenek fenntartani az életet ezen a bolygón. Még mindig itt vannak. Most ők is változóban vannak. Sok elementál, sok varázslatos nép, akik itt voltak, nos egy páran közülük most távozóban vannak. Újak jönnek a helyükre. Nem feltétlenül öltenek magukra olyan fizikai jellemzőket, mint a törpék és a koboldok.

Ők nagyon is valóságosak drága barátaim. Valóságosak. Ők nem csak a kisgyermekeknek szóló tündérmesék szereplői, hanem nagyon is valóságosak. De sajnálatos módon, ahogy a Földről kiveszett a kreativitás, a képzelet, ezzel együtt ők is félre lettek állítva. Feledésbe merültek.

És mi történik akkor, amikor figyelmen kívül hagyják őket, amikor az emberek hátat fordítanak nekik? Az együttérzésükből kifolyólag ők is hátat fordítanak, és elmennek, mert nem akarják őket. De várnak. Várnak a megfelelő időre, és ez most érkezett el.

Eljött annak az ideje, hogy a varázslat visszatérjen a Földre! A varázslat sok dologra képes. Megnyitja a dimenziók közötti átjárókat. Ők dimenzionális létezők, általában nem fizikaiak, hanem varázslatos lények. Most eljönnek, hogy együtt dolgozzanak az emberekkel a Földön, pusztán az öröm kedvéért - csak az öröm kedvéért - létrehozva az Új Földet, csak azért, mert megtehetitek. Ott lesznek a levegőben, a Földben, a vizekben, mindenhol körbevesznek benneteket. Eljönnek az álom állapotaitokba is - amennyiben megengeded ezt nekik. Eljönnek a képzeletedbe - amennyiben használatba veszed. Nem azért vannak itt, hogy válaszokkal szolgáljanak neked, hanem azért, hogy játszanak. Azért vannak itt, hogy segítsenek neked eljutni olyan dimenziókba, ahol korábban még sohasem jártál, és segítenek túlterjedned az elméden.
Itt vannak, hogy segítsenek egyensúlyban tartani az Új Energiát, hogy megtartsák az új energiák áramlását, és hogy tisztán tartsák azt. És ők itt vannak. Itt vannak most a teremben. Felbukkannak az életedben. Egy apró kis füstszerű gomolyag, amit oldalt látsz, egy apró kis hang, amit meghallasz, de abban a pillanatban, ahogy ráfókuszálsz, látszólag már el is tűnik. Egy érzés éjjelente, miközben alszol, mintha csak valami bejött volna és gyengéden neked ment volna.
Ismételten, mi most a varázslat visszatérésének idejében élünk. Dolgoztatok ezzel már korábban is, ezért nincs semmi, amit ezzel kapcsolatban meg kellene, hogy tanuljatok. Mindössze engedjétek meg, hogy a korábban tanultak visszatérjenek. Igen, lesznek köztük újak is, akikkel nem voltak tapasztalásaitok a múlt során. De kapcsolódni fogsz hozzájuk, mivel az elementálok, a varázslatos népek, mindössze a múltbeli infúzióitok testet öltései.

Hadd fogalmazzam ezt így: -Amikor az angyali létezők eljöttek ide, hogy beültessék a Földet életenergiával, akkor beletöltötték ezt a varázslatot a Földbe. Amikor idejöttetek és fizikai testet öltöttetek magatokra, az egyik legelső dolgotok az volt, hogy élettel kezdtétek feltölteni vagy életet lélegeztetek bele a körülöttetek lévő dolgokba.

Jut eszembe, a régi Misztérium Iskolákban az egyik képzés az volt, hogy kerámia szobrokat vagy alakzatokat készítettünk, majd éveken keresztül ott ültetek velük, beléjük lélegeztetek és életet töltöttetek beléjük egészen addig, amíg a szobor életre nem kelt. És elkezdett sétálni, beszélni, mozogni. És akkor megértettétek az infúziót. Ma már ehhez nem kell éveken át ücsörögnöd. Csak meg kell tenned. Ez az Új Energia. Nem tart olyan sokáig.

Ahogy már mondtam, ezek a varázslatos lények a ti infúzióitok testet öltései, amikor is életet lélegeztetek a vízbe, a levegőbe, a talajba, az állatokba, a láthatatlan birodalmakba. Ők a tieitek. Már nagyon régóta ki lettek zárva, és készen állnak a visszatérésre. Hadd fogalmazzak inkább így: ti vagytok azok, akik készen álltok arra, hogy ők visszatérjenek.

Ez nagyon sok segítséget fog nyújtani. Megnyitja a képzeleteteket. Hatalmas örömet fog adni nektek a velük való játszás - amennyiben ezt megengeded. Ó, hát eleinte meglehetősen furának fog tűnni, mivel azt mondták nektek: -„Már négy éves vagy. Többé már nem lehetnek képzeletbeli barátaid.” - De elmondom én nektek, hogy korunk legnagyszerűbb létezői - amit ők nem árulnának el - de Thomas Edison, a hatalmas feltaláló, aki iránt néhányan érdekes érzésekkel viszonyultok, de Edison is szeretett játszadozni ezekkel az elementálokkal. Élvezetet lelt benne. Megengedte magának ezt a luxust. Megengedte magának ezt az időtöltést. És élvezettel töltötte el. Nem mesélt erről senkinek sem, mert tudta, hogy akkor őrültnek tartották volna. De az ilyen időtöltései során kapta a legjobb ötleteit is. Nem azért, mert odaadták neki, hanem azért, mert ilyenkor kreatív módban volt, és ekkor be tudta fogadni a válaszokat.

Einstein is ezt tette, és a legnagyobb gondolkodók, zenészek, Mozart is. Megengedték maguknak, hogy játszanak az élet varázslatával. Természetesen erről senkinek sem beszéltek. Nem tudták ezt kifejezésre juttatni, de tudták, hogy ez egy fontos elemét képezte az életörömüknek, a munkájuknak. Néhányan azt mondták: -Tudod, én briliáns vagyok, de egyben őrültnek is kell lennem, mivel ezt teszem.” - Attól féltek, hogy elveszítik a józan eszüket. Végeredményben ez így is volt és ez egy jó dolog volt.

Tehát drága Shaumbra, arra fogom most kérni John-t, hogy játssza le az utoljára lejátszott Anders dalt, amit a Shoud előtt hallgattatok. Arra kérlek titeket, hogy igazán lélegezzetek, és engedjétek meg magatoknak, hogy megőrüljetek. Nagyon sok lény van jelen ebben a teremben, az unikornistól kezdve a törpéken át, a levegő tündérek, és még sokan mások is, és olyanok is vannak, akik még csak fizikai jellemzőkkel sem bírnak. Csak engedd meg magadnak, hogy megtapasztald őket!
Hogy hogyan? Nos, nem itt fent. (a fejre mutat) Hanem úgy, hogy megnyílsz, lélegzel és játszol. Legyünk most egy kis időre játékosak! John.

(megszólal a zene, Anders Holte: Oh-Be-Ahn albumáról a 6. dal)

Hívjátok be a pakuáitokat is! Ez is része a varázslatnak. A Pakuákat ti teremtettétek. A részeitek. Önmagatok kifejeződései. Mágikus lények, és most játszanak a többi lényekkel.

Olyan régen volt már, hogy ezek a lények be lettek ide engedve, olyan régen nem tapasztaltad már meg őket! Sok szórakozást visszahoz. Nem kell ennek valami nagy célnak lennie, csak arról van szó, hogy hozd vissza azt, ami természetes az életedbe, és lépj túl a mintákon és a korlátokon. Ez oly sok színt hoz az életedbe. És ezzel egy időben pedig megnyitja a dimenziók között lévő átjárókat. Ez lehetőséged ad arra, hogy tényleg egyensúlyba hozd és áramoltatni engedd az új energiákat.

Azzal, hogy visszahozod az életedbe a varázslatot, és mindezeket a varázslatos lényeket, ezzel a most beérkező kristály gyermekek számára is megteremted a játék varázslatát, és ezzel segítesz nekik a képzeletükben maradni. Ha tényleg el tudsz képzelni egy olyan létezőt, aki még soha sem járt eddig a Földön, és az első inkarnációjára készül éppen, és aki ugyan rengeteg képzésen részt vett az Új Föld Iskoláiban, mégis ez az első érkezése, és érezni fogja ezt a földi kemény, nagyon kemény, durva valóságot - pont úgy, ahogy korábban ti is, amikor lemerültetek a víz alá, éreztétek a testetekre nehezedő nyomást, a zavarodottságot és a tájékozódó képesség elveszítését - azáltal, hogy behozzátok most ezeket a varázslatos lényeket, ezzel az ő dolgukat is jelentősen megkönnyítitek, és ez sokkal kellemesebb, kényelmesebb és megnyugtatóbb lesz számukra is.

Magatokért tegyétek ezt meg. Magatoknak hozzátok vissza a varázslatot, de egyben az újakért is teszitek ezt.
És ezzel drága barátaim, már megyek is, mert Firenzében van egy találkozóm. És emlékezzetek: minden jól van a Teremtés Egészében, és ezért Adamus Vagyok, a ti szolgálatotokra.

Arrivedercsi

(Fordította: Telegdi Ildikó - telegdiildi@globonet.hu)

















--------------------------------------------------------------------------------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése